Italië start onderzoek naar doodslag terwijl leerkracht overlijdt, uren  nadat hij AstraZeneca Prik heeft gekregen

Italië start onderzoek naar doodslag terwijl leerkracht overlijdt, uren nadat hij AstraZeneca Prik heeft gekregen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Nadat wetshandhavingsautoriteiten in Sicilië en Piemonte partijen van de AstraZeneca COVID-prik in beslag hadden genomen, hebben aanklagers in de op twee na grootste economie van de EU een onderzoek naar doodslag gestart nadat een muziekleraar enkele uren na ontvangst van de prik stierf.

Volgens Italiaans-talige media stierf de 57-jarige Sandro Tognatti na het ontvangen van de prik in zijn geboorteplaats Biella op zaterdagmiddag. Hij kreeg al snel hoge koorts, maar ging toch naar bed, vertelde hij zijn vrouw, Simona Riussi, aan de Italiaanse pers.

De volgende ochtend werd Riussi wakker en vond Tognatti dood. Ze belde een ambulance, maar Tognatti was al dood. Aanklagers in Piemonte zijn later op de dag officieel met het onderzoek begonnen. Zoals we hierboven vermeldden, namen officieren van justitie ook een partij in beslag met bijna 400.000 prikken erin.

sbd

Tot dusverre hebben gezondheidsautoriteiten erop aangedrongen dat er geen verband bestaat tussen de prik en de dood van Tognatti. Ambtenaren zeiden dat er een strafrechtelijk onderzoek werd ingesteld om “er volledig zeker van te zijn” dat de dood van de man “niet kan worden toegeschreven aan de bovengenoemde inenting”.

Nederland, Italië, Frankrijk, Duitsland en een handvol andere landen hebben het AstraZeneca-vaccin tijdelijk stopgezet nadat er meldingen waren van patiënten die dodelijke bloedstolsels ontwikkelden. Er werden sterfgevallen gemeld in Oostenrijk en elders, wat Denemarken, IJsland en andere landen (zo ver weg als Thailand) ertoe bracht de prikken te stoppen om een kort onderzoek mogelijk te maken. AstraZeneca en de EMA (Europa’s belangrijkste regelgevende instantie) hebben erop aangedrongen dat er niets is dat wijst op een verband tussen de prikken en een verhoogd risico op bloedstolsels, maar tijdens een persconferentie op dinsdagochtend beloofde het bureau een onderzoek te zullen instellen.

Onder de meer dan 11 miljoen Italianen die al zijn gevaccineerd, hebben de Italiaanse autoriteiten ten minste 15 gevallen van bloedstolsels en 22 gevallen van longembolie gedocumenteerd onder degenen die de prikken hebben gekregen.

Bronnen: Zero Hedge

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Artsen en wetenschappers schrijven aan het Europees Geneesmiddelenbureau om te waarschuwen voor de gevaren van covid-19-vaccins
Next Wat moet je weten voordat je een haartransplantatie ondergaat?

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Maskers zijn niet effectief en ook niet veilig: een samenvatting van de wetenschap

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Yikes! Bijna de helft van alle populaire sapmerken bevat GIFTIGE zware metalen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Dit 3-jarige jongetje had volgens artsen nog maar 48 uur te leven tot zijn moeder hem cannabisolie gaf

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat