ICAN verkrijgt gerechtelijk bevel waarin wordt geëist dat CDC geheime gegevens over bijwerkingen van COVID-vaccins vrijgeeft die zijn verkregen in het ‘V-Safe’-programma

ICAN verkrijgt gerechtelijk bevel waarin wordt geëist dat CDC geheime gegevens over bijwerkingen van COVID-vaccins vrijgeeft die zijn verkregen in het ‘V-Safe’-programma

Luister naar dit artikel

Na maanden van procesvoering heeft een Amerikaanse rechtbank bevolen dat de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (“CDC”) tegen het einde van deze maand de eerste batch van meer dan 19 maanden aan gegevens moeten produceren die zijn verzameld van tientallen miljoenen van v-safe deelnemers tijdens het Covid-19 vaccinatieprogramma.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het V-safe-programma omvat meer dan 137 miljoen aanmeldingen die zijn gedaan na Covid-vaccinatie.

Informed Consent Action Network (“ICAN”) is opgericht door Del Bigtree om de veiligheid van medische procedures, farmaceutische medicijnen en vaccins te onderzoeken en het publiek voor te lichten over hun recht op geïnformeerde toestemming:

“Ons doel is om u de kracht van wetenschappelijk onderzochte gezondheidsinformatie in handen te geven en daarin moedig en transparant te zijn, zodat uw medische beslissingen kunnen komen uit tastbaar begrip, niet uit medische dwang.”

In december 2021 kondigde ICAN aan dat het een rechtszaak aanspande om gegevens te verkrijgen van v-safe, het nieuwe op smartphones gebaseerde programma dat de CDC heeft ingezet om bijwerkingen na Covid-19-vaccinatie op te sporen.

V-safe werd gelanceerd op 13 december 2020, de dag voordat Covid-injecties beschikbaar werden gesteld aan het Amerikaanse publiek. De CDC-website adviseert dat het melden van bijwerkingen en bijwerkingen kan worden gedaan op v-safe of het Vaccine Adverse Event Reporting System (“VAERS”).

Volgens de CDC stelt v-safe gebruikers in staat om “snel en gemakkelijk met CDC te delen hoe u, of uw afhankelijke, zich voelt na het krijgen van een Covid-19-vaccin.” De gegevens van v-safe worden “verzameld, beheerd en bewaard op een beveiligde server door Oracle”, een particulier technologiebedrijf, in de vorm van “geaggregeerde geanonimiseerde gegevens” – wat betekent dat het geen persoonlijke gezondheidsinformatie bevat. Dit betekent dat de gegevens met het publiek kunnen worden gedeeld, net zoals ze worden gedeeld met Oracle.

In juni 2021 heeft ICAN, via zijn advocaten, onder leiding van Aaron Siri, wettelijke eisen ingediend voor de v-safe-gegevens – met name: “Alle geanonimiseerde gegevens die sinds 1 januari 2020 bij v-safe zijn ingediend.”

Ondanks het vermogen van de CDC om deze geanonimiseerde informatie onmiddellijk vrij te geven, nam de CDC het standpunt in dat “de informatie in de app niet geanonimiseerd is” en zou deze daarom niet produceren. Dus in december 2021 spande ICAN een rechtszaak aan.

ICAN diende ook een aanvullend verzoek in om het bezwaar van het bureau aan te pakken en eiste: “Alle gegevens zijn sinds 1 januari 2020 bij v-safe ingediend”, en toen de CDC nog steeds weigerde de gegevens vrij te geven, klaagde ICAN opnieuw aan.

Nu, na maanden van procederen, heeft de rechtbank bevolen dat de CDC tegen 30 september 2022 de eerste batch van meer dan 19 maanden aan gegevens moet produceren die zijn verzameld van tientallen miljoenen v-safe-deelnemers tussen 14 december 2020 en 31 juli 2022.

Dit is een enorme overwinning voor ICAN en voor het Amerikaanse publiek, dat eindelijk de zelfgerapporteerde landelijke gegevens over de veiligheid van de Covid-19-injecties met eigen ogen zal kunnen zien.

Bronnen: The Exposé

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Bezorgd over broze botten? Ontdek 4 natuurlijke manieren om de botgezondheid te ondersteunen
Next Blijvende herseneffecten van COVID-19 staan gelijk aan decennia van veroudering

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Vaccinatie verhoogt infectierisico met 44%, blijkt uit onderzoek in Oxford

Luister naar dit artikel Twee doses COVID-19-vaccin zorgen ervoor dat je 44% meer kans hebt om besmet te raken, zo blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Oxford, wat

Vaccinaties

Schokkende cijfers: 40 procent van de Fransen is tegen vaccins, 60 procent van de artsen betwijfelt of ze nut hebben

Luister naar dit artikel Steeds meer Fransen staan sceptisch tegenover de veiligheid en effectiviteit van vaccins. De Franse minister van Volksgezondheid Marisol Touraine is opgetrommeld om deze herfst een nationaal

Overig

Huisarts komt met boek over het leugenachtige verhaal dat fluoride ‘goed’ zou zijn voor het gebit

Luister naar dit artikel Bijna iedereen is wel bekend met fluoride. Er is nauwelijks tandpasta te krijgen waar het niet in zit. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige