I’m not lovin’ it: Storm van kritiek op McDonald’s na onthulling echte ingrediënten ‘kaassticks’

I’m not lovin’ it: Storm van kritiek op McDonald’s na onthulling echte ingrediënten ‘kaassticks’

Luister naar dit artikel

Het belangrijkste ingrediënt van mozzarellasticks is mozzarella. Tenminste, dat zou je denken. Mensen die naar de McDonald’s gingen om het nieuwste product te bestellen waren erg teleurgesteld toen ze tot de ontdekking kwamen dat de kaassticks geen mozzarella bevatten.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Teleurgestelde klanten plaatsten onder de hashtag #Wheresthecheese foto’s van de holle sticks op Twitter. De kaasvulling is nergens te bekennen. Op zijn website toont de hamburgerketen mozzarellasticks met een rijke vulling van ‘100 procent echte mozzarella’. In werkelijkheid krijg je iets heel anders voorgeschoteld:

In een poging klanten terug te winnen is McDonald’s meer gaan variëren. De fastfoodreus biedt onder meer mozzarellasticks, macaroni met kaas en patat van zoete aardappelen aan.

Verschillende media vroegen McDonald’s om commentaar, maar het bedrijf heeft nog geen reactie gegeven. Op de website staat dat de mozzarellasticks, die sinds begin dit jaar in Amerika worden verkocht, nog enige tijd beschikbaar zullen zijn.

Eén boze klant liet op Twitter weten dat de sticks in ieder geval ‘perfect zijn voor mensen met lactose-intolerantie’.

[Alternet]

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Waarschuwing… Stop met het eten van Tilapia kweekvis Voordat het te laat is!
Next Amerikaanse gezondheidsdienst: Vaccin tegen kinkhoest werkt mogelijk niet

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Wietolie verslaat Irma’s lymfklierkanker

Luister naar dit artikel In december kreeg Irma Reitsma van haar doktoren te horen dat chemo niet had gewerkt tegen haar lymfklierkanker, en dat er overal uitzaaiingen waren. Met een

Overig

Microklonters: de sleutel tot long Covid?

Luister naar dit artikel Een van de grootste mislukkingen tijdens de Covid-19-pandemie is onze trage reactie bij het diagnosticeren en behandelen van langdurige Covid. Maar liefst 100 miljoen mensen wereldwijd

Overig

Met baking soda kun je deze onvoorstelbare dingen doen!

Luister naar dit artikel Je hoort steeds meer over baking soda en mijn vrienden en familie zijn er razend enthousiast over. Het is namelijk een wondermiddeltje waar je verschillende dingen