Geef je lichaam een boost met Chlorella

Geef je lichaam een boost met Chlorella

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Chlorella
Van harte aan te raden bij verkoudheid, griep,  virus- en schimmelinfecties, chronische vermoeidheid of slechte weerstand.
Wat is Chlorella?
Chlorella is een eencellige groene alg, die tot de stam van de groenwieren behoort. Deze bijzondere alg bestaat al circa 2 miljard jaar en werd in 1890 ontdekt door de Nederlandse microbioloog Beijerinck.
Wat is zo bijzonder aan Chlorella?
Chlorella wordt gezien als een bijzonder krachtige voedingssupplement, dat je immuunsysteem enorm ondersteunt en je fysieke lichaam in balans brengt. Bovendien werkt Chlorella antibacterieel en cellen vernieuwend, pakt de verouderingsprocessen efficiënt aan en dankzij de aminozuren wordt zelfs de spierafbraak voorkomen. Deze alg verbetert je spijsvertering en zuivert je bloedcellen. Het helpt ook je huid, nagels en haren in goede conditie te houden. Chlorella verhoogt het vermogen om te herstellen van intensieve lichamelijke inspanning en sport. Deze super slimme plant zorgt er voor dat er meer zogenoemde macrofagen geproduceerd worden door je immuunsysteem (macrofagen “herkennen” ziekteverwekkers en ruimen ze op). Ook helpen macrofagen bij de vernietiging van kankercellen en bij de verwijdering van cellulaire afvalstoffen. Dit is dus sowieso heel goed voor je totale gezondheid.
Chlorella is zeer rijk aan chlorofyl (bladgroen), het bevat meer chlorofyl dan enige andere plant ter wereld. Deze alg is rijk aan proteïnen, vitamine A, vitamine B1, B2, B3, B6, B12 en vitamine C. Chlorella bevat het essentiële vetzuur Omega 3 en verschillende mineralen. De plantaardige eiwitten en vitamine B12 in Chlorella maakt deze alg uitermate geschikt voor vegetariërs. Chlorella groeit razend snel, iedere 20 uur verviervoudigt die zich. Dat geeft enorm effect op je energiesysteem. Chlorella is een van de krachtigste, misschien zelfs de allerkrachtigste detox-middel, is een sterke antioxidant. Het reinigt je lichaam op een natuurlijke, maar intensieve manier van alle gifstoffen, zelfs van de zware metalen.
Een van de meest opzienbarende voorbeelden
In een ziekenhuis werd een onderzoek gedaan naar de effecten van Chlorella. Het onderzoek werd gedaan in een ziekenhuis bij patiënten met langdurige wonden, zoals maagzweren en chronische gastritis. Zij genazen niet, zelfs na behandeling met standaard medicijnen. Aan deze patiënten werd een vloeibare Chlorella-oplossing gegeven en binnen enkele dagen begon er nieuw weefsel te verschijnen en alle patiënten herstelden volledig.
Let op!
Door deze intensieve reiniging  kun je je in het begin wat minder fit of energiek voelen. Wees daar gewoon bewust van. En luister naar je lichaam.

 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Wat er met je lichaam gebeurt als je stopt met roken
Next Beter dan chemotherapie: kurkuma doodt kanker in plaats van patiënten

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

5 leefstijlfactoren gekoppeld aan een langere levensduur, tot 14 jaar

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

6 voedingsmiddelen die goed voor je zijn

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Dit zijn de effecten van het super food bijenpollen. Dit kan je gezondheid een boost geven!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat