NEJM-studie bevestigt dat covid-prikken de natuurlijke immuniteit vernietigen

NEJM-studie bevestigt dat covid-prikken de natuurlijke immuniteit vernietigen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Binnen de eerste paar maanden na de “vaccinatie” voor covid, heeft een nieuwe studie aangetoond dat het immuunsysteem van een persoon zodanig verslechtert dat het een negatieve immuniteit ontwikkelt.

De New England Journal of Medicine (NEJM) publiceerde het verontrustende artikel, waarin 887.193 kinderen van vijf tot elf jaar in North Carolina werden bekeken, van wie 30,8 procent (273.157) ten minste één dosis Pfizer’s mRNA (messenger-RNA) kreeg toegediend tussen november. 1, 2021 en 3 juni 2022.

Met behulp van een vorm van statistische modellering die zorgvuldig corrigeert voor verstorende factoren zoals onderliggende gezondheidsproblemen, hebben wetenschappers vastgesteld dat de shots vrij snel na injectie mislukken en uiteindelijk de immuniteit aantasten op een manier die vergelijkbaar is met AIDS – vandaar dat velen nu verwijzen naar post-injectie immuunafbraak als vaccin-geïnduceerde AIDS of VAIDS.

De shots boden niet alleen na slechts een paar maanden geen bescherming voor de kinderen, maar ze lieten de kinderen over het algemeen ook in een slechtere immuunconditie achter.

De auteurs van het onderzoek schreven dat hoewel covid-injecties “aanzienlijke immuniteit tegen Omicron-infectie lijken te verlenen”, ze dit slechts een paar maanden doen. Daarna resulteren de shots in een “snelle afname van de bescherming” die uiteindelijk het immuunsysteem tegen zichzelf keert.

“Dit is zeer verontrustend omdat het niet alleen suggereert dat de vaccins na een paar maanden negatieve ‘bescherming’ geven, maar ook dat ze de bescherming vernietigen die door natuurlijke immuniteit had moeten worden geboden”, meldde de Daily Skeptic over het onderzoek.

“De niet-gevaccineerden behouden hun bescherming tegen eerdere infectie, maar de gevaccineerde eindigen met een negatieve werkzaamheid, zelfs als ze eerder zijn geïnfecteerd. Dit betekent dat de vaccins de natuurlijke immuniteit van een persoon lijken te vernietigen en hem of haar kwetsbaarder maken voor infecties dan voorheen.”

bioRxiv-onderzoek vindt dat mRNA covid-prikken ook de adaptieve immuniteit tegen andere ziekten beschadigen

Het NEJM-onderzoek stelt vast dat covid-injecties de aangeboren immuniteit tegen covid schaden, maar hoe zit het met de andere ziekteverwekkers?

Een andere verwante studie gepubliceerd op bioRxiv, “The Preprint Server for Biology”, onthult dat mRNA-shots zowel de aangeboren als de adaptieve immuniteit in het algemeen schaden, ongeacht de ziekte.

Het bioRxiv-onderzoek beschrijft Fauci-griepprikken als “zeer inflammatoir” met “een lange in vivo halfwaardetijd”, benadrukt dat mRNA-spike-eiwitten chronische ontstekingen veroorzaken, waarvan sommigen beweren dat het de onderliggende oorzaak is van alle ziekten en de gezondheidsschade die ze veroorzaken – inclusief vroege dood.

“We ontdekten dat pre-blootstelling aan mRNA-LNP’s of alleen LNP leidde tot langdurige remming van de adaptieve immuunresponsen, die konden worden overwonnen met behulp van standaardadjuvantia”, legt de studie uit.

Een van de ziekten waar specifiek naar werd gekeken, was Candida albicans. Covid-injecties bleken de weerstand tegen deze schimmelziekte te verminderen, wat resulteerde in een “algemene daling van het percentage neutrofielen in het bloed”.

“Samenvattend, het mRNA-LNP-vaccinplatform induceert onverwachte immunologische veranderingen op de lange termijn die zowel adaptieve immuunresponsen als heterologe bescherming tegen infecties beïnvloeden”, concludeerde die studie.

In de commentaarsectie merkte iemand op dat het nauwelijks een verrassing is dat deze experimentele cocktails van genmodificatie het immuunsysteem van mensen beschadigen, aangezien ze zelfs nooit op veiligheid zijn getest.

“Hun angst dat ze het immuunsysteem van mensen hebben verknoeid en ze daarom moeten blijven prikken, is de enige ‘positieve’ verklaring voor waarom ze dit gif in mensen blijven pompen”, schreef een ander.

“Dit is criminele nalatigheidsgebied. Uiteindelijk zullen advocaten en rechters uit hun trance ontwaken – velen van hen en hun familie werden geprikt, velen van hen zullen uiteindelijk 2 en 2 samenvoegen – de daaruit voortvloeiende verpulvering van de gezondheidsautoriteiten en ‘wetenschappers’ die dit hebben gepleegd, zal episch zijn. En het zal komen.”

Bronnen: DailySceptic.org, NEJM.com, bioRxiv.org


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Studie vindt orgaanontvangers die transplantatie afstoten na het krijgen van COVID Prik
Next GEEN UITWEG: Bill Gates, WEF pusht GGO-voedsel, om het einde in te luiden van voedsel zoals we het kennen

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Studie: Glyfosaat kan de ziekte van Alzheimer veroorzaken

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Mannen opgelet: zonnebrandcrème tast vruchtbaarheid aan

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Nieuwe CDC- en WHO-studie bewijst ‘geen bewijs’ dat gezichtsmaskers virus besmetting voorkomen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat