mRNA-vaccinbesmetting veel erger dan gedacht: injecties met “tot 35%” DNA dat menselijke cellen verandert in langdurige spike-eiwitfabrieken

mRNA-vaccinbesmetting veel erger dan gedacht: injecties met “tot 35%” DNA dat menselijke cellen verandert in langdurige spike-eiwitfabrieken

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De besmetting van mRNA-vaccins met DNA is veel groter dan aanvankelijk werd gedacht, tot 35%, en de rol van het DNA bij het op lange termijn aanzetten van menselijke cellen om het spike-eiwit te produceren, is volgens het laatste onderzoek bevestigd.

Eerder deze maand rapporteerde de Daily Skeptic over het werk van Dr. Kevin McKernan en zijn team die de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna hadden onderworpen aan diepgaande sequencing-analyse en alarmerende niveaus van DNA-verontreinigingen, bekend als plasmiden, hadden gevonden. Dit zijn kleine circulaire DNA-moleculen die zichzelf in principe kunnen repliceren in bacteriële en menselijke cellen en de cel ertoe kunnen aanzetten om op lange termijn het SARS-CoV-2-spike-eiwit te produceren. Elke vaccindosis bleek miljarden van deze plasmiden te bevatten.

Het Moderna-vaccin bleek DNA-besmetting te bevatten rond het ‘veilige’ niveau dat door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) is vastgesteld op het equivalent van één deel per 3.000 mRNA-moleculen, hoewel het niet duidelijk is hoe veilig dit niveau werkelijk is. Het Pfizer-vaccin daarentegen bleek DNA-besmetting te bevatten op 10 keer het ‘veilige’ niveau, namelijk één plasmide per 350 mRNA-moleculen.

Het DNA maakt deel uit van het productieproces van het vaccin en levert de blauwdruk voor het mRNA, maar het had op zijn minst tot het ‘veilige’ niveau moeten worden verwijderd, hoewel dit om onduidelijke redenen niet was gebeurd.

Nu hebben Dr. McKernan en zijn team verdere analyses uitgevoerd en ontdekten dat het niveau van DNA-besmetting veel groter is dan oorspronkelijk werd gemeld, waarbij tot 35% van het vaccinproduct deze DNA-verontreiniging is. Zij schrijven:
Dit komt overeen met 20-35% van het nucleïnezuur in elk vaccin als expressievector. Dit is een aantal ordes van grootte boven de EMA-limiet van 330 ng/mg. Met deze mate van besmetting is RT-activiteit van LINE-1 geen vereiste voor genoomintegratie.
Moleculair bioloog dr. Jessica Rose legt uit dat dit betekent dat elke dosis biljoenen DNA-moleculen kan bevatten, 100 keer meer dan eerder werd gerapporteerd: “De overgebleven expressievectoren die worden gebruikt om de mRNA’s te maken, hebben een besmettingsniveau dat 100 keer hoger is dan oorspronkelijk werd voorgesteld en impliceren biljoenen DNA-moleculen per dosis. Dit heeft implicaties voor de integratie in ons genoom.”

Het precieze besmettingsniveau is niet bekend, aangezien dit schattingen zijn met een grote foutmarge. Het kan ook per partij verschillen. Wat echter zeker is, is dat de besmetting van zowel Pfizer- als Moderna-vaccins ver boven elk officieel ‘veilig’ niveau ligt.

In de oorspronkelijke analyse was Dr. McKernan voornamelijk op zoek geweest naar RNA-besmetting en had hij een additief gebruikt dat DNA-amplificatie kan onderdrukken. Door specifiek te zoeken naar DNA-besmetting ontdekten hij en zijn team dat de hoeveelheid aanwezig DNA veel groter was dan de aanvankelijke techniek had aangegeven.

Verdere analyse door Dr. McKernan en zijn team heeft ook bevestigd dat de plasmiden intact zijn en in staat zijn tot zelfreplicatie, en dat de relevante promoters aanwezig zijn waardoor ze mRNA voor spike-eiwit in menselijke cellen (en niet alleen in bacteriën) tot expressie kunnen brengen. .

Dit geeft aan dat deze DNA-plasmiden waarschijnlijk lange tijd zullen overleven, worden opgenomen door cellen in het lichaam en de cellen ertoe aanzetten om voor onbepaalde tijd spike-eiwit te produceren.

Aangenomen wordt dat dit de waargenomen persistentie van spike-eiwit in het bloed van gevaccineerde personen gedurende weken of maanden na injectie zou kunnen verklaren, waarvan wordt aangenomen door experts dat ze bijdragen aan de nadelige effecten van de COVID-19-vaccins.

Dr. Jessica Rose merkt op: “Het is meer dan waarschijnlijk dat deze nadelige effecten het directe gevolg zijn van de besmetting die door Kevin en zijn team wordt belicht.”

Deze bevindingen zijn uiteraard zeer verontrustend. Regelgevers zouden er prioriteit aan moeten geven om deze kwesties zelf te onderzoeken en, indien bevestigd, passende maatregelen te nemen, waaronder het uit de handel nemen van de producten.

Bronnen: The Daily Sceptic

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Dit is hoe Big Pharma profiteert van de pijn en het lijden dat het veroorzaakt
Next Een goede slaap krijgen kan enkele jaren aan je leven toevoegen

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Medische Shocker: Sqaulene, een op olie gebaseerd ‘adjuvans’ dat vaak in vaccins wordt gebruikt, waarschijnlijk een belangrijke oorzaak van catastrofale ziekten, waaronder auto-immuunziekten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Pro-life-groep waarschuwt voor COVID-vaccins gemaakt van geaborteerde baby’s, vaccinmandaten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Ouders opgelet: Studie laat zien waarom veel artsen HPV-vaccinatie niet aanbevelen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat