Ben je een 35+ moeder? Dit zijn de voordelen

Ben je een 35+ moeder? Dit zijn de voordelen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Door de medische ontwikkeling krijgen steeds meer vrouwen een baby na hun 35e. En hoewel er misschien fysieke gevaren bestaan, zijn er ook veel voordelen:

1. Op de lange termijn doen de kinderen het in het algemeen beter – Vergeleken met kinderen van jonge moeders gaan kinderen van 35+ moeders langer naar school, gaan ze vaker naar de universiteit en scoren ze hoger op standaardtesten

2. De kinderen hebben een groter vocabulair – Oudere moeders hebben waarschijnlijk langer doorgeleerd en zijn relatief hoogopgeleid. Hun rijke taalgebruik heeft een positief effect op het vocabulair van hun nakomelingen. De hoogopgeleide omgeving speelt hier ook een rol in

3. De kinderen krijgen meer emotionele support en worden educatief gezien beter ondersteund – Gekeken is naar bijvoorbeeld hoeveel boeken er in huis te vinden zijn en hoeveel tijd er besteed werd aan spelen met het kind. Kinderen blijken duidelijk te profiteren van de wat oudere moeder die meer kennis en inzicht heeft vergaard dan jongere moeders

4. Kinderen leven in een stabieler gezin – Oudere moeders hebben vaak al flinke stappen gezet in hun carrière en zitten niet meer in hun eerste, stressvolle baan. Daardoor hebben ze vaak meer tijd, geld en aandacht voor hun gezin

5. Kinderen leven langer met hun moeder – Het blijkt uit onderzoek dat moeders die na hun 33e nog kinderen kregen grote kans maken om minstens 95 te worden. Dat geldt ook voor vrouwen die na hun 40e nog kinderen kregen.

Bron


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Mobiele telefoons blijken pijn te veroorzaken
Next Heb jij ook last van krampen in bed? Ontdek hier hoe je ervan af kunt komen.

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

15 Wetenschappelijk onderbouwde voordelen van vitamine D

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Yale-studie: Vaccinaties gerelateerd aan hersenaandoeningen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Thee drinken verkleint de kans op een hartstilstand

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat