De vaccinagenda: Dr. Sherri Tenpenny onthult de leugens die door de overheid zijn verspreid over COVID en vaccins

De vaccinagenda: Dr. Sherri Tenpenny onthult de leugens die door de overheid zijn verspreid over COVID en vaccins

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De mythe van het masker en de nonsens van social distancing zijn slechts bedoeld om te gehoorzamen. Hoe langer de pandemie duurt, hoe meer informatie wordt onthuld, zoals de fraude van de PCR-test en de gevaren van de vaccins.
Dus waarom doet de overheid dit, en belangrijker, wat is hun eindspel? In de video die op 1 maart door de Thrivetime Show is gepost, sprak Dr. Sherri Tenpenny over het Wuhan-coronavirus (COVID-19) en de vaccinagenda.
Tenpenny zei dat toen de pandemie in maart 2020 begon, ze een stap terug deed, zich realiserend dat COVID-19 hetzelfde draaiboek heeft als SARS, MERS, de vogelgriep en H1N1. Het is hetzelfde wat de overheid doet, maar dan groter.
Ze zei ook dat de grote wereldwijde reset een staatsgreep is die is ontworpen om de waarheid te vervangen door leugens, en wordt uitgevoerd met behulp van corruptie en machtsmisbruik. Door mensen meerdere keren in te enten met giftige serums, vernietigen ze de bevolking, en artsen doen het zelfs bij kinderen.
“Het hele punt is om mensen chronisch ziek te maken, klanten voor het leven, dat is of je wordt een klant voor het leven chronisch ziek, je wordt verplaatst naar de transhumanistische beweging, of je gaat dood . Dat is wat er met dit alles gebeurt, ‘zei Tenpenny.

Vaccins ontworpen om op mensen te experimenteren

Voormalig Pfizer-directeur Dr. Mike Yeadon gelooft dat de coronavirusvaccins zijn gemaakt om op mensen te experimenteren en om erachter te komen welke dosering nodig is om mensen te doden.
Volgens Yeadon is het sterftecijfer gekoppeld aan de vaccins traceerbaar in termen van lotnummers van verschillende batches, en sommige lijken dodelijker dan andere. Als we naar het beschikbare bewijsmateriaal kijken, lijkt het belangrijkste doel van het maken van deze vaccins het ontvolken van de planeet.
Een advocaat die de vaccins onderzoekt, is Reiner Fullmich, die zei dat hij en een groep internationale advocaten een internationale rechtszaak hebben voorbereid, omdat ze er niet langer aan twijfelen dat vergiftiging en massamoord door het zogenaamde coronavirusvaccin tegen mensen wordt gepleegd .
Ulf Bittner, een journalist, en Sverige Granskas, een schrijver, verklaarden in een interview dat deze traceerbare lotnummers gerelateerd zijn aan het aantal verwondingen en sterfgevallen op basis van verschillende gezondheidsregio’s in Zweden. Bittner heeft via een coördinator documenten doorzocht die bijhouden hoeveel mensen gewond zijn geraakt en zijn omgekomen door de vaccins.
Een Sloveense hoofdverpleegster onthulde dat in haar land verschillende nummers van de streepjescodes op de onderkant van de vaccins duiden op placebo’s, die aan politici worden gegeven. Yeadon zei dat de lotnummers van sommige shots van Moderna, Johnson & Johnson en Pfizer verband houden met veel hogere sterftecijfers dan die van andere fabrikanten.
Voor Fullmich is dit overtuigend bewijs voor poging tot massamoord.
Tenpenny zei dat de “vernietiging van de tempel” echt is, en deze vaccins vallen recht in het hart aan. Mannen onder de 40 die Pfizer-vaccins kregen, verdubbelen hun risico op het ontwikkelen van myocarditis na de eerste injectie en verdubbelen het daarna opnieuw na de tweede. Voor degenen die boosters kregen, neemt het risico op myocarditis 16-voudig toe. “Ze doden letterlijk harten. Ze doden ook letterlijk je immuunsysteem, “zei Tenpenny.
Toen zij het derde jaar van de pandemie inging, zei Tenpenny dat mensen nog steeds de leugens geloven die de regering hen vertelt en hun oren van de waarheid afwenden.

Bronnen: FreeWestMedia.com


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous 10 GEWELDIGE voordelen van kokosolie, waarvan sommige je misschien zullen verbazen
Next Brengt de omicron-variant ons dichter bij de groepsimmuniteit tegen COVID?

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Déjà vu: GSK verwerkt zijn problematische adjuvans in COVID-19-vaccins

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Schokkende cocktail van giftige chemicaliën en pesticiden in het wereldwijde garnalenaanbod

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

5 dingen die je nog niet wist over gaatjes

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat