Jaarlijks krijgen duizenden vrouwen nutteloze chemotherapie

Jaarlijks krijgen duizenden vrouwen nutteloze chemotherapie

Luister naar dit artikel

Uit onderzoek van het AVL is gebleken dat jaarlijks duizenden vrouwen onnodig chemotherapie krijgen. Die therapie krijgen veel vrouwen om na een borstkankeroperatie uitzaaiingen te voorkomen. Bij een groot deel van de vrouwen met een vroeg stadium van door hormonen beïnvloede borstkanker is de kans op uitzaaiingen zo klein dat chemotherapie mogelijk niet nodig is. Dat is een primeur van het NOS-journaal.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het is een grote doorbraak in de behandeling van kanker. Alleen al in Nederland zal jaarlijks 2500 van de 14.000 vrouwen met borstkanker chemotherapie bespaard blijven.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Aspartaam (E951): de stille moordenaar
Next 76 manieren waarop meditatie lichaam en geest geneest

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Anti-tuberculose-medicijnen VERHOGEN het risico op herinfectie

Luister naar dit artikel Een van de dodelijkste ziekten ter wereld infecteerde ongeveer tien miljoen mensen in 2017. Tuberculose (Tb) is een bacteriële infectie veroorzaakt door de verspreiding van mycobacterium

Nieuws

VS bannen transvetzuren in voeding

Luister naar dit artikel De Amerikaanse regering heeft de voedingsproducenten opgedragen om hun productieprocessen aan te passen zodat er geen transvetzuren meer vrijkomen. Die vetten creëren een hoger risico op

Nieuws

Rechtszaak 30/11/17! Afschaffing verplichte zorgverzekering wegens schending mensen-/burgerrecht & strafbare feiten!

Luister naar dit artikel Beste Nederlanders, Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig