Dr. Oz: HPV-vaccin gekoppeld aan auto-immuungebeurtenissen

Dr. Oz: HPV-vaccin gekoppeld aan auto-immuungebeurtenissen

Luister naar dit artikel

Het Gardasil-vaccin werd voor het eerst goedgekeurd voor de preventie van het humaan papillomavirus (HPV) in juni 2006. Het werd uiteindelijk toegevoegd aan het immunisatieschema voor kinderen en aanbevolen voor alle meisjes tussen de leeftijd van 11 en 12. Maar sindsdien zijn er meldingen geweest die Gardasil koppelen aan auto-immuunziekten.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Om te zien of er een verband was, gebruikten wetenschappers een epidemiologische beoordeling van de database voor het melden van bijwerkingen van vaccins (VAERS) op zoek naar bijwerkingen met Gardasil van 2006 tot 2014.

Ze vonden een 4,6-voudige toename van het risico op ernstige auto-immuunbijwerkingen uitkomsten van gastro-enteritis, een 7,6-voudige toename van lupus, 5,6-voudige toename van reumatoïde artritis, 1,6-voudige toename van demyeliniserende aandoeningen van het centrale zenuwstelsel zoals multiple sclerose, 15-voudige toename bij eierstokschade en een 10-voudige toename van het prikkelbare darmsyndroom bij vrouwen en meisjes die het Gardasil-vaccin kregen.

De auteurs concludeerden: “Er moeten bevestigende epidemiologische studies in andere databases worden uitgevoerd en de klinische gevolgen op lange termijn van HPV-gerelateerde [ernstige auto-immuungebeurtenissen] moeten worden onderzocht.”

Toen het HPV-vaccin op de markt kwam, waren er meldingen van auto-immuunbijwerkingen die zich over meerdere landen uitstrekten, waaronder Amerika.

Ik heb jonge meisjes aan voortijdig ovariumfalen, totale haaruitval en artritis zien lijden na het nemen van het vaccin.

Gardasil bevat een grote hoeveelheid aluminium, een bekend neurotoxine dat geen enkel levend wezen zou moeten worden geïnjecteerd.

Baarmoederhalskanker doodt niet genoeg mensen om de hele populatie jonge mensen te laten vaccineren. (Natuurlijk is elke dood door baarmoederhalskanker tragisch, en ik probeer dat op geen enkele manier te minimaliseren.)

Baarmoederhalskanker kan worden voorkomen met gynaecologische controles en uitstrijkjes. HPV-vaccinatie is beladen met te veel bijwerkingen. Ik raad het niet aan.

Bronnen:

NewsMax

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Coronavirus arts uit China spreekt zich uit
Next Nieuw tijdperk in de geneeskunde? Artsen proberen 1e CRISPR-bewerking in het lichaam tegen blindheid

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Duizenden meisjes geconfronteerd met slopende ziektes na vaccinatie tegen baarmoederhalskanker

Luister naar dit artikel Toen Caron Ryalls haar 13-jarige dochter Emily liet vaccineren tegen baarmoederhalskanker, dacht ze dat het de beste manier was om de gezondheid van Emily te beschermen.

Nieuws

De wereldwijde elite wil de manier waarop je leeft voor altijd veranderen met de “The Great Reset” -agenda

Luister naar dit artikel Het is moeilijk om niet op je hoede te zijn voor economische initiatieven die grote bedrijven waarderen boven menselijk welzijn en autonomie. Maar met zoveel invloed

Nieuws

Zwitserse overheid erkent homeopathie als medische behandeling

Luister naar dit artikel Het Zwitserse ministerie van Binnenlandse Zaken is van plan vijf complementaire behandelingen, waaronder homeopathie, dezelfde status te geven als de reguliere geneeskunde. Steun Health Bytes: alleen via