Pfizer schendt zijn eigen COVID testprotocol om de FDA "autorisatie voor gebruik in noodgevallen" voor kinderen te verkrijgen, aldus onderzoeker

Pfizer schendt zijn eigen COVID testprotocol om de FDA "autorisatie voor gebruik in noodgevallen" voor kinderen te verkrijgen, aldus onderzoeker

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De snelheid van het COVID-vaccinatie programma is ongekend. Nooit eerder heeft de wereld zo’n snelle uitrol en zware promotie van een niet-goedgekeurd medicijn gezien. Tot op heden zijn miljoenen doses van de experimentele injectie toegediend, hoewel de volledige omvang van de gezondheidsrisico’s die verband houden met de prik onbekend blijven.
Zoals u weet, komen zelfs kinderen vanaf 12 jaar in aanmerking voor deze experimentele medicijnen dankzij het succesvolle bod van Pfizer om Emergency Use Authorization (EUA) voor deze leeftijdsgroep te verdienen. Maar een Israëlische onderzoeker en professor beweert dat het farmaceutisch bedrijf twijfelachtige tactieken gebruikte om groen licht van de FDA te krijgen.

Pfizer heeft zijn eigen protocol geschonden om ervoor te zorgen dat de injectie aan kinderen vanaf 12 jaar kon worden gegeven, zegt een Israëlische onderzoeker

Dr. Yaffa Shir-Raz, Ph.D., is een onderzoeker en fellow aan de Universiteit van Haifa en het Interdisciplinair Centrum Herzliya in Israël. In een artikel van 8 juni, gepubliceerd door America’s Frontline Doctors, wijst Dr. Shir-Raz op verschillende flagrante schendingen in het testprotocol van Pfizer.
De belangrijkste onder hen: Pfizer stond toe dat kinderen met reeds bestaande psychiatrische aandoeningen werden opgenomen in het onderzoek, ook al was dit in hun documentatie vermeld als uitsluitingscriterium.
De consequentie van deze beslissing was ingrijpend: drie kinderen (van de 1.131) moesten binnen 1 tot 15 dagen na hun injectie in het ziekenhuis worden opgenomen voor ernstige depressie. Alle drie de kinderen, gaf Pfizer toe, hadden een reeds bestaande angst of depressie. Overigens zijn ze alle drie een tot twee maanden voorafgaand aan het onderzoek begonnen met het gebruik van een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI).
Het is niet verwonderlijk dat Pfizer dit als een kans gebruikte om de schuld te verschuiven van hun experimentele medicijn naar het nieuwe SSRI. Het probleem, zegt Dr. Shir-Raz, is dat verergering van suïcidale gedachten die ziekenhuisopname noodzakelijk maken, meestal optreedt binnen twee weken en niet meer dan een maand na het starten van SSRI’s. Dus de bewering van Pfizer dat de SSRI’s de schuldige zijn in plaats van de mRNA-prik, is “twijfelachtig”.
Bovendien, voegt Dr. Shir-Raz eraan toe, heeft Pfizer zijn eigen protocol geschonden door deze kinderen überhaupt in het proces te laten zitten.
“De consequentie van deze bevinding is buitengewoon zorgwekkend,” concludeert Dr. Shir-Raz, “omdat het betekent dat één op elke 350-400 kinderen die geïnjecteerd worden, aan ernstige depressie kan lijden en in het ziekenhuis moet worden opgenomen.”

Manipulatieve tactieken van Pfizer roepen serieuze ethische vragen op over Big Pharma en de FDA – zullen ze verantwoordelijkheid nemen?

Dr. Shir-Raz wijst op aanvullende twijfelachtige tactieken van Pfizer met betrekking tot hun kinderproces.
Ten eerste had de studie in zijn geheel slechts een follow-up van zes maanden – aanzienlijk minder dan de aanbevolen follow-up van één tot vier jaar volgens de FDA.
Bovendien was het protocol zo ontworpen dat Pfizer alleen ernstige bijwerkingen die binnen de eerste maand na injectie optreden, aan de FDA hoeft te melden. Dit betekent dat bijwerkingen die later optreden niet in aanmerking worden genomen in de veiligheidsanalyse van de FDA en dat de bevindingen van het bedrijf positiever kunnen lijken dan ze in werkelijkheid zijn.
Ten slotte mochten de Pfizer-onderzoekers de bijwerkingen voor zichzelf definiëren (“Zoals uitgelokt door het personeel van de onderzoekslocatie”), in plaats van te vertrouwen op een diagnose die door medische professionals in een ziekenhuis werd gesteld.
Net als talloze andere farmaceutische bedrijven heeft Pfizer al miljarden schikkingen moeten betalen voor medische verwondingen en andere zaken; het bedrijf betaalde de beroemdste boete ooit ($ 2,3 miljard) voor een fraudezaak die was aangespannen door het ministerie van Justitie over illegale marketingclaims.
Maar Dr. Shir-Raz beperkt haar kritiek niet tot Pfizer; ze zegt ook dat haar analyse ook vragen oproept voor de FDA. Waarom stond de FDA Pfizer toe om slechts één maand aan gegevens op te nemen voor zijn veiligheidsanalyse? Zij vraagt. Waarom keurde de FDA zo snel de EUA voor kinderen goed?
En waarom keurde de FDA – die vandaag ten minste 45% van haar financiering ontvangt van de farmaceutische bedrijven die zij reguleert – überhaupt het onderzoeksprotocol goed?
Bronnen:

Americasfrontlinedoctors.org
Americasfrontlinedoctors.org
FDA.gov
CDC.gov
FDA.gov
FDA.gov
Theconversation.com
Drugdangers.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous 7 natuurlijke opties om clusterhoofdpijn te verlichten
Next Uitgebreid medisch onderzoek

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Gevaccineerde kinderen zijn besmettelijk

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

FDA laat geïnformeerde toestemming vallen na goedkeuring voor gebruik in noodgevallen van het J&J coronavirusvaccin, dat grootschalige veiligheidstests heeft overgeslagen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Net als Big Tech’s oorlog tegen online vrijheid van meningsuiting, probeert Big Pharma homeopathie en andere natuurlijke remedies van retailers te “de-platformen”.

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat