Chinees bedrijf verplicht werknemers om deel te nemen aan vaccinexperimenten, wat in strijd is met de code van Neurenberg voor medische ethiek

Chinees bedrijf verplicht werknemers om deel te nemen aan vaccinexperimenten, wat in strijd is met de code van Neurenberg voor medische ethiek

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Onder druk van de communistische controle wordt het Chinese volk naar permanente lichamelijke behoeften gemarcheerd – hun DNA wordt overgedragen aan de staat en hun immuunsysteem wordt opgeofferd aan en ontwikkeld door farmaceutische bedrijven. In China werken vier grote geneesmiddelenfabrikanten aan een seizoensgebonden covid-19-inenting: CanSino Biologics, het Wuhan Institute of Biological Products, Anhui Zhifei Longkema Biopharmaceutical en Sinovac.

Het is belangrijk op te merken dat alle eerdere pogingen om een coronavirusvaccin voor SARS en MERS te ontwikkelen, zijn mislukt, waardoor immunohistopathologieën en de dood bij dieren zijn veroorzaakt. Vaccinproeven met Covid-19 zijn inherent risicovolle experimenten, maar vanwege het niveau van communistische controle, blinde naleving en bereidheid om de lichamelijke integriteit op te geven, worden mensenrechten nu wereldwijd bedreigd.

Chinese werknemers werden gedwongen proefkonijnen te zijn voor vaccin-experimenten – dwang die naar een werkplek bij u in de buurt komt
Uit interne documenten die zijn verkregen door Epoch Times, blijkt dat een Chinees staatsbedrijf zojuist enkele werknemers heeft opgedragen om deel te nemen aan de aanstaande vaccinproef van Sinovac. Deze niet-consensuele overeenkomst dwingt werknemers cavia’s te worden voor een specifiek farmaceutisch bedrijf. Over de hele wereld zijn werknemers gedwongen om dingen met hun lichaam te doen om hun baan te behouden en hun gezin te voeden. Deze lichamelijke vereisten brengen nu gedwongen vaccins met zich mee, een glimp van wat er gaat komen als landen de leiding van China volgen en zich onderwerpen aan een medische politiestaat en communistische controle.

Het niet-geteste vaccin van Sinovac wordt al op een dwingende en krachtige manier gebruikt. Op de verpakking van het vaccin staat duidelijk dat het niet is goedgekeurd door de Chinese National Medical Products Administration (NMPA).

Chan King-ming, directeur van het Environmental Science Program aan de Chinese Universiteit van Hong Kong en lid van de Amerikaanse Society of Toxicology, zei dat niet-goedgekeurde vaccins riskant zijn. “Het vaccin werkt mogelijk niet”, zei hij, en in het ergste geval “kan het vaccin” mensen infecteren “, wat complicaties en de verspreiding van het virus veroorzaakt. De NMPA test een vaccin doorgaans in drie fasen tijdens klinische proeven voordat het op de markt wordt gebracht. Zelfs na goedkeuring is het vaccin niet perfect omdat het immuunsysteem van elke persoon uniek is en anders kan reageren op het virus van de laboratoriumstam, de antigenen, conserveermiddelen, zware metalen, vreemd DNA en andere chemische ingrediënten.

“Ik wil vragen: het vaccin is niet goedgekeurd. Wie neemt de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van het vaccin? ” Zei Chan.

Voldoe aan lichamelijke eisen of verlies je baan en verhonger

De interne documenten zijn verkregen van TravelSky Technology, een door de staat gerund Chinees bedrijf dat technologie ontwikkelt voor informatie over vliegreizen, met 7.476 medewerkers. TravelSky Technology vereiste dat zeven groepen werknemers vaccinproeven moesten ondergaan voor farmaceutisch bedrijf Sinovac. Het vaccin heet CoronaVac. Deze zeven groepen omvatten alle werknemers die in luchthaventerminals werken, managers en personeelsleden die regelmatig vergaderingen bijwonen, en werknemers die werken rond mensen die besmet kunnen zijn. Verplichte vaccin-experimenten worden ook gebruikt bij werknemers die een buitenlandse zakenreis of binnenlandse reis moeten maken.

Een vertrouwde bron binnen TravelSky vertelde Epoch Times dat het vaccin ‘klaar is om in noodgevallen op mensen te worden toegepast’. Zoals velen hebben gezien, kan een noodverklaring nu worden gebruikt om individuele rechten massaal op te schorten en geïnformeerde toestemming te verliezen, zodat alle medische ethiek kan worden opgegeven voor de belofte van ‘veiligheid’ en het ‘grotere goed’.

Beginnend bij de preklinische fase vereist een vaccin doorgaans een ontwikkelingstijdlijn van 10,71 jaar en heeft het een magere markttoegangskans van 6 procent. De haast voor een coronavirusvaccin, ondanks dat er al meer dan dertig geïdentificeerde mutaties in het virus zijn, omzeilt enkele jaren van kritische wetenschappelijke proces- en veiligheidsstudies.

Momenteel worden restaurantarbeiders in Beijing gedwongen om nucleïnezuurtests voor covid-19 uit te voeren. Medewerkers krijgen te horen dat de test vrijwillig is, maar ze worden vervolgens gemanipuleerd en geïntimideerd door de autoriteiten om te voldoen, anders mogen ze niet werken. De keuze is duidelijk: voldoe aan medische vereisten en vaccin-experimenten of kies ervoor om te verhongeren en te sterven. Dit is niet de definitie van vrijwillig. Dit is geen geïnformeerde toestemming. Dit is medische dwang, uitgevoerd door de regering, een overtreding van de code van Neurenberg.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous 6 Vitamine C-mythen ONTKRACHT: Dit is waarom de voedingsstof effectief, niet giftig en veilig is
Next De WHO is van plan miljarden COVID-19-vaccins de wereld in te sturen

About author

redactie
redactie 4445 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Prestigieus filmfestival toont anti-vaccinatiefilm: “Ze wisten al die tijd dat vaccins autisme veroorzaken”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Verplichte vaccinaties: Schending van mensenrechten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Goedgekeurd: Menselijke kankercellen toegevoegd aan vaccins!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat