De Duitse gezondheidsautoriteiten pleiten er bij de parlementaire commissie voor dat ze de nadelige vaccingebeurtenissen nog moeten evalueren omdat het er te veel zijn

De Duitse gezondheidsautoriteiten pleiten er bij de parlementaire commissie voor dat ze de nadelige vaccingebeurtenissen nog moeten evalueren omdat het er te veel zijn

Luister naar dit artikel

De grote Duitse politieke partijen zullen de reactie op de pandemie nooit onderzoeken, omdat ze er allemaal medeplichtig aan zijn. In het hele politieke landschap van de Bondsrepubliek staat het rechts-populistische Alternative für Deutschland alleen in haar kritische houding ten opzichte van lockdowns en massale vaccinatie, en alleen in het deelstaatparlement van Brandenburg hebben ze voldoende zetels om een onderzoekscommissie bijeen te brengen over de overtredingen. van het Corona-tijdperk. Op vrijdag 1 september riep het door de AfD bijeengeroepen Brandenburgse Coronacomité Robert Koch-Institut Chief Lothar Wieler (de Duitse tegenhanger van Anthony Fauci) en Brigitte Keller-Stanislawski, hoofd van de afdeling Farmaceutische Veiligheid en Diagnostiek van het Paul-Ehrlich-instituut, bijeen.. Ze werden zes uur lang ondervraagd over de Covid-vaccins.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Journalisten die gretig verslag uitbrachten van Wielers uitspraken tijdens de Covid-pandemie negeerden zijn commissiegetuigenis vrijwel volledig. Een van de weinige uitzonderingen is Larissa Fußer, die uitgebreide berichtgeving heeft verzorgd bij Apollo News. Het beeld dat zij schetst is ongelooflijk: noch de RKI, de Duitse volksgezondheidsautoriteit, noch de PEI, onze farmaceutische toezichthouder, hebben zelfs maar de meest fundamentele stappen ondernomen om de frequentie of aard van vaccinverwondingen, of zelfs de effectiviteit van de vaccins in het algemeen, te evalueren. . Technische problemen, personeelstekorten en de enorme omvang van de gegevens hebben hen ervan weerhouden hun meest fundamentele taken te vervullen.
Keller-Stanislawski … meldde dat haar instituut enorm overweldigd was, waardoor aanzienlijke vertragingen ontstonden bij de evaluatie van de bijwerkingen van vaccins die tot op de dag van vandaag voortduren. Ze zei bijvoorbeeld dat gegevens van de ‘SafeVac’-app die PEI in december 2020 heeft uitgebracht, nog moeten worden geanalyseerd. De app is ontwikkeld door PEI om het eenvoudig melden van bijwerkingen mogelijk te maken. … Ze hebben zoveel meldingen ontvangen dat ze de technische infrastructuur die de app ondersteunt, hebben overweldigd. Gegevens van 700.000 deelnemers blijven onverwerkt…

Bovendien was het PEI-personeel dramatisch overwerkt.

“Er waren mensen die zich alleen met sterfgevallen bezighielden en mensen die zich alleen met myocarditis bezighielden. We hadden veel meer werk dan voorheen, allemaal vanwege dit vaccin. We moesten hulp krijgen van andere afdelingen omdat we niet genoeg mensen hadden om de ongunstige gebeurtenissen af te handelen.”

De PEI is niet gisteren begonnen met het evalueren van nadelige vaccinatiegebeurtenissen. Ze doen dit al vele jaren, en toch leverde het veiligste en effectiefste vaccin ter wereld op de een of andere manier zoveel bijwerkingen op dat ze letterlijk hun computers kapot maakten en hun routinematige veiligheidsevaluaties onmogelijk maakten.

Volgens Keller-Stanislawski moeten ook de gegevens van de Association of Statutory Health Insurance en van verzekeringsmaatschappijen nog worden geëvalueerd. Hoewel het RKI een programma heeft ontwikkeld dat de verzekeringsgegevens kan verwerken, vergt dit nog verdere aanpassingen, die nog moeten worden uitgevoerd. De verzekeringsgegevens omvatten bijvoorbeeld diagnoses van artsen in verband met Covid-vaccinatie die licht zouden kunnen werpen op de bijwerkingen van vaccins. Met andere woorden… de PEI, wiens taak het is om de veiligheid van Covid-vaccins te onderzoeken, heeft al hun beoordelingen over bijwerkingen tot nu toe alleen gepubliceerd op basis van zelf geïnitieerde rapporten van artsen en getroffen patiënten.

Het opstellen van deze rapporten is uiterst arbeidsintensief en artsen ontvangen geen vergoeding voor de tijd die zij besteden aan het schrijven ervan. Het heersende ethos onder veel artsen tot in 2021, namelijk dat de vaccins ‘vrij van bijwerkingen’ waren, zal veel artsen er ook van weerhouden om er überhaupt aan te denken om gezondheidsproblemen met de vaccins te associëren.

Ook heeft de RKI nooit de moeite genomen om hun eigen onderzoek naar de effectiviteit van vaccins af te ronden:

Uit het verhoor van…. Lothar Wieler… kwam onder meer naar voren dat het RKI op basis van eigen onderzoek de effectiviteit van het Covid-vaccin niet heeft bewezen. Volgens Wieler is er wel zo’n onderzoek gedaan, maar wordt het nog geëvalueerd. … Nog maar kort daarvoor had Wieler de commissie verteld dat het monitoren van de effectiviteit van vaccinatie tot de centrale taken van het RKI behoorde.
Het is dus gewoon de kernrol van de RKI, het maakt niet uit dat ze er nooit aan toe zijn gekomen.

En dan is er nog dit waanzinnige weetje:

De omstandigheden waaronder het verhoor van de commissie plaatsvond waren opvallend. Lothar Wieler werd bijvoorbeeld vergezeld door een medewerker van het federale ministerie van Volksgezondheid, een zekere Heiko Rottmann-Großner …. Hij getuigde dat het zijn taak was ervoor te zorgen dat Wieler zijn verlof om te getuigen naleefde. Als ambtenaar heeft Wieler toestemming nodig om informatie te verstrekken over zaken die onder het ambtsgeheim vallen. De machtiging regelt gedetailleerd de onderwerpen waarover een getuige in de ambtenarij geen informatie mag verstrekken.

Volgens berichten in de media was de autorisatie van Wieler meerdere pagina’s lang, terwijl die van de PEI-bureaucraat [Keller-Stanislawski] slechts één pagina besloeg. … [Rottmann-Großner] gaf tijdens het verhoor herhaaldelijk handgebaren aan Wieler, en af en toe gaf hij hem ook briefjes. Commissieleden klaagden over deze praktijk en dwongen [Rottmann-Großner] uiteindelijk twee stoelen verder van Wieler af te zetten.
Dus kwam Wieler voor de commissie getuigen, niet alleen met uitgebreide zwijgbevelen van het ministerie van Volksgezondheid van Karl Lauterbach, maar ook met een speciale babysitter. Rottmann-Großner is niet zomaar iemand. Hij is het voormalige hoofd van de afdeling ‘Gezondheidsbeveiliging’ van het ministerie van Volksgezondheid; uit Katja Gloger en Georg Mascolo’s boek Ausbruch uit 2021 weten we dat hij een enthousiaste en vroege pleitbezorger was voor lockdowns en andere zware beperkingen, en al op 24 februari een landelijke “shutdown” eiste, de dag waarop de WHO de Chinese massabeheersing goedkeurde .

Ik kan moeilijk onder woorden brengen wat een schandaal dit is. De Bondsrepubliek dwong letterlijk miljoenen Duitsers om niet slechts één, niet slechts twee, maar minstens drie nieuwe Covid-prikken te nemen tegen een virus dat voor zeer weinigen van hen een reëel risico vormde. In veel gevallen dreigde de staat met werkloosheid wegens niet-naleving, sloot de staat maandenlang niet-gevaccineerden uit van het openbare leven en probeerde zelfs vaccinatie via de Bondsdag verplicht te stellen. Ondanks deze ernstige schendingen van de persoonlijke autonomie en de lichamelijke integriteit pleiten de bureaucraten die deze misdaden steunden en rechtvaardigden met meedogenloze leugens over virologische ondergang nu dat hun kantoren eenvoudigweg niet de tijd hebben om vast te stellen hoe veilig en hoe effectief de prikken zijn die ze blijven plegen. promoten eigenlijk waren.

Het is veel werk, ze zijn onderbezet, weet je, er zijn zoveel gegevens.

Bronnen: Eugyppius: a plague chronicle

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous WETENSCHAPSFRAUDE: Pfizer’s COVID-prik “placebo” controlegroep kreeg in plaats daarvan een MODERNA “vaccin” toegediend, bevestigt de preprint
Next Suikervervangers en lichaamsvet: nieuwe studie vindt verrassend verband

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Studie: Golf aan MS-gevallen in Frankrijk veroorzaakt door vaccinatie tegen hepatitis B

Luister naar dit artikel De scherpe toename van het aantal gevallen van multiple sclerose (MS) in Frankrijk in de jaren negentig lijkt te zijn veroorzaakt door een vaccinatiecampagne tegen hepatitis

Vaccinaties

Anti-vaccin arts dood gevonden in rivier

Luister naar dit artikel Een prominent autisme onderzoeker en tegenstander van vaccins werd dood gevonden, drijvend in een rivier in Noord Carolina (VS). Een sportvissen vond het levenloze lichaam van

Vaccinaties

Déjà vu: GSK verwerkt zijn problematische adjuvans in COVID-19-vaccins

Luister naar dit artikel Onder de ongeveer 100 wereldwijde spelers die nu werken aan experimentele Covid-19-vaccins, zijn de meeste entiteiten die worden aangeprezen als koplopers obscure biotechnologie- en nanotechnologiebedrijven. Ondanks