COVID-prikken veroorzaken 1.433 keer meer kans op kanker dan griepprikken

COVID-prikken veroorzaken 1.433 keer meer kans op kanker dan griepprikken

Luister naar dit artikel

Big Pharma en de overheid blijven elke dag meer en meer COVID-boosters uitdelen. Als je niet goed hebt gelet op de berichtgeving over de eerste injecties en boosters, ben je begrijpelijkerwijs de tel kwijtgeraakt hoeveel injecties de gemiddelde persoon op dit punt heeft gekregen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ondertussen heeft de Amerikaanse regering bevestigd dat inentingen van het coronavirus een piek in kankerrapporten hebben veroorzaakt. Die rapporten zijn gemaakt in de CDC-database. In totaal zijn er maar liefst 1.433x meer meldingen van kanker geweest sinds de injecties voor het eerst werden uitgerold.

Gegevens van de Amerikaanse overheid bevestigen dat COVID-injecties een SCHOKKENDE stijging van het aantal kankergevallen veroorzaken
Kanker treedt op wanneer genetische veranderingen de natuurlijke celreplicatie in gevaar brengen, wat leidt tot een snelle en oncontroleerbare vorming van cellen die tumoren worden. Houd er rekening mee dat kanker de op een na belangrijkste doodsoorzaak van het land is.

Steeds meer bewijs suggereert dat de stollingsinjectie van Big Pharma de ontwikkeling van kankercellen in gang zet. De experimentele COVID-injecties hebben aanzienlijk meer kankermeldingen aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de CDC opgeleverd.

Zoek in de VAERS-database en u zult zien dat de stijging van het aantal gevallen van kanker en andere nadelige gevolgen voor de gezondheid als gevolg van COVID-injecties tussen de winter van 2020 en de zomer van 2022 met bijna 2.600 is toegenomen. tussen 2008 en 2020 werden gevallen van kanker gemeld. Blijf de cijfers analyseren en u zult zien dat de COVID-prikken een ongelooflijke 1.433 keer meer kans hebben op kanker dan de jaarlijkse griepprik.

Eerdere gegevens koppelen COVID-injecties aan cijfers voor eierstokkanker die door het dak gaan

Terugspoelen naar de herfst van 2021, en je herinnert je misschien nog dat twee gerespecteerde wetenschappers waarnaar wordt verwezen met de namen Mei en Jiang, een collegiaal getoetst artikel in MDPI publiceerden waarin werd onthuld dat het spike-eiwit SARS-Cov-2 het natuurlijke reparatiemechanisme van de lymfocyten voor DNA vernietigde . Het spike-eiwit was krachtig genoeg om 90% van de route te dwarsbomen.

Volgens de auteurs veroorzaakt de overdracht van het spike-eiwit naar de kern waarschijnlijk kanker, wat een plausibele verklaring is voor de torenhoge toename van gevallen van eierstokkanker. Uit aanvullende gegevens blijkt dat de injectie ook kanker op andere plaatsen op het lichaam kan veroorzaken of eraan kan bijdragen.

De motivatie van Big Pharma om de volksgezondheid te saboteren

De grondgedachte van Big Pharma voor het aanmoedigen van het publiek om zijn experimentele injectie te nemen is terug te voeren op geld. De farmaceutische industrie vertrouwt op kankerbehandelingen als inkomstenbron. Als gevolg hiervan is het voor Big Pharma financieel zinvol om de ene kankerverwekkende injectie na de andere uit te rollen.

Het komt erop neer dat degenen die om hun gezondheid geven hartstochtelijk moeten vechten tegen de drang om de massa te injecteren met mRNA-injecties die het potentieel hebben om bij te dragen aan of rechtstreeks alvleesklier-, eierstok- en borstkanker te veroorzaken.

Bronnen: Expose-news.com

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous De vraag naar "puur bloed" stijgt wereldwijd als gevolg van bezorgdheid over de toename van gevaccineerd bloed
Next Waarom nemen voedselallergieën toe bij volwassenen en kinderen? Onderzoek brengt een verontrustende oorzaak aan het licht

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Weet je wel, dat je water op de verkeerde manier drinkt?

Luister naar dit artikel We weten allemaal dat we zo’n 1,5 tot 2 liter water per dag moeten drinken. Maar heb je ooit nagedacht over welke tijden het beste zijn

Overig

Zeewier is het nieuwe supervoedsel!

Luister naar dit artikel Het is in Europa veel minder bekend dan in landen zoals Japan en Zuid-Korea en het kan als groente worden gegeten, maar ook als decoratie worden

Overig

Italië start onderzoek naar doodslag terwijl leerkracht overlijdt, uren nadat hij AstraZeneca Prik heeft gekregen

Luister naar dit artikel Nadat wetshandhavingsautoriteiten in Sicilië en Piemonte partijen van de AstraZeneca COVID-prik in beslag hadden genomen, hebben aanklagers in de op twee na grootste economie van de