Internationaal onderzoek van niet-gevaccineerde ‘controlegroep’ rapporteert zijn bevindingen

Internationaal onderzoek van niet-gevaccineerde ‘controlegroep’ rapporteert zijn bevindingen

Luister naar dit artikel

Het is duidelijk dat velen nu wakker worden met het besef dat een groot deel van het verhaal van de regering over de pandemie verkeerd was en dat veel van de preventieve maatregelen tegen COVID-19 meer kwaad dan goed deden. Beide kandidaten voor de Britse premier hebben onlangs toegegeven dat de lockdowns een vergissing waren. Vooral veel van het nietsvermoedende publiek dat zich aan de vaccinaties onderwierp, beginnen nu de noodzaak ervan in twijfel te trekken. Vaccinaties hebben niet voldaan aan de eisen van fabrikanten en regeringen en weinigen in de reguliere wetenschap lijken te hebben geanticipeerd op de frequente mutaties die de vroege vaccins grotendeels onbruikbaar maken. Meer mensen beginnen nu vraagtekens te zetten bij de onverwachte en soms dodelijke aandoeningen die sommige van de gevaccineerden op mysterieuze wijze kort na vaccinatie ontwikkelen. Anderen hebben gewoon ‘vaccinmoeheid’ en willen niet de moeite nemen om nog meer prikken te nemen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Bovendien zijn er mensen die iets van immunologie weten en kunnen zien dat natuurlijke immuniteit tegen het hebben van het virus hen een uitstekende bescherming biedt (niet alleen antilichamen, maar ook de langdurige T-celimmuniteit) tegen vele toekomstige varianten. Ze hebben ook lang erkend dat je de verspreiding van een zeer besmettelijk virus niet kunt stoppen, zoals werd erkend in het op bewijzen gebaseerde pandemieplan in het VK, dat op grillige wijze overboord werd gegooid door Boris Johnson en zijn ‘deskundige’ adviseurs. Ze kunnen ook zien dat de door deze experts aanbevolen middelen om het virus te vermijden (maskers, lockdown, sociale afstand) niet hebben gewerkt, en we zien nu de resultaten van het ‘Zero Covid’-beleid in China, waar opeenvolgende steden worden terug in lockdown worden geplaatst. Ondertussen begint er nieuws binnen te sluipen over het succes van natuurlijke remedies en verboden medicijnen zoals ivermectine en hydroxychloroquine, die kunnen beschermen tegen de infectie en voorkomen dat deze ernstig wordt.

Interessant is dat de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding (CDC), die de officiële aanbevelingen over lockdowns, maskers en sociale afstand gedurende de pandemie hebben verstrekt, slaafs zijn gevolgd in het VK en elders, nu stilletjes hun richtlijnen hebben gewijzigd in het bepleiten van persoonlijke verantwoordelijkheid door te stellen dat ” Personen informatie over het huidige niveau van de COVID-19-impact op hun gemeenschap kunnen gebruiken om te beslissen welk preventiegedrag ze moeten gebruiken en wanneer “. Ze bevelen nu de individuele risicobeoordeling en op risico gebaseerde tegenmaatregelen aan waar velen van ons vanaf het begin van de pandemie voor hebben gepleit, aangezien ouderen en mensen met comorbiditeiten altijd een veel groter risico hebben gelopen dan gezonde kinderen en jonge volwassenen. Inderdaad, veel van de herziene CDC-richtlijnen hadden kunnen worden geknipt en geplakt uit de Great Barrington Declaration. Het is zo jammer dat zo velen van ons zijn aangevallen, geannuleerd en ontslagen omdat ze dit vanaf het begin hebben gezegd.

Hoewel er vroeg in de pandemie veel gesproken werd over het bereiken van ‘kudde-immuniteit’ door infectie of vaccinatie, horen we hier niets meer over, aangezien duidelijk is geworden dat vaccinatie geen kudde-immuniteit teweegbrengt; het bereiken van kudde-immuniteit door infectie zou de validiteit van de uitrol van het vaccin tenietdoen. Natuurlijk is het sinds de introductie van vaccinaties onmogelijk geworden om de natuurlijke groepsimmuniteit te beoordelen, maar er is geen reden om aan te nemen dat dit niet zou zijn bereikt zonder vaccins; er is voldoende bewijs van reeds bestaande immuniteit tegen andere coronavirussen.

Het is niet precies duidelijk hoeveel van ons volledig niet-gevaccineerd zijn; cijfers variëren van 5 miljoen (officiële bronnen van de overheid) tot meer dan 23 miljoen (andere bronnen). Dit is van belang, want meer dan 23 miljoen vertegenwoordigt ongeveer 35% van de Britse bevolking, een niet onaanzienlijk deel. Interessant is dat deze 35% exact hetzelfde aandeel is als het officiële aantal niet-gevaccineerden wereldwijd. Tot zover de niet-gevaccineerde als een kleine en onbeduidende minderheid! We kunnen ons allemaal herinneren hoe regeringen over de hele wereld de afgelopen 18 maanden hebben geprobeerd de niet-gevaccineerden als paria’s te stigmatiseren vanwege hun ‘egoïsme’ bij het weigeren van het vaccin, waardoor ze anderen in gevaar brachten door mogelijk COVID-19 over te dragen. Toch wijst al het bewijs erop dat vaccinatie de overdracht van COVID-19 niet verhindert, een punt dat zelfs de vaccinfabrikanten nu erkennen. De CDC heeft dit ook stilzwijgend erkend door te stellen dat “preventie-aanbevelingen niet langer differentiëren op basis van iemands vaccinatiestatus omdat er doorbraakinfecties optreden”. Het zorgt zelfs met tegenzin voor natuurlijke immuniteit door te stellen dat “personen die COVID-19 hebben gehad maar niet zijn gevaccineerd, enige mate van bescherming hebben tegen een ernstige ziekte door hun eerdere infectie”. En wie heeft, na minstens twee en een half jaar blootstelling aan een zeer overdraagbaar virus, geen COVID-19 gehad, zelfs niet asymptomatisch? Dus waarom zou je je überhaupt nog laten vaccineren?

Dus wat zijn de ervaringen van de niet-gevaccineerde? Een recent onderzoek onder leiding van Dr. Rob Verkerk van de Alliance for Natural Health International, waarbij onderzoeksresultaten werden geëvalueerd van 18.500 volledig niet-gevaccineerde respondenten van een onderzoek door de internationale, in het VK gevestigde Control Group Cooperative, vond dat er redenen waren om COVID-19-vaccinatie te vermijden wantrouwen jegens gezondheidsautoriteiten, regeringen of de farmaceutische industrie, onvoldoende bewijs van veiligheid of effectiviteit en bezorgdheid over mogelijke verwondingen of bijwerkingen. Meer dan 70% vertrouwde op natuurlijke remedies voor preventie en behandeling, terwijl tweederde ook hergebruikte, generieke, niet-patent medicijnen gebruikte, zoals ivermectine en hydroxychloroquine, waarvan de verkoop geen inkomsten oplevert voor ‘s werelds toonaangevende farmaceutische bedrijven.

Dus waren deze niet-gevaccineerde personen allemaal Covid-vrij? Nee, en dat was niet verwacht en ook niet gewenst – men kan geen natuurlijke immuniteit opbouwen zonder de infectie op te lopen. Van degenen die tijdens de rapportageperiode COVID-19 opliepen, meldde slechts 0,4% ziekenhuisopname (als opgenomen of poliklinische patiënt). Aangezien dit een internationaal cohort was, is het niet mogelijk om dit cijfer te vergelijken met nationale ziekenhuisopnames, die vaak niet beschikbaar zijn. Een percentage van 0,4% is echter voldoende laag om te suggereren dat niet-gevaccineerden de gezondheidszorgstelsels niet significant extra belasten. Hoewel er veel krantenkoppen zijn geweest over de ‘pandemie van niet-gevaccineerden’, was het feitelijke bewijs hiervoor altijd flinterdun en is sindsdien helemaal verdampt. Dit is met name het geval als u in gedachten houdt dat iedereen die binnen twee weken na vaccinatie COVID-19 oploopt, het label ‘niet-gevaccineerd’ krijgt. In plaats daarvan toonde een recente studie aan dat er in het VK een toenemend aantal gevallen van COVID-19, ziekenhuisopnames en sterfgevallen zijn onder gevaccineerde ouderen.

Bovendien meldde de overgrote meerderheid van de respondenten van de gehospitaliseerde controlegroep geen gebruik van natuurlijke remedies of hergebruikte medicijnen in het ziekenhuis, wat de algemene overtuiging weerspiegelt dat deze producten niet werken en niet mogen worden gebruikt in een gezondheidszorgomgeving. Dit betekende dat elk blijvend voordeel dat ze van deze remedies hadden ondervonden, onmiddellijk werd ingeperkt. Hoewel niet genoemd door de auteurs, was een andere factor die de ernst van de ziekte in dit cohort van personen die in zelfzorg geloofden mogelijk van invloed zijn, de waarschijnlijke lagere incidentie van comorbiditeiten (obesitas, type 2 diabetes, hart- en vaatziekten enz.), die zijn gevonden ernstigere ziekte te voorspellen.

Verontrustend was dat de respondenten een hoge incidentie van psychische problemen rapporteerden. Een groot deel hiervan is waarschijnlijk te wijten aan het gelegaliseerde ontslag wegens niet-gevaccineerd zijn (met een piek van 29% bij respondenten uit Australië en Nieuw-Zeeland), de persoonlijke haatcampagnes die velen ervaren en het doelwit zijn van slachtofferschap door de overheid (57% tot 61% in Australië, Nieuw-Zeeland, West- en Zuid-Europa en Zuid-Amerika). Andere nuttige punten uit de enquête waren onder meer het feit dat degenen die aangaven nooit gezichtsbedekking of maskers te dragen, ook de laagste incidentie van vermoedelijke of bevestigde COVID-19 ervoeren, wat nogmaals aangeeft dat maskers niet effectief zijn in het stoppen van een virus.

Dit onderzoek was oorspronkelijk geplaatst bij de preprint-server ResearchGate, maar werd verwijderd omdat “de inhoud volgens ResearchGate kan blootstellen aan schade, mogelijke wettelijke aansprakelijkheid of in strijd was met de voorwaarden”. Gelukkig hebben het team van Dr. Verkerk en de Controlegroep Coöperatie volgehouden en de analyse en interpretatie, in herziene en zelfs uitgebreide vorm, is nu met succes collegiaal getoetst en gepubliceerd in het veel gedurfdere International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research. Een uitstekend commentaar op deze studie is uitgebracht door de Alliance for Natural Health.

Bronnen: Daily Sceptic

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Google verbiedt apps met "misleidende gezondheidsclaims die in tegenspraak zijn met bestaande medische consensus"
Next Natuurlijke verbinding in boomschors kan antibioticaresistente superbacteriën doden

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Veel zout eten is mogelijk een stuk minder ongezond dan gedacht

Luister naar dit artikel Het is al decennia een dwingend advies: eet minder zout. Om precies te zijn niet meer dan zes gram per dag, het liefst nog minder. Het

Onderzoek

UCLA-wetenschappers draaien onbedoeld de biologische leeftijd van de mens jaren terug in een baanbrekende studie

Luister naar dit artikel Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat er mogelijk een oplossing is gevonden voor het probleem van biologische veroudering, niet alleen het proces vertragen, maar het ook op

Onderzoek

Vegetariërs hebben meer kans op kanker

Luister naar dit artikel Mensen die gedurende meerdere generaties (meestal) vegetarisch eten, hebben veel meer kans op een genetische mutatie die ze gevoelig maakt voor chronische ontstekingen. En dat kan het