Swansea University ontwikkelt micronaald Smart Patch COVID-vaccin dat reacties van patiënten kan volgen

Swansea University ontwikkelt micronaald Smart Patch COVID-vaccin dat reacties van patiënten kan volgen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Onderzoekers van de Universiteit van Swansea ontwerpen een eerste in zijn soort, slim vaccinsysteem dat het COVID-19-vaccin zal afleveren en de effectiviteit ervan zal beoordelen door de bijbehorende reactie van de patiënt te volgen.

Het onderzoek, dat wordt uitgevoerd door het Institute for Innovative Materials, Processing and Numerical Technologies, zal het vaccin creëren door middel van micronaalden om een slimme patch te creëren. Door biomarkers in de huid te observeren, zal het apparaat tegelijkertijd de ontstekingsreactie van een patiënt op de vaccinatie meten.

Een eerste van zijn soort slim vaccin wordt ontwikkeld door Swansea University.

Het Smart Vaccine Devices for Delivery of COVID-19 Vaccination-project zal worden geleid door onderzoekers met ervaring in het gebruik van micronaald-arrays voor transdermale therapeutische medicijnafgifte en diagnostische toepassingen.

Het project heeft tot doel een slim prototype voor vaccinafgifte te creëren dat transdermaal het COVID-19-vaccin kan leveren en biomarkers in het huidcompartiment kan controleren zonder invasief te zijn.

Dr. Sanjiv Sharma, projectleider van de Universiteit van Swansea, verklaarde:

Het meten van de werkzaamheid van vaccins is uiterst belangrijk omdat het de beschermende effecten van vaccinatie op een individu aangeeft via het niveau van vermindering van het infectierisico bij een gevaccineerde persoon in vergelijking met dat van een vatbaar, niet-gevaccineerd individu. Deze maatstaf voor de effectiviteit van vaccinaties komt tegemoet aan een onvervulde klinische behoefte en zou een innovatieve benadering bieden voor de ontwikkeling van vaccins. Huidvaccinatie met MN’s is beschreven als een superieure immunisatiebenadering vanwege het potentieel om de tijdens de zwangerschap waargenomen immuuntolerantie te overwinnen en de vaccinatiekosten te verlagen door besparing van de antigeendosering, wat vooral relevant is in landen met weinig zorg.

Bronnen: Truth Unmuted

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous CDC ONDERZOEKT EEN VERBAND TUSSEN MRNA COVID-VACCIN EN MYOCARDITIS
Next De krachtigste pijnstillers van de natuur

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Sommige coronavirusvaccins bevatten een GGO-versie van het virus; ben je klaar om geïnjecteerd te worden met ggo’s?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Australische vrouw promoveert op het ontmaskeren van de vaccinatie-industrie

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Studie bevestigt cannabisolie kan epileptische aanvallen bij kinderen verminderen of elimineren

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat