Shot WAARSCHUWING: Gardasil veroorzaakt ernstige schade, bevestigt onderzoek

Shot WAARSCHUWING: Gardasil veroorzaakt ernstige schade, bevestigt onderzoek

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Met Covid en apenpokken volop in de belangstelling zou je haast vergeten dat er nog andere gevaarlijke vaccins bestaan.

Terwijl ouders zich steeds meer onder druk gezet voelen om hun kinderen bloot te stellen aan de schade van de Gardasil-vax, blijft het bewijs groeien dat ze hun mannetje moeten staan. De prik die zowel overheidsfunctionarissen als artsen gezinnen opdringen, wordt verder ontmaskerd als een farmaceutisch product dat door een groeiende lijst van experts wordt gekenmerkt als overdreven duur, ineffectief en mogelijk dodelijk.

Sinds de goedkeuring door de Food and Drug Administration (FDA) in 2006, staat het Gardasil-vaccin van Merck & Co. in het middelpunt van een storm van controverse, die werd aangewakkerd door een groeiend aantal bewijzen die erop wijzen dat geruststellingen van artsen, farmaceutische bedrijven, en tv-commercials niet te geloven zijn als het gaat om HPV-vaccinatie-gevaren.

Uitgesproken medische experts bekritiseren openlijk Gardasil

Onder de lange lijst van deskundigen die zich uitspreken tegen de Gardasil-injectie, bevindt zich Dr. Bernard Dalbergue, voormalig farmaceutisch arts van de vaxfabrikant Merck, van wie is bekend dat hij de farmaceutische industrie als geheel bekritiseert – en de Gardasil-injectie in het bijzonder.

Dr. Dalbergue werd in april 2014 geciteerd door het Franse tijdschrift Principes de Santé (Gezondheidsprincipes) omdat hij voorspelde dat de Gardasil-shot, dat hij beschrijft als “nutteloos” en zeer duur, de geschiedenis in zal gaan als een van de grootste medische schandalen van alle tijden. Hij gaat verder met te zeggen:

“Het bewijs zal kloppen om te bewijzen dat dit vaccin, hoe technisch en wetenschappelijk ook, absoluut geen effect heeft op baarmoederhalskanker en dat alle zeer vele nadelige effecten die levens vernietigen en zelfs doden, geen ander doel dienen dan het genereren van winst voor de fabrikanten.”

Vaccinatie gevaren vertegenwoordigd door verlamming en dood

Gardasil, ook wel de humaan papillomavirus (HPV) vaccinatie genoemd, wordt toegediend in drie shots in de loop van zes maanden, zogenaamd om te beschermen tegen HPV-infectie en de complicaties ervan, waaronder baarmoederhalskanker bij vrouwen. De shot wordt ook op de markt gebracht als bescherming tegen genitale wratten, evenals kanker van de anus, vulva en vagina. In tegenstelling tot andere HPV-injecties, wordt Gardasil zowel aan mannen als aan vrouwen gegeven.

Naast pijn en koorts die worden gezien bij een groot aantal injecties, omvatten de gemelde bijwerkingen van Gardasil ook dergelijke slopende en dodelijke complicaties zoals verlamming van de onderste ledematen, vax-geïnduceerde multiple sclerose, gevallen van Guillain-Barré-syndroom, vax-geïnduceerde encefalitis , en plotselinge dood. De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben herhaaldelijk de lof van de Gardasil-prik bezongen en hebben aanbevolen dat meisjes en jongens de drie doses op tijd krijgen om een ​​immuunrespons te ontwikkelen voordat ze seksueel actief worden.

Ouders worden door hun huisartsen routinematig geadviseerd om meisjes zo jong als 9 jaar te vaxen. Jaren geleden verspreidde de CDC een dvd die bedoeld was om de bijwerkingen van Gardasil te marginaliseren. De video is ontworpen om zich te richten op minderheidsgroepen en op gebieden die volgens het bureau ‘onderbezet’ zijn.

In de Verenigde Staten is de injectie sterk en consequent naar de ouders gepusht, terwijl de ernstigste bijwerkingen vaak onder het tapijt worden geveegd. Staats- en lokale gezondheidsinstanties hebben naar schatting tientallen miljoenen dollars uitgegeven om het aantal gevaccineerde adolescenten te vergroten. Lage inkomens en minderheden zijn het doelwit geweest van promotiecampagnes en interventies die bedoeld zijn om de Gardasil-opname te promoten.

Hoewel families niet in staat zijn om rechtszaken aan te spannen tegen vaccinfabrikanten, onthullen gegevens van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) een vreselijke ironie: miljoenen dollars zijn toegekend aan slachtoffers in claims met betrekking tot het HPV-vaccin dat de regering probeert te oushen op gezinnen.

Bronnen:

 

Previous Nieuwe studie vindt dat acupunctuur mensen met diabetes kan helpen
Next Antibiotica verhogen risico op darmkanker, waarschuwt nieuwe studie

About author

redactie
redactie 4453 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Document Amerikaanse medicijnwaakhond onthult ‘dat vaccins autisme kunnen veroorzaken’

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Is het Gardasil-vaccin gekoppeld aan een recorddaling van de geboortecijfers?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Vaccineren van te vroeg geboren baby’s veroorzaakt koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat