Historische rechtszaak onthult dat er gedurende tweeëndertig jaar GEEN veiligheidsonderzoeken zijn uitgevoerd naar welk vaccin dan ook, zoals wettelijk verplicht was

Historische rechtszaak onthult dat er gedurende tweeëndertig jaar GEEN veiligheidsonderzoeken zijn uitgevoerd naar welk vaccin dan ook, zoals wettelijk verplicht was

Luister naar dit artikel

Robert F. Kennedy Jr., vooraanstaand advocaat voor vaccinatieschade, sloot zich aan bij Del Bigtree van het Informed Consent Action Network om de federale overheid ter verantwoording te roepen over de kwestie van vaccinveiligheid.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In de jaren zeventig en tachtig kwamen er steeds meer medische meldingen van vaccinatieschade bij kinderen. De reacties waren mild tot ernstig en soms dodelijk. De reacties waren vaak het resultaat van een zeer reactief vaccinadjuvans dat ernstige allergische reacties, toevallen of auto-immuunziekten veroorzaakte. Het aantal vaccinatieverwondingen was zo groot dat het Amerikaanse Congres de kwestie halverwege de jaren tachtig ter hand nam.

Vaccin-industrie opereert boven de wet, en moet ter verantwoording worden geroepen

In 1986 ondertekende president Ronald Reagan de National Childhood Vaccine Injury Act. De wet heeft twee belangrijke juridische precedenten in gang gezet. Ten eerste richtte het een vaccinrechtbank van de overheid op om specifieke claims over vaccinatieschade te behandelen die aan bepaalde criteria voldeden. Hierdoor kon de vaccinindustrie doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe en bestaande vaccins, zonder failliet te gaan. Dit beschermde ook de vaccinindustrie tegen strafrechtelijk aansprakelijk worden gesteld voor doodslag en het veroorzaken van blijvende invaliditeit bij mensen. Deze immuniteitsclausule plaatst vaccinbedrijven boven de wet, waardoor de industrie zonder gevolgen mensen kan verwonden met ineffectieve producten. Sinds 1986 heeft deze vaccinrechtbank meer dan $ 4 miljard uitbetaald om families met vaccinatieschade te selecteren, met elke maand miljoenen dollars aan schikkingen. Er is momenteel niet genoeg geld gereserveerd om alle slachtoffers van vaccinatieschade te vergoeden, en elk jaar worden duizenden claims genegeerd.

Dit corrupte precedent bood de vaccinindustrie ook onbeperkte mogelijkheden om het vaccinatieschema voor kinderen uit te breiden, zoals aanbevolen door de Centers for Disease Control (CDC). Nadat de vaccinindustrie in 1986 wettelijke immuniteit kreeg, steeg het vaccinatieschema voor kinderen als gevolg hiervan. Aangemoedigd om winst te maken, zette de vaccinindustrie de CDC onder druk om vaccinaties voor kinderen tegen de 21e eeuw uit te breiden tot 56 of meer doses. Terwijl de federale autoriteiten individuele vaccins één voor één goedkeurden, bestudeerde geen enkele wetenschappelijke instantie of regering het effect dat meerdere en samengestelde vaccindoses hebben op de ontwikkeling van mensen.

De regering liegt al meer dan drie decennia over de veiligheid van vaccins

Het tweede deel van de National Childhood Vaccine Injury Act was een nobeler aspect van de wet. Dit deel vereiste dat de vaccinbedrijven om de twee jaar rapporteren aan het Department of Health and Human Services (HHS) en het Congres, om vaccinveiligheidsstudies en kwaliteitsverbeteringen van hun producten te documenteren. Toen Robert F. Kennedy Jr en Del Bigtree echter vroegen dat de HHS deze tweeëndertig jaar aan vaccinveiligheidsonderzoeken zou verstrekken, kwam er geen reactie van de federale overheid. Dit bracht Kennedy en Bigtree ertoe om een gerechtelijk bevel in te dienen, waarin ze de documenten opvroegen.

De HHS antwoordde: “De zoektocht van de afdeling naar records heeft geen records gevonden die aan uw verzoek voldoen.” Dit betekent dat HHS de wet sinds 1986 heeft overtreden en weigert vaccinbedrijven vandaag ter verantwoording te roepen. Er zijn in 32 jaar geen veiligheidsonderzoeken naar vaccins uitgevoerd! De NIH, de FDA, de reguliere media en de CDC liegen al meer dan drie decennia tegen het Amerikaanse volk over de veiligheid van vaccins, waarvoor geen documentatie bestaat.

Elke overheidsfunctionaris die zijn gezagspositie gebruikt om ouders te dwingen of te intimideren om hun kinderen te vaccineren, moet nu ter verantwoording worden geroepen. Elk vaccin “mandaat” of voorwaarde voor binnenkomst is een daad van dwang, zonder rekening te houden met de mensenrechten en zonder wetenschappelijke basis. Geïnformeerde toestemming is essentieel voor alle medische ingrepen, met name vaccinaties, die niet zijn getest op veiligheid en gezondheidsproblemen blijven veroorzaken bij zowel kinderen als volwassenen.

Bronnen: CairnsNews.orgTimesHerald.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 3 MANIEREN OM CBD TE GEBRUIKEN OM UW GEESTELIJKE GEZONDHEID TE VERBETEREN
Next Voorjaarsschoonmaak van de lever

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Schokkend: honderden Ierse meisjes hadden medische hulp nodig na HPV-vaccin. Spannen de overheid en media samen?

Luister naar dit artikel Bijna 650 Ierse meisjes hadden medische hulp nodig nadat ze het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker hadden gekregen. Dat blijkt uit gegevens die zijn verzameld door de Ierse

Vaccinaties

Artsen waarschuwen dat veel patiënten in ziekenhuizen door COVID-prik veroorzaakte aids hebben

Luister naar dit artikel Vaccins zijn bedoeld om een immuunrespons tegen ziekten te stimuleren … hoewel niet noodzakelijk bedoeld om te voorkomen dat iemand de ziekte krijgt (althans volgens de laatste

Vaccinaties

KINDEREN AFGENOMEN VAN OUDERS DIE VITAMINE K INJECTIE WEIGEREN

Luister naar dit artikel Sinds 1961 heeft de American Academy of Pediatrics (AAP) aanbevolen dat alle pasgeborenen een vitamine K1-injectie krijgen om ongecontroleerde bloedingen veroorzaakt door vitamine K-tekort te voorkomen.