Casestudy toont aan dat cannabis een opmerkelijke verbetering van de symptomen van autisme bij kinderen veroorzaakt

Casestudy toont aan dat cannabis een opmerkelijke verbetering van de symptomen van autisme bij kinderen veroorzaakt

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Een zeer veelbelovende case study werd onlangs gepubliceerd in de Journal of Medical Case Reports, die de positieve effecten van cannabisextract illustreert en de associatie met verbeterde autisme-gerelateerde gedragssymptomen.

Volgens de auteurs “wordt de farmacologische behandeling van autismespectrumstoornissen vaak slecht verdragen en is deze traditioneel gericht op bijbehorende aandoeningen, met een beperkt voordeel voor de belangrijkste sociale tekortkomingen. We beschrijven het nieuwe gebruik van een op cannabidiol gebaseerd extract dat incidenteel de belangrijkste sociale gebreken en het algehele functioneren verbeterde bij een patiënt met een autismespectrumstoornis, bij een lagere dosis dan eerder werd gerapporteerd bij een autismespectrumstoornis. ”

De casestudy richtte zich op een kind met autisme dat vanwege zijn epilepsie met een zeer lage extractdosis op cannabidiol-basis uitschakelde. Uit de studie bleek dat het cannabidiol-extract niet alleen hielp bij zijn aanvallen, maar dat hij volgens de studie ook “onverwachte positieve effecten had op gedragssymptomen en fundamentele sociale gebreken”.

Onderzoekers wezen erop dat kinderen met autisme vaak psychofarmacologische medicatie krijgen die gericht is op specifiek ASD-kerngedrag (bijvoorbeeld repetitief gedrag) en bijbehorend gedrag (bijvoorbeeld hyperactiviteit, agressie, angst en slaapstoornissen), maar behandeld de fundamentele tekortkomingen in sociale communicatie niet. Ze leggen uit dat deze medicijnen bekend staan om het veroorzaken van “substantiële bijwerkingen”.

Bijvoorbeeld, aripiprazol en risperidon, de enige twee medicijnen die zijn goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) om prikkelbaarheid en agitatie bij ASS te behandelen, veroorzaken vaak slaperigheid, verhoogde eetlust en gewichtstoename.

Deze factoren hebben ertoe geleid dat gezinnen op zoek zijn naar alternatieve behandelingen buiten het psychofarmacologische domein. Een van de nieuwste vormen van deze alternatieve medicijnen is op cannabidiol gebaseerd extract.

Onderzoekers meldden dat de symptomen van de patiënt binnen zes maanden behandeling verbeterden en dat hij sinds die tijd “positieve effecten op zijn gedragssymptomen, angst, slaap en sociale gebreken” heeft behouden.

De resultaten van CBE-behandelingen waren volgens de casestudy ronduit opmerkelijk.

Hij werd gemotiveerder en energieker, begon zijn eigen vegetarische dieet- en bewegingsprogramma’s en verloor uiteindelijk 6,4 kg na het starten van CBE voor een berekende BMI van 21,33 kg / m2. Hij kon aan zijn eerste parttime baan beginnen om klanten te helpen en met hen om te gaan. Hij kreeg de opdracht om de zelf ingevulde AQ voor volwassenen in te vullen, wat resulteerde in een normale score van 10. Zijn moeder zei dat hij nu ook een vriendin heeft.

“Dit casusrapport levert het bewijs dat een lagere dan eerder gerapporteerde dosis van een fytocannabinoïde in de vorm van een op cannabidiol gebaseerd extract mogelijk kan helpen bij autismespectrumstoornisgerelateerde gedragssymptomen, kernvaardigheden voor sociale communicatie en comorbide angst, slaapproblemen. , en gewichtscontrole, ”concludeerden de auteurs. “Verder onderzoek is nodig om de klinische rol en de onderliggende biologische werkingsmechanismen van op cannabidiol gebaseerd extract bij patiënten met een autismespectrumstoornis op te helderen.”

Volgens een rapport in Norml ondersteunen deze bevindingen eerder onderzoek dat vorig jaar werd gepubliceerd door onderzoekers van de Tufts University in Boston, die op dezelfde manier rapporteerden dat de orale toediening van op cannabis gebaseerde producten geassocieerd is met verbeteringen in autistische symptomen bij patiënten met zelfbeschadigend gedrag en comorbide epilepsie, Verschillende kleine klinische onderzoeken – zoals die hier, hier, hier en hier worden gerapporteerd – hebben ook eerder gemeld dat plantafgeleide cannabisextracten effectief zijn en goed worden verdragen bij het verlichten van verschillende symptomen bij patiënten met ASS, waaronder hyperactiviteit aanvallen, angstaanvallen en woede-aanvallen.

Als je deze ongelooflijke effecten kent, stel je dan de koppigheid, wreedheid en pure waanzin voor die mensen binnen de overheid nodig hebben om cannabis als een Schedule 1-medicijn te houden – bewerend dat het geen enkel medisch nut heeft.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous HET EINDIGT NOOIT: hoeveel doses vaccin zullen worden gepusht voor elke nieuwe coronavirusmutatie?
Next Zeldzaam geval van baby besmet met Covid-19 in de baarmoeder, virus muteerde 5 dagen later - studie

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Tips voor het verbeteren van de gezondheid van de ogen en het voorkomen van maculaire degeneratie

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Dit is wat er met je lichaam gebeurt als je elke dag een handje blauwe bessen eet!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Een groep ouders stuurde de gezichtsmaskers van hun kinderen naar een laboratorium voor analyse – dit is wat ze vonden

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat