Geef je lichaam een boost met Chlorella

Geef je lichaam een boost met Chlorella

Luister naar dit artikel

Chlorella
Van harte aan te raden bij verkoudheid, griep,  virus- en schimmelinfecties, chronische vermoeidheid of slechte weerstand.
Wat is Chlorella?
Chlorella is een eencellige groene alg, die tot de stam van de groenwieren behoort. Deze bijzondere alg bestaat al circa 2 miljard jaar en werd in 1890 ontdekt door de Nederlandse microbioloog Beijerinck.
Wat is zo bijzonder aan Chlorella?
Chlorella wordt gezien als een bijzonder krachtige voedingssupplement, dat je immuunsysteem enorm ondersteunt en je fysieke lichaam in balans brengt. Bovendien werkt Chlorella antibacterieel en cellen vernieuwend, pakt de verouderingsprocessen efficiënt aan en dankzij de aminozuren wordt zelfs de spierafbraak voorkomen. Deze alg verbetert je spijsvertering en zuivert je bloedcellen. Het helpt ook je huid, nagels en haren in goede conditie te houden. Chlorella verhoogt het vermogen om te herstellen van intensieve lichamelijke inspanning en sport. Deze super slimme plant zorgt er voor dat er meer zogenoemde macrofagen geproduceerd worden door je immuunsysteem (macrofagen “herkennen” ziekteverwekkers en ruimen ze op). Ook helpen macrofagen bij de vernietiging van kankercellen en bij de verwijdering van cellulaire afvalstoffen. Dit is dus sowieso heel goed voor je totale gezondheid.
Chlorella is zeer rijk aan chlorofyl (bladgroen), het bevat meer chlorofyl dan enige andere plant ter wereld. Deze alg is rijk aan proteïnen, vitamine A, vitamine B1, B2, B3, B6, B12 en vitamine C. Chlorella bevat het essentiële vetzuur Omega 3 en verschillende mineralen. De plantaardige eiwitten en vitamine B12 in Chlorella maakt deze alg uitermate geschikt voor vegetariërs. Chlorella groeit razend snel, iedere 20 uur verviervoudigt die zich. Dat geeft enorm effect op je energiesysteem. Chlorella is een van de krachtigste, misschien zelfs de allerkrachtigste detox-middel, is een sterke antioxidant. Het reinigt je lichaam op een natuurlijke, maar intensieve manier van alle gifstoffen, zelfs van de zware metalen.
Een van de meest opzienbarende voorbeelden
In een ziekenhuis werd een onderzoek gedaan naar de effecten van Chlorella. Het onderzoek werd gedaan in een ziekenhuis bij patiënten met langdurige wonden, zoals maagzweren en chronische gastritis. Zij genazen niet, zelfs na behandeling met standaard medicijnen. Aan deze patiënten werd een vloeibare Chlorella-oplossing gegeven en binnen enkele dagen begon er nieuw weefsel te verschijnen en alle patiënten herstelden volledig.
Let op!
Door deze intensieve reiniging  kun je je in het begin wat minder fit of energiek voelen. Wees daar gewoon bewust van. En luister naar je lichaam.

 


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Wat er met je lichaam gebeurt als je stopt met roken
Next Beter dan chemotherapie: kurkuma doodt kanker in plaats van patiënten

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

3 manieren waarop Mullein uw immuunsysteem versterkt tegen luchtweginfecties, allergieën en astma en oorinfecties

Luister naar dit artikel Om me voor te bereiden op het komende koude- en virusseizoen, ben ik deze herfst op zoek geweest naar kruidenmanieren om het immuunsysteem van mijn familie

Natuurlijk

Na het lezen van dit, zult u zeker elke dag Kamias eten!

Luister naar dit artikel Kamias of bilimbi is wellicht een van de meest onderschatte vruchten ter wereld. Het is nauw verbonden met de Balimbing of ster fruit, maar in tegenstelling

Natuurlijk

Kokosolie kan de hersenen redden van de ziekte van Alzheimer

Luister naar dit artikel Het internet is dol op een goed herstelverhaal over ‘natuurlijke genezing’. Wanneer Dr. Mary Newport, MD, bijvoorbeeld de symptomen van de ziekte van Alzheimer van haar