Wat kun je dan nog wel eten..?

Wat kun je dan nog wel eten..?

Luister naar dit artikel
Drie berichten die vrijwel gelijktijdig de internationale media beroerden in de laatste week van oktober (2015).
Foodwatch kwam met vervuilde voeding via verpakkingen. Bericht twee: Suiker is vergif voor het lichaam. Bericht drie: Bewerkt vlees veroorzaakt kanker! Op BNR nieuwsradio stelde men; “Wat kunnen we dan nog wel eten?

1). Het Foodwatch verhaal was nieuw voor mij, maar geen verrassing als je kijkt naar verpakkingen waaruit BPA vrijkomt. Ik schreef er een aantal weken geleden al over in relatie tot de vele schadelijke E nummers; “Het wordt steeds makkelijker om E nummers te vermijden, onthoudt deze vier woorden: zakje, pakje, blikje en potje. Dit rijtje dient aangevuld te worden dus met doosje / doos vanwege de Foodwatch waarschuwing.
2). Dat suiker schadelijk was wist ik al vijftien jaar toen Anugama Tobias mij een boekje liet lezen uit de dertiger jaren wat ruim 80 jaar geleden gepubliceerd werd in Duitsland. Daarin stelde men; 6 gram suiker heeft je lichaam per dag nodig. Meer suiker gaat al snel tegen je werken als vergif, vooral omdat de meeste suikers geraffineerd zijn, ontdaan van de natuurlijke hulpstoffen nodig voor de verbranding. Suiker is vergif voor het lichaam, geen nieuws dus. Helaas zit de geraffineerde suiker in ongelofelijk veel voeding. Echter, dit is allemaal bewerkte voeding. De natuurlijke suikers hebben allen de benodigde hulpstoffen: mineralen!
3). Dat bewerkt vlees niet gezond is werd ruim tien jaar gelden uitgebreid aan het licht gebracht door Mike Adams op NaturalNews. De op winst beluste voedingsbedrijven die de vleesproducten bewerken kennen geen grenzen. Voedingsveiligheid en gezondheid komen kennelijk niet voor in hun vocabulaire (woordenschat).
Terug dus naar de vraag: “Wat kunnen we dan nog wel eten?”
De lijst van ongezonde voeding stopt daar niet. Het zogenaamde onbewerkte vlees komt nog wel van bronnen waar dieren gevoerd worden met GMO producten. Je begrijpt dat ik nog zelden “lekker” een barbecue meepik.
De bekende voedingscentrum quote; “Als je gevarieerd eet krijg je alle benodigde voedingsstoffen
binnen”. Deze spreuk kan beter veranderd worden in; “Als je gevarieerd eet krijg je alle gebruikte gifstoffen binnen”. Een pas geboren baby heeft al 200 gifstoffen in het bloed.
Tel daarbij op dat 85 procent van de landbouwgronden sterk uitgeput zijn en dus geen hoogwaardige producten meer kunnen produceren dan moge het duidelijk zijn dat het niet zo vreemd is dat SpectraCell laboratorium bij een test onder 89.000 mensen vaststelde dat 99,5% een mineralengebrek had en 75% vitaminegebrek. Neem je vervolgens niet bij elke warme maaltijd een salade dan is het ook slecht gesteld met de enzymen.
Bijna vijf jaar geleden zijn Mike Donkers en ik bezig geweest samen met een fabrikant om een lijn met kant en klare smoothie kruidenmixen op de markt te brengen. Het project is gestrand omdat we geen betrouwbare biologische leveranciers konden vinden ondank de 30 jarige ervaring van onze wereldwijde importeur. Een eveneens bijkomende persoonlijke ervaring met een voormalige biologische boer in Nederland die stelde niet te kunnen concurreren tegen nep biologische producenten uit het buitenland heeft mijn vertrouwen in biologische keurmerken ook op een laag pitje gezet.
De voedingsindustrie is ziek, doodziek. En de mensen die onnadenkend vertrouwen op de geïndustrialiseerde voedingsindustrie hollen ook allerlei ziektes en gebreken achterna. De vraag is dan nog welke zieke(s) en gebreken ga je krijgen en wanneer … ?
“Wat kunnen we dan nog wel eten?”, dat was dan ook de vraag die ik mijzelf stelde enkele jaren geleden. Ik kwam niet uit een familie waar men een eigen volkstuin had maar ik had al wel snel een partner gevonden waarvan ik kon profiteren van zijn kennis. En het druk, druk, druk leventje werd aangepast om tijd te creëren voor het kweken van eigen voeding. Sinds afgelopen jaar doe ik het na vijf jaar in mijn uppie en in de zomer hebben we een rijkdom aan biologische voeding waarvan IK de keurmeester ben. Alle instanties en onze overheid blijven namelijk ernstig in gebreke ten aanzien van MIJN normen. Tegen de winter staan de kasten vol met ouderwetse weckpotten vol met echt gezonde producten.
Als je mij vraagt in de supermarkt; “Wat kunnen we dan nog wel eten?“, dan moet ik je het antwoord schuldig blijven. Ik zou het niet weten (met zekerheid).
Bron
 


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Verbrand Super Snel Vet: Deze geweldige drank garandeert grote resultaten!
Next De voordelen van groente en fruit zijn twintig jaar later nog steeds zichtbaar

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

VIDEO: Big Pharma verdient fortuin met dodelijke medicijnen én komt er nog mee weg ook

Luister naar dit artikel Onderzoeksjournalist Ben Swann laat in een vierdelige serie zien hoe Big Pharma invloed uitoefent op de Amerikaanse geneesmiddelenautoriteit FDA, de media en de medische gemeenschap. Steun

Overig

Opties om nu sterfgevallen door virussen te voorkomen!

Luister naar dit artikel Het lijkt erop dat hydroxychloroquine en azithromycine een uitkomst kunnen zijn om deze COVID-19-pandemie te beëindigen nadat de wereldberoemde Franse immunoloog Didier Raoult, MD, PhD, een

Overig

IV vitamine C-therapie: de onderdrukte waarheid onthuld

Luister naar dit artikel Kankerpatiënten moeten het gevaar van vitamine C-tekorten begrijpen – vooral wanneer ze een diagnose van kanker willen overwinnen. In feite hebben de meeste mensen die lijden