Wetenschappelijk bewezen: chilipepers bestrijden obesitas

Wetenschappelijk bewezen: chilipepers bestrijden obesitas

Luister naar dit artikel

Onderzoekers kwamen onlangs tot een verrassende conclusie: rode pepers zouden wel eens de oplossing in de strijd tegen obesitas kunnen zijn.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Verlicht je hoofdpijn en stress Met acupressuur in 30 Seconden!
Next Jim Carrey legt haarfijn uit waarom vaccins niet verplicht zouden moeten zijn

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

‘Weinig onafhankelijk onderzoek diabetes’, precies hetzelfde als bij kanker onderzoek

Luister naar dit artikel De onafhankelijkheid is ver te zoeken als het gaat om onderzoek naar diabetes. Het gros van de publicaties wordt geschreven door onderzoekers en auteurs die banden

Onderzoek

Ben je een 35+ moeder? Dit zijn de voordelen

Luister naar dit artikel Door de medische ontwikkeling krijgen steeds meer vrouwen een baby na hun 35e. En hoewel er misschien fysieke gevaren bestaan, zijn er ook veel voordelen: Steun

Onderzoek

Nieuw onderzoek vindt dat vitamine C celbeschadiging door gifstoffen in drinkwater kan voorkomen

Luister naar dit artikel In Illinois gevestigde onderzoekers testten het effect van natuurlijke antioxidanten – vitamine C en epigallocatechinegallaat – op zeswaardig chroom. Ze meldden dat de twee antioxidanten de