Dezelfde Forbes die GGO’s als veilig pushte, valt nu vitamine D aan en beweert ten onrechte dat het gevaarlijk is

Dezelfde Forbes die GGO’s als veilig pushte, valt nu vitamine D aan en beweert ten onrechte dat het gevaarlijk is

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De meest effectieve, goedkope en veilige supplementen die ziekten en infecties bestrijden, zijn op elk moment beschikbaar voor alle mensen, maar de massamedia wordt beheerd door Big Pharma, dus de meeste mensen hebben geen idee. Alles wat we in de nepnieuwsmedia zien, is de grote druk voor iedereen om vaccins te nemen, hun maskers te dragen en bewerkte voedingsmiddelen te eten die ziekte en wanorde veroorzaken. Neem bijvoorbeeld de recente kruistocht van Forbes tegen zowel vitamine D als consumenten die hun eigen onderzoek doen.

Sommige shill-websites en huckster-organisaties promoten letterlijk de meest giftige voedsel “dingen” als gezond, veilig en duurzaam. Ze schrijven artikelen met verkeerde informatie en boeken met desinformatie over chemische bestrijdingsmiddelen en giftige meststoffen die genetisch gemanipuleerd zijn en afschuwelijke schade aan de menselijke gezondheid veroorzaken.

Zelfs de wetenschap onthult de schade in deze zwaar gepromoot op chemicaliën gebaseerde voedingsmiddelen en medicijnen, maar de meeste mensen graven nooit diep genoeg om het te beseffen en dienovereenkomstig actie te ondernemen. Hoewel 3/4 van alle Amerikanen een vreselijk tekort aan vitamine D heeft, vullen ze het nog steeds niet aan, zelfs niet tijdens de koude maanden wanneer ze het het meest nodig hebben.

Ondertussen bevat meer dan 3/4e van al het voedsel dat in Amerika wordt verkocht een of andere vorm van GGO’s, waaronder soja, maïs en koolzaad. De meeste van deze gewassen bevatten dodelijke insecticiden en herbiciden aan de binnen- en buitenkant en zijn in verband gebracht met kanker van vitale organen, waaronder de nieren, de lever en de alvleesklier.

Schakel over op biologisch en GGO-vrij biologisch voedsel en neem regelmatig vitamine D-supplementen

Zelfs artsen in Amerika raden vitamine D meestal niet aan, omdat ze daarvoor geen bonussen of smeergeld krijgen van Big Pharma. Het draait allemaal om het geld, vooral in ziekenhuizen en verpleeghuizen, waar de zieken zieker worden en de immuungecompromitteerde gaan om te sterven. Ziekenhuizen krioelen van de superbacteriën (MRSA) en in het laboratorium gemaakte “gain-of-function”-virussen.

Er zou geen beter moment zijn om die vitamine D op te voeren, maar ziekenhuisartsen schrijven in plaats daarvan nierdecimerende Remdesivir en antibiotica voor voor virale infecties. Wat jammer. De lijken stapelen zich op. Vitamine D-tekort heeft veel gezondheidsondermijnende gevolgen, waaronder verwarring, constipatie, chronische vermoeidheid, verminderde werking van het immuunsysteem, misselijkheid, spiertrekkingen en slechte eetlust. Dan serveren ze je dat gevreesde, bewerkte, GGO-ziekenhuisvoedsel.

Langdurig vitamine D-tekort kan leiden tot acute, chronische ziekten, waaronder infectieziekten (denk aan Covid), multiple sclerose en verschillende vormen van kanker. Toch zouden nepnieuws-uitzendingen van de massamedia (MSM) liever kankerverwekkende stoffen promoten terwijl ze slecht praten over vitamine D en natuurlijke remedies. Neem Forbes als een perfect voorbeeld daarvan. Ze vertellen hun lezers officieel dat ze “al moeten stoppen met het nemen van vitamine D!” Ongelooflijk. Wat een hoop desinformatie.

Forbes instrueert zijn lezers om GEEN eigen onderzoek te doen “als het op wetenschap aankomt”

Ben jij een domme, blinde consument die doet wat je wordt opgedragen, zonder ooit iets in twijfel te trekken? Draag je een masker voor je ogen tijdens het winkelen in de gangpaden van bedrijven, terwijl je alles en nog wat vastpakt om je gezicht te voeden? Te voorkomen ziekten zijn epidemieën in Amerika, en ze worden voornamelijk veroorzaakt door de consumptie van in het laboratorium verzonnen ‘voedsel’, GGO’s, gefluorideerd water, op chemicaliën gebaseerde medicijnen en giftige vaccins. Wie weet? Bijna alle gezondheidsadvocaten weten het.

Forbes is een van de vele nep-wetenschappelijke “nieuws”-outlets die je vertellen dat alles dat met chemicaliën en kankerverwekkende stoffen is gemaakt, “veilig” en “effectief” en “duurzaam” is. Ze willen niet dat iemand iets ‘wetenschap’ onderzoekt, want daar verspreiden ze de grootste leugens en verdienen ze daar het meeste geld mee. Het zijn farma-charlatans en hacks.

Forbes-schrijvers zullen je vertellen om vitamine D te vermijden als de pest, gebaseerd op een hackstudie gepubliceerd in The Lancet. Ondertussen onthulde een onderzoek aan de Yale University School of Medicine dat onvruchtbaarheid sterk gecorreleerd is aan vitamine D-tekort. Daar hoor je in de massamedia niets over.

Bronnen: TheDailyBell.com


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Mensen genereren hun eigen oxidatieveld van vrije radicalen en vervuilen de chemie van de binnenlucht om hen heen
Next 'Onethisch' en tot 98 keer erger dan de ziekte: Topwetenschappers publiceren paradigmaverschuivende studie over COVID-19-vaccins

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Paleo is hét populaire alternatief voor het hedendaagse hormoonverstorende westerse voedingspatroon

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Nugtella: hazelnootpasta met cannabis

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Frisdrank: 5 Verrassende redenen om onmiddellijk te stoppen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat