Professor neemt ontslag uit het Israëlische COVID-vaccincomité vanwege het besluit om zwangere vrouwen te vaccineren

Professor neemt ontslag uit het Israëlische COVID-vaccincomité vanwege het besluit om zwangere vrouwen te vaccineren

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Een prominent lid van de Israëlische commissie COVID-19-vaccinatieprioritering heeft ontslag genomen uit protest tegen het besluit om vaccins aan te bevelen aan zwangere vrouwen.

Professor Eran Dolev heeft ontslag genomen als lid van de Prioriteitscommissie voor vaccins van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid vanwege het feit dat de commissie zwangere vrouwen aanbeveelt om de COVID-19-vaccinatie te nemen. Dolev, de voormalige voorzitter van de ethische raad van de Israel Medical Association, verliet zijn functie omdat de commissie zijn waarschuwingen negeerde over het testen van de vaccins op zwangere vrouwen met beperkte beschikbare onderzoeken.

“Een dergelijk vaccin is door geen enkel bedrijf getest en is niet goedgekeurd door de FDA”, verklaarde Dolev met betrekking tot het COVID-19-vaccin. In feite heeft Dolev gelijk dat de vaccins alleen zijn geautoriseerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration onder “Emergency Use Authorization”, niet het volledige goedkeuringsproces dat medicijnen normaal gesproken moeten doorlopen voordat ze worden goedgekeurd voor openbaar gebruik.

In een telefonisch interview met Keshet 12 News verklaarde Dolev dat toen de commissie zijn mening verwierp dat zwangere vrouwen niet mogen worden gevaccineerd, hij de commissie aanmoedigde om zwangere vrouwen een “informed consent-formulier” te laten ondertekenen. Deze suggestie werd ook afgewezen door de Commissie voor het prioriteren van vaccins.

Prof. Eran Dolev legt zijn ontslag bij de Corona-commissie voor vaccinatiebevordering uit: “… ik zei dat zwangere vrouwen niet mogen worden gevaccineerd, aangezien geen enkel bedrijf erop had getest … mijn standpunt werd afgewezen … ik zei dat ze tenminste een formulier voor geïnformeerde toestemming moesten ondertekenen … Afgewezen ”https://t.co/pxPluvWnYy

– Guy Sela (@SelaReport) 18 maart 2021

Dolevs uitspraken komen na berichten dat zwangere vrouwen die zijn gevaccineerd bescherming kunnen doorgeven aan hun baby’s. Reuters meldde dat volgens nieuw onderzoek dat in februari werd uitgevoerd, antilichamen werden gedetecteerd bij alle 20 vrouwen die beide doses van het Pfizer / BioNTech-vaccin kregen toegediend tijdens hun derde trimester van de zwangerschap en bij hun pasgeborenen. Het onderzoek werd uitgevoerd door het Hadassah-Universitair Medisch Centrum in Jeruzalem.

“Onze bevindingen benadrukken dat vaccinatie van zwangere vrouwen maternale en neonatale bescherming kan bieden tegen SARS-CoV-2-infectie”, aldus de studie. De onderzoekers merkten echter de kleine omvang van de studie op. Bovendien is de studie niet officieel gepubliceerd of door vakgenoten beoordeeld.

Terwijl Israël debatteert over het al dan niet vaccineren van zwangere vrouwen, beweegt het land zich al in een controversiële richting met zijn nieuwe “Green Pass” -programma. Onder het initiatief krijgen alleen burgers die beide COVID-19-vaccins hebben ontvangen toegang tot sportscholen, hotels, zwembaden, concerten en gebedshuizen. Restaurants en bars zullen uiteindelijk ook worden opgenomen. De Green Pass wordt geleverd in de vorm van een digitale app met een QR-code die moet worden gescand om de immunisatiestatus te bewijzen.

“Dit is hoe de eerste fase eruit zal zien in de terugkeer naar je bijna normale leven”, zei minister van Volksgezondheid, Yuli Edelstein, tegen Reuters.

Bronnen: The Last American Vagabond

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous De moderne geneeskunde VERZWAKT het immuunsysteem met chemicaliën, antibiotica en keizersnede geboorten
Next Lek van de bloed-hersenbarrière kan mogelijk een slecht geheugen veroorzaken

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

SOA superbugs verspreiden zich als een lopend vuurtje … Eén blootstelling en je bent voor het leven besmet

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Trainen met gezichtsmaskers kan gevaarlijk zijn en dit is waarom

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Zo wordt het spel gespeeld: Big Pharma Emperium achter opioïde-epidemie profiteert nu van geneesmiddel tegen overdosis

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat