Topvaccinonderzoeker ONTHULT een verontrustend pandemisch scenario, het risico versus het voordeel

Topvaccinonderzoeker ONTHULT een verontrustend pandemisch scenario, het risico versus het voordeel

Luister naar dit artikel

Onlangs haalden verschillende landen in Europa de krantenkoppen toen overheidsfunctionarissen besloten de uitrol van het AstraZeneca COVID-vaccin op te schorten vanwege bezorgdheid over bloedstolsels na vaccinatie. De weerslag is nauwelijks onverwacht, en zowel de reguliere media als de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hebben geen tijd verspild met het veroordelen van de voorzorgsmaatregelen van deze landen en het uitvoeren van serieuze PR-schadebeperking om de ‘paniek’ te onderdrukken en er bij landen als Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië op aan te dringen om de prik te blijven toedienen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Men zou zich kunnen afvragen waarom handelen met een overvloed aan voorzichtigheid bij de massale uitrol van een niet-goedgekeurd geneesmiddel voor onderzoek eerder als ongerechtvaardigd dan als logisch en ethisch verstandig wordt beschouwd. Velen zijn ook sceptisch over waarom de WHO en andere organisaties zo haastig enig bewijs van sterfgevallen door COVID-vaccins ontkennen. Maar misschien, zeggen sommige experts, zouden we een heel andere vraag moeten stellen: zijn de potentiële voordelen van het creëren van een zogenaamd “vaccin” midden in een actieve pandemie zelfs de risico’s waard?

Dit is waarom het volgens een prominente vaccinontwikkelaar geen zin heeft om een ‘grote farmaceutische oplossing’ te accepteren midden in een pandemie

In een interview in maart 2021 legt Dr. Geert Vanden Bossche Ph.D., een internationaal erkende vaccinontwikkelaar en voormalig hoofd van het Vaccin Development Office van het Duitse Centrum voor Infectieonderzoek, zijn wetenschappelijke bezorgdheid uit over het lanceren van een grootschalige vaccinatiecampagne in de midden in een aanhoudende pandemie-uitbraak.

Je kunt het volledige (video) interview hieronder bekijken:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Door de wetenschap gesteunde voordelen van boswandelen die u zullen verrassen
Next Europese toezichthouders houden het vaccin van J & J in de gaten voor ongebruikelijke bloedstolsels

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Monsanto steeds verder in het nauw. Deze PowerPoint wilde de landbouwreus liever geheim houden

Luister naar dit artikel De Amerikaanse chemiereus Monsanto brengt de populaire onkruidverdelger in interne documenten in verband met kanker. Dat melden Knack en OneWorld. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift

Overig

WINST Bloedklonten: Medicare besteedde vorig jaar meer dan $ 15 miljard aan bloedverdunners, nadat covid-prikken klonten in het bloed veroorzaakten

Luister naar dit artikel Hoeveel miljoenen Amerikanen krijgen bloedverdunners voorgeschreven voor de schade die de COVID-19-stollingsshots op dit moment aan hun bloedvatenstelsel aanrichten? Toch zullen die bloedverdunners niet eens werken

Vaccinaties

Pro-life-groep waarschuwt voor COVID-vaccins gemaakt van geaborteerde baby’s, vaccinmandaten

Luister naar dit artikel Een pro-life-groep heeft de aandacht gevestigd op enkele van de ethische kwesties rond vaccins en het coronavirusvaccin in het bijzonder, vooral als het gaat om de