Een groep ouders stuurde de gezichtsmaskers van hun kinderen naar een laboratorium voor analyse – dit is wat ze vonden

Een groep ouders stuurde de gezichtsmaskers van hun kinderen naar een laboratorium voor analyse – dit is wat ze vonden

Luister naar dit artikel

Er is ons al meer dan een jaar verteld dat wijdverbreide gedwongen publieke maskering moet worden geïmplementeerd, omdat er, zelfs al is het maar matig tot licht tot verwaarloosbaar effectief in het terugdringen van de verspreiding van COVID-19, er GEEN nadelen zijn.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


“Wat kan het kwaad?” vragen zij.

‘Het is maar een klein ongemak’, blaten ze.

“Als het EEN LEVEN redt, is het het waard!” smeken ze.

Ondertussen zijn wij van Health Bytes niet alleen blijven wijzen op gegevens uit de echte wereld waaruit blijkt dat maskeren totaal ondoeltreffend is, we hebben ook volgehouden dat gedwongen openbare maskering, vooral op lange termijn, negatieve maatschappelijke en zelfs gezondheidsgevolgen heeft die de “powers that be” maar al te graag negeren in dienstbaarheid aan hun nieuwe gezichtsmaskergod.

Het is niet meer dan logisch dat een van die gevolgen voor de gezondheid het feit zou zijn dat miljoenen mensen, vooral kinderen, zijn gedwongen om stukken stof te dragen waar ze urenlang voortdurend doorheen hebben geademd. Welke op de loer liggende ziekteverwekkers kunnen worden gevonden op deze walgelijke constructies die onophoudelijk worden gehanteerd, in zakken worden gestoken en gedachteloos op boeken, tafels en bureaus worden gegooid? Welnu, een groep ouders in Florida stuurde een partij maskers die door hun kinderen werden gedragen naar een laboratorium om erachter te komen. En ja, je moet er waarschijnlijk voor zorgen dat je niet snel gaat eten voordat je DEZE resultaten verteert.

Via persbericht:

Gainesville, FL (16 juni 2021) – Een groep ouders in Gainesville, FL, bezorgd over mogelijke schade door maskers, heeft zes gezichtsmaskers naar een laboratorium gestuurd voor analyse. Uit het resulterende rapport bleek dat vijf maskers besmet waren met bacteriën, parasieten en schimmels, waaronder drie met gevaarlijke pathogene en longontsteking veroorzakende bacteriën. Er werden geen virussen gedetecteerd op de maskers, hoewel de test wel virussen kan detecteren.

De analyse ontdekte de volgende 11 alarmerend gevaarlijke ziekteverwekkers op de maskers:

– Streptococcus pneumoniae (longontsteking)

– Mycobacterium tuberculosis (tuberculose)

– Neisseria meningitidis (meningitis, sepsis)

– Acanthamoeba polyphaga (keratitis en granulomateuze amebische encefalitis)

– Acinetobacter baumanni (longontsteking, bloedbaaninfecties, meningitis, urineweginfecties — resistent tegen antibiotica)

– Escherichia coli (voedselvergiftiging)

– Borrelia burgdorferi (veroorzaakt de ziekte van Lyme)

– Corynebacterium diphtheriae (difterie)

– Legionella pneumophila (legionellaziekte)

– Staphylococcus pyogenes serotype M3 (ernstige infecties — hoge morbiditeitscijfers)

– Staphylococcus aureus (meningitis, sepsis)

De helft van de maskers was besmet met een of meer bacteriestammen die longontsteking veroorzaken. Een derde was besmet met een of meer stammen van meningitis-veroorzakende bacteriën. Een derde was besmet met gevaarlijke, antibioticaresistente bacteriële pathogenen. Bovendien werden minder gevaarlijke pathogenen geïdentificeerd, waaronder pathogenen die koorts, zweren, acne, schimmelinfecties, keelontsteking, parodontitis, Rocky Mountain Spotted Fever en meer kunnen veroorzaken.

De onderzochte gezichtsmaskers waren nieuw of pas gewassen voordat ze werden gedragen en werden 5 tot 8 uur gedragen, de meeste tijdens persoonlijke scholing door kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Eén werd gedragen door een volwassene. Een t-shirt gedragen door een van de kinderen op school en ongedragen maskers werden als controle getest. Op de controles werden geen ziekteverwekkers gevonden. Eiwitten die bijvoorbeeld op het t-shirt worden aangetroffen, zijn niet pathogeen voor mensen en worden vaak aangetroffen in haar, huid en aarde.

Een ouder die aan het onderzoek meedeed, mevrouw Amanda Donoho, merkte op dat deze kleine steekproef wijst op de noodzaak van meer onderzoek: “We moeten weten wat we elke dag op de gezichten van onze kinderen aanbrengen. Maskers zorgen voor een warme, vochtige omgeving voor bacteriën om te groeien.”

Deze lokale ouders hebben een contract met het lab gesloten omdat ze zich zorgen maakten over het potentieel van verontreinigingen op maskers die hun kinderen de hele dag op school moesten dragen, ze aan- en uittrokken, op verschillende oppervlakken zetten, ze in de badkamer droegen, enz. Dit bracht hen ertoe de maskers voor analyse naar het Mass Spectrometry Research and Education Center van de Universiteit van Florida te sturen.

fmb1

De onderstaande grafiek, samengesteld door de groep ouders, toont de potentiële gevaren van elke ziekteverwekker:

fmb2

Smakelijk, hè? Natuurlijk zal niets hierboven of iets anders de extremisten in de maskeringscultus afschrikken, van wie sommigen nu voor altijd maskers op scholen willen zien.

Bronnen: Townhall

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Zonnebrandcrème WAARSCHUWING: Kankerverwekkende chemische stof gevonden in 78 populaire zonnebrandproducten
Next Grote BCG-onderzoeken aan de gang na aanwijzingen dat honderd jaar oud tbc-vaccin een immuunboost biedt tegen Covid-19

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

De top 7 natuurlijke geneeswijzen voor kanker onthuld

Luister naar dit artikel Het merendeel van de alternatieve oplossingen die effectief zijn tegen kanker zijn niet zo rendabel of zelfs octrooieerbaar omdat ze niet nieuw zijn. En beoefenaars die

Natuurlijk

Cannabidiol Bewezen een krachtig nieuw antibioticum te zijn

Luister naar dit artikel Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat Cannnabidiol werkzaam is tegen Gram-positieve bacteriën, waaronder diegenen die verantwoordelijk zijn voor vele ernstige infecties (zoals Staphyloccocus aureus en Streptococcus pneumoniae),

Natuurlijk

Een natuurlijk alternatief voor statines: het combineren van citroensap en knoflook helpt het cholesterolgehalte te verlagen en uw bloeddruk te verbeteren

Luister naar dit artikel Een studie van de Isfahan University of Medical Sciences (MUI) wees uit dat het combineren van rauwe knoflook en citroensap het cholesterol- en bloeddrukniveau kan verlagen