Waarom je beter niet te veel kunt schoonmaken als je kinderen hebt

Waarom je beter niet te veel kunt schoonmaken als je kinderen hebt

Luister naar dit artikel

Kinderen die worden blootgesteld aan stof en vuil krijgen minder vaak last van astma en allergieën. Dat blijkt uit onderzoek van het Vlaams Instituut voor Biotechnologie en de UGent. Vooral ‘boerderijstof’ beschermt tegen dergelijke aandoeningen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het was al bekend dat kinderen die op een boerderij opgroeien beter bestand zijn tegen astma en allergieën. Maar waarom dat zo is, was tot nu toe een raadsel. Professor Bart Lambrecht: “We hebben muizen blootgesteld aan extracten van boerderijstof. Tests wezen uit dat deze muizen volledig beschermd waren tegen huisstofmijtallergie, de meest voorkomende vorm van allergie bij mensen.”

Het lichaam maakt na blootstelling aan stof en vuil het eiwit A20 aan. Dit remt allergieën en astma. Ook is het zo dat wie een tekort heeft aan het eiwit eerder last krijgt van een allergie. De ontdekking is een belangrijke stap in de ontwikkeling van een astmavaccin.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Betere nachtrust dankzij Stralingsanalyse Woning: bewust en positief omgaan met straling maakt verschil voor jong gezin
Next 6 slechte gevolgen van een low-carb dieet

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Labotests tonen de risico’s aan van het gebruik van CRISPR-genbewerking op embryo’s

Luister naar dit artikel Een laboratoriumexperiment gericht op het herstellen van defect DNA in menselijke embryo’s laat zien wat er mis kan gaan met dit soort genbewerking en waarom vooraanstaande

Onderzoek

GEBRUIK VAN MONDKAPJES OP LANGE TERMIJN KAN BIJDRAGEN AAN GEAVANCEERDE STADIA VAN LONGKANKER, ALDUS STUDIE

Luister naar dit artikel Een recente studie in het tijdschrift Cancer Discovery wees uit dat inademing van schadelijke microben kan bijdragen aan longkanker in een vergevorderd stadium bij volwassenen. Langdurig

Vaccinaties

Swansea University ontwikkelt micronaald Smart Patch COVID-vaccin dat reacties van patiënten kan volgen

Luister naar dit artikel Onderzoekers van de Universiteit van Swansea ontwerpen een eerste in zijn soort, slim vaccinsysteem dat het COVID-19-vaccin zal afleveren en de effectiviteit ervan zal beoordelen door