3 MANIEREN OM CBD TE GEBRUIKEN OM UW GEESTELIJKE GEZONDHEID TE VERBETEREN

3 MANIEREN OM CBD TE GEBRUIKEN OM UW GEESTELIJKE GEZONDHEID TE VERBETEREN

Luister naar dit artikel

Geestesziekte is een groot probleem in onze samenleving, vooral tijdens de wereldwijde pandemie. Naar schatting 20% van de volwassenen in de Verenigde Staten lijdt aan een of andere psychische stoornis. Het kan een gegeneraliseerde angststoornis (GAS) zijn, tot iets ernstigers zoals posttraumatische stressstoornis (PTSD). Het kan ook iets situationeels zijn, zoals sociale angst of faalangst voor zaken als spreken in het openbaar.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ongeacht het type of de oorzaak van uw psychische aandoening, het kan altijd nuttig zijn om iets anders in uw toolkit te hebben om het hoofd te bieden. Medicijnen op recept kunnen onaangename bijwerkingen veroorzaken en regelmatige therapie kan duur zijn. Daarom wenden meer mensen zich tot Cannabidiol (CBD), een chemische verbinding die voorkomt in cannabisplanten. Het is natuurlijk, veilig in gebruik met minimale bijwerkingen, en het is bewezen dat het effectief is bij het verminderen van zaken als stress en angst.

Hier zijn drie manieren waarop u CBD kunt gebruiken om uw geestelijke gezondheid te verbeteren.

# 1) Angst verminderen
De meeste psychische problemen worden veroorzaakt door een tekort aan serotonine, een neurotransmitter in uw hersenen die uw humeur beïnvloedt. Als u een laag serotoninegehalte heeft, heeft u meer kans op angst en depressie. Geneesmiddelen op recept die worden gegeven aan mensen met psychische problemen zijn typisch SSRI’s die zijn ontworpen om de serotoninespiegel te verbeteren, zodat u zich ook beter voelt. Deze medicijnen kunnen echter ook ernstige bijwerkingen hebben.

CBD daarentegen heeft minimale bijwerkingen en er is ook vastgesteld dat het het serotoninegehalte in uw systeem verbetert. Sommige mensen met een psychische aandoening hebben CBD kunnen gebruiken om hun voorgeschreven medicatie te verminderen of volledig te vervangen.

# 2) Slaap verbeteren
Slaap heeft een sterke band met geestelijke gezondheid. Als u consequent een goede nachtrust krijgt, zult u zich mentaal doorgaans beter voelen. Aan de andere kant zorgt slaaptekort ervoor dat u zich meer gestrest, angstig en depressief voelt. Als u al aan een psychische aandoening lijdt, zal een slechte slaap uw symptomen verergeren.

CBD blijkt ook te helpen bij het verbeteren van de slaap die u kunt krijgen, zelfs bij mensen met PTSS-geïnduceerde nachtmerries. U kunt dus voor het slapengaan wat CBD-gummies nemen als een aangename traktatie die u ook helpt om sneller in slaap te vallen en de hele nacht in slaap te blijven. U wordt meer uitgerust wakker.

# 3) Aanvullen met meditatie
Het is bewezen dat mindfulness-meditatie een van de meest effectieve manieren is om uw mentale gezondheid te verbeteren. Het helpt u afleidende gedachten te negeren die depressieve of angstige stemmingen kunnen veroorzaken. Het verbetert ook zaken als uw focus, geheugen, zelfvertrouwen en slaapvermogen.

Een manier om je mentale gezondheid echt te verbeteren, is door mindfulness-meditatie te combineren met CBD. Het helpt je meditatie door afleidingen te verwijderen die in de weg kunnen staan. Het vermindert zeurende pijntjes en kwalen, verbetert je focus en maakt je rustiger en minder angstig om te beginnen. De twee kunnen samen werken om een krachtige behandeling voor psychische aandoeningen te vormen.

CBD zal op zichzelf geen enkele psychische stoornis volledig genezen. Maar het kan worden gebruikt als aanvulling op andere veiligere, meer natuurlijke methoden om uw humeur te verbeteren. U kunt het gebruiken om het gebruik van zwaardere voorgeschreven medicatie te verminderen. Je kunt het gebruiken in combinatie met zaken als mindfulness-meditatie om de effecten te verbeteren. Uiteindelijk ben je gezonder van lichaam en geest.

Bronnen: Waking Times

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Pfizer is van plan om de prijzen te verhogen en jaarlijks te profiteren van hun experimentele vaccins nadat 'pandemie' is omgedoopt tot 'endemische seizoensziekte'
Next Historische rechtszaak onthult dat er gedurende tweeëndertig jaar GEEN veiligheidsonderzoeken zijn uitgevoerd naar welk vaccin dan ook, zoals wettelijk verplicht was

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Experts zeggen dat Omicron een "natuurlijk vaccin" is – geen boosters meer nodig

Luister naar dit artikel Terwijl regeringen over de hele wereld een derde, vierde of zelfs vijfde “booster” -shot voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) pushen, waarschuwen wetenschappers zoals prof. Ian Jones, een

Natuurlijk

Negatief calorieën eten: Hoe meer je eet, hoe meer gewicht je verliest!

Luister naar dit artikel Er wordt aangenomen dat bepaalde soorten voedsel een zogenaamd negatief calorisch effect heeft. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website

Onderzoek

Wetenschappelijk bewijs: u kunt kanker met vitamine C voorkomen

Luister naar dit artikel Degenen in de medische gemeenschap die natuurlijke benaderingen ter voorkoming van kanker hebben verworpen, zouden ons laten geloven dat het gewoon ‘wishful thinking’ is. Toch worden