CDC verwijdert kritieke informatie van haar website over mRNA COVID-shot spike-eiwitten

CDC verwijdert kritieke informatie van haar website over mRNA COVID-shot spike-eiwitten

Luister naar dit artikel

Zoals u wellicht weet, komt SARS-CoV-2, het virus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt, via het zogenaamde spike-eiwit in de cellen van een geïnfecteerde persoon. Spike-eiwitten zijn letterlijk stekelige uitsteeksels aan de buitenkant van elk virus die fungeren als “sleutels” om de deuren naar gastheercellen te openen, waardoor het virus kan binnendringen en zijn replicatieproces kan beginnen. Belangrijk is dat een groeiend aantal onderzoeken, waaronder een studie uit december 2020, gepubliceerd in het tijdschrift Neurobiology of Disease, heeft aangetoond dat deze spike-eiwitten de bloed-hersenbarrière kunnen passeren en schadelijke ontstekingen in het lichaam kunnen veroorzaken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Natuurlijk is het niet alleen het nieuwe coronavirus dat spike-eiwitten heeft. De op genen gebaseerde mRNA COVD-prikken gemaakt door Pfizer en Moderna zijn expliciet ontworpen om de eigen cellen van een geïnjecteerde persoon te dwingen ook spike-eiwitten te maken. Maar terwijl mainstream fact-checkers blijven volhouden dat deze vax-geïnduceerde spike-eiwitten wonderbaarlijk op geen enkele manier schadelijk zijn en niet voor lange tijd in het lichaam blijven,lijkt  zelfs de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) van toon te zijn veranderd.

Het verhaal in realtime veranderen: CDC herziet berichten over door jab geïnduceerde spike-eiwitten en hun neiging om “weken” in het lichaam te blijven

De webpagina van de CDC met de titel “Understanding mRNA COVID-vacines” is in de loop van deze krankzinnige COVID-19-pandemie veel herschreven. Scherpzinnige waarnemers wijzen erop dat een van de herzieningen de toevoeging en daaropvolgende verwijdering was van de bewering dat spike-eiwitten die door het lichaam van een persoon zijn aangemaakt als reactie op een mRNA-prik “niet lang in het lichaam blijven”.

Zoals te zien is in screenshots die zijn gedeeld door een recent artikel van Children’s Health Defense(link onder het artikel), zegt de webpagina van de CDC van medio 2021 dat de cellen van een geïnjecteerde persoon de mRNA-deeltjes “snel” na injectie verwijderen (en maakt geen melding van spike-eiwitten). Maar slechts een jaar later, in juli 2022, geeft dezelfde webpagina toe dat het “een paar dagen” duurt voordat het menselijk lichaam zich ontdoet van mRNA-deeltjes (is dat “snel” genoeg voor u?). Bovendien blijven de door de prik geïnduceerde spike-eiwitten tot “een paar weken” in het lichaam.

Denk er eens over na: deze spike-eiwitten hangen waarschijnlijk weken na de injectie in het lichaam van een persoon (en onthoud: de CDC en andere functionarissen willen dat u niet slechts één, niet slechts twee, maar drie of meer doses van deze injecties krijgt). Het is niet volledig overtuigend dat deze vax-geïnduceerde spike-eiwitten veilig zijn – en we weten dat spike-eiwitten die op echte virussen worden aangetroffen, schadelijk zijn. Dat lijkt zeker een groot onbekend risico dat individuen en hun kinderen worden gedwongen om aan te nemen.

Rechtstreeks uit 1984: zullen het veranderen van definities en het herschrijven van bronnen het publiek echt helpen om de wetenschap te vertrouwen?

Op dezelfde manier dat politici ervan zijn beschuldigd de definitie van recessie te hebben veranderd om aan het verhaal te voldoen, hebben veel mensen de CDC en andere functionarissen bekritiseerd voor het veranderen van definities en het verplaatsen van doelpalen, gewoon om te voorkomen dat ze op een leugen worden betrapt.

Denk maar aan de hele berichtgeving rondom de COVID-shots zelf. Tegenwoordig worden we verondersteld te geloven dat de injecties in de eerste plaats bedoeld waren om ernstige ziekten te voorkomen in plaats van de verspreiding van het virus te voorkomen … ondanks het feit dat dit laatste precies is wat werd beloofd tijdens de ontwikkeling van het vaccin. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoeveel meer mensen de mRNA-injecties zouden hebben geweigerd als ze wisten dat een prik hen niet zou stoppen om besmet te raken met SARS-CoV-2, en dat ze, op basis van hun persoonlijke risicofactoren, met hoe dan ook een kleine kans om ernstig ziek te worden, ook al raakten ze besmet.

Serieus, waarom het vertrouwen van het publiek eisen als ambtenaren weigeren transparant te zijn en in plaats daarvan haastig hun pro-vax-agenda pushen in naam van een “noodsituatie” op het gebied van de volksgezondheid, hoe lang ze ook besluiten om die zogenaamde staat uit te melken?

Voor het geval je het je afvroeg, de meest recent bijgewerkte versie van de CDC-webpagina “MRNA COVID-vaccins begrijpen” maakt geen melding van hoe lang de spike-eiwitten blijven hangen. We moeten ons afvragen wat de aanleiding was voor die bewerking. Voelt de CDC zich niet langer op zijn gemak om daarop te wijzen?

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Verwissel gevaarlijke huishoudelijke schoonmaakmiddelen voor deze 8 niet-toxische alternatieven
Next Bezorgd over broze botten? Ontdek 4 natuurlijke manieren om de botgezondheid te ondersteunen

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Vertegenwoordiger vaccinmaker Merck: “Ik zou mijn kinderen nooit laten vaccineren”

Luister naar dit artikel John Berchielli werkte in het verleden voor senator Richard Pan, de beleidsmaker achter de strenge vaccinatiewet SB277 die kinderen verplicht te worden ingeënt tegen een reeks

Vaccinaties

Italiaanse rechter: “Kind (9) autistisch geworden door vaccin”

Luister naar dit artikel Het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid moet een autistisch kind van negen jaar een levenslange uitkering betalen omdat het verantwoordelijk is voor het ontstaan van de afwijking

Vaccinaties

Vaccins barstensvol gevaarlijke deeltjes. Als je dit weet denk je wel twee keer na voordat je ze in je kinderen laat spuiten

Luister naar dit artikel Tijdens het productieproces van onder meer HPV- en BMR-vaccins blijken er vreemde deeltjes in terecht te komen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift