Het natuurlijke anti reuma project – deel 1

Het natuurlijke anti reuma project – deel 1

Luister naar dit artikel

Vandaag, beste lezer gaan we van start met wat nieuws op Health Bytes. Dit keer geen artikel overgenomen uit de media om deze van wat meer spotlights te voorzien maar een project waar we noodgedwongen mee begonnen zijn. Het zal u al zijn opgevallen dat het een serie wordt van meerdere verslagen gezien het “deel 1” achter de titel. Hoeveel delen er nog gaan volgen is onbekend, daar het een lopend project is en we niet weten wanneer het zal eindigen. Een ding kan ik u wel zeggen, en dat is de afloop van dit project want of we zullen succesvol zegevieren of sterven tijdens het proberen. Opgeven is geen optie. Het doel van deze serie is u deelgenoot maken in de processen die wij doormaken, en hopelijk anderen die aan dezelfde aandoening lijden ook kunnen helpen met de door ons opgedane ervaringen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Wat is er aan de hand?

Ik heb er hier en daar al eens naar verwezen, naar het feit dat mijn vrouw is getroffen door een zeer agressieve variant van reuma/artrose. De reguliere medische industrie kan hierin niets meer voor ons betekenen, anders dan een handvol pijnstillers voorschrijven met de mededeling leert u er maar mee leven. Dat is voor ons niet acceptabel en wetende wat ik weet van alternatieve geneeskunst in combinatie met mijn stellige overtuiging dat er in de natuur voor iedere aandoening een oplossing is te vinden, ben ik op weg gegaan op zoek naar een oplossing voor het probleem wat in ieder geval een einde moet gaan maken aan de helse pijnen die ze doormaakt en bij voorkeur zelfs de gevolgen van deze aandoening terugdraaien. Zo ver zijn we nog lang niet maar de eerste stapjes zijn reeds gemaakt en eerste successen zijn reeds geboekt.

De situatie tot nu

De eerste reactie op pijnbestrijding is toch de makkelijke weg van de allopathische geneesmiddelen, het grijpen naar paracetamol, ibruprofen, diclovinac, voltaren en de rest van de gebruikelijke pijnstillers. Wat restte waren de op morfine gebaseerde killers en daar bedankten wij voor. Dat spul doet meer kwaad dan goed. En zo gingen we alternatief en kwamen tot de conclusie dat deze weg meer en betere resultaten oplevert dan genoemde allopathische meuk. Uitzondering op de regel was het gewoon bij de drogist verkrijgbare Aleve 275 speciaal tegen reumatische pijn. Hier was wel enig effect in positieve zin te bespeuren en wordt ook nu nog dagelijks gebruikt, maar nu als aanvulling op de natuurlijke geneesmiddelen.

De alternatieve weg

Zoals velen voor ons gingen we eerst kijken naar voeding, stelden vast wat Reuma in de hand werkt en wat niet. We stelden een dieet samen en gingen vol goede moed aan de slag. Zes maanden na dato was het resultaat precies nul! Het deed werkelijk geen ene moer. Er drong het besef door dat hoewel het dieet uitstekend was de pijn eerst afdoende moest worden bestreden.

Natuurlijke pijnbestrijding

Na mezelf te hebben ingelezen over natuurlijke pijnbestrijding, kwam ik al snel uit bij deze remedie en eenmaal toegepast was het resultaat fenomenaal het werkt vrijwel direct en verlicht de pijn voor enkele uren. Echter bij hevige aanvallen is het niet afdoende, en dus zocht ik verder en stuitte op de volgende video:

Waarna ik wist wat de volgende stap moest zijn. Ik ging op zoek naar Wietolie. Allereerst kocht ik de CBD versie wat helemaal niets deed. Na nog wat meer ingelezen te hebben in de materie, kwam ik erachter dat ik de THC component nodig heb om CBD te versterken, en dus ging ik op zoek naar de THC houdende versie, verdund met (olijf)olie factor drie. Het eerste flesje olie van 10ml(Ging ongeveer 1 maand mee) had meteen een verbluffend effect, de pijn reduceerde tot wat mijn vrouw omschreef als een “spierpijntje” en dat ging zo twee weken goed en toen begon het effect af te nemen. Bij nader inzien is dat waarschijnlijk onze eigen schuld geweest. Wietolie moet je koel bewaren, in bijvoorbeeld de ijskast. Wij hadden het flesje continu bij de hand gewoon op tafel en dat waren dagen tussen de 24, 31 en 1 dag zelfs bijna 40 graden. Maar goed, met deze wetenschap een tweede flesje besteld, welke een iets andere samenstelling had met betrekking tot het soort wiet(Indica, Sativa) en de eerste indruk was, het doet erg weinig, tot we het anders gingen gebruiken.
Bij het eerste flesje olie slikte mijn vrouw om de vier uren 3 tot 5 druppels waarbij de mate van pijn de hoeveelheid druppels bepaalde en dat werkte, maar bij deze nieuwe olie met iets andere samenstelling zijn we het per uur gaan gebruiken tussen de 1 en 2 druppels per uur, en dat werkt! Het effect is nog steeds niet zoals in de eerste twee weken, maar wel merkbaar en maakt de boel dragelijk.
Tot slot ben ik voorbereidingen aan het treffen om de pure onverdunde wietolie in mijn bezit te krijgen om deze eens tegen de verdunde versie die we nu gebruiken te kunnen zetten, waarover ik u uiteraard zal informeren in nog te verschijnen delen van deze serie.
Tot zover de stand van zaken en dus dit eerste deel van ons avontuur met de missie reuma/artrose eronder te krijgen…
 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Arsenicum in rijst: Moeten we ons zorgen maken?
Next 7 dagelijkse gewoonten die je IQ aantasten

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Curcuminoïden verminderen de symptomen van colitis ulcerosa en verbeteren het welzijn

Luister naar dit artikel Als u aan colitis ulcerosa lijdt, lees dit: van een eenvoudig natuurlijk voedingssupplement is aangetoond dat het het welzijn aanzienlijk verbetert en de problemen in de badkamer/toilet, die vaak

Onderzoek

Verbinding in verouderde knoflook vertoont antikankeractiviteit

Luister naar dit artikel Onderzoekers van de Fujian Normal University, Shenzhen Third People’s Hospital en The University of Hong Kong hebben gekeken naar de antikankeractiviteit van een verbinding in verouderde

Onderzoek

Deze stofjes werken ‘veel beter’ tegen kanker dan chemo en brengen geen schade toe aan gezonde cellen

Luister naar dit artikel Onderzoekers van de Universiteit van Windsor in Canada hebben een stofje gevonden dat beter werkt tegen kanker dan chemotherapie, zonder daarbij schade toe te brengen aan