EEN VROUW LOOPT EEN TIJDJE ZONDER BH ROND. ENKELE WEKEN LATER KAN ZE NIET GELOVEN HOE HAAR BORSTEN VERANDERD ZIJN!

Luister naar dit artikel

Bijna enkele vrouw draagt dagelijks een beha en sommigen zelfs ook ’s nachts. Beha’s zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten. Maar wist je dat je eigenlijk geen beha nodig hebt om je borsten groter en voller te doen lijken? Wat velen niet weten: je borsten elke dag in een beha wringen kan zelfs negatieve gevolgen hebben op je gezondheid en je uiterlijke verschijning. Als je je beha gewoon in de kast laat liggen, gebeuren er dingen waar je vast geen rekening mee had gehouden!


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


  1. Je wint een behamaat

Dit is geen grap: Als je geen beha meer draagt, kan het voorvallen dat een B cup na verloop van tijd een C cup wordt. De reden daarvoor is dat je door geen beha te dragen de spieren onder je borsten traint waardoor ze groter gaan lijken.

  1. De vorm van je borsten wordt mooier

Vele vrouwen denken dat ze hangborsten voorkomen door elke dag een beha te dragen. Het tegendeel is echter waar. Een Franse studie toont aan dat een beha ervoor zorgt dat de spieren onder de borsten niet meer geoefend worden, waardoor ze op termijn sneller zullen gaan hangen.

  1. Je borsten worden gezonder

Beha’s op zich zijn niet noodzakelijk schadelijk voor je borsten. Maar een te kleine beha kan wel voor gezondheidsproblemen zorgen, zoals kortademigheid en huidirritaties. Als de borsten vrij kunnen bewegen, wordt de bloedsomloop verbeterd. Bovendien is het hygiënischer om geen beha te dragen, want op die manier kan het lichaamszweet zich al niet tussen de bandjes van je beha opstapelen.

  1. Je zult je lekkerder voelen

Vele vrouwen houden van het gevoel om na een lange dag zich eigenlijk te kunnen bevrijden van die vervelende beha. Stel je nu eens voor dat je altijd van dit vrije gevoel zou kunnen genieten?

  1. Je bespaart geld

Het is niet eenvoudig om een geschikte beha te vinden. Vaak is de zoektocht naar een goede beha echt een lijdensweg en het kost je ook nog eens handenvol geld. Investeer je geld beter in iets dat je echt graag wil doen of echt nodig hebt!

  1. Je bloedsomloop verbetert

Heb je er eigenlijk al eens over nagedacht welke invloed de bandjes van je beha op je lichaam hebben? Doordat de bloedvaten ter hoogte van de bandjes afgekneld worden, kan het bloed niet meer goed doorstromen. Dat heeft een negatieve invloed op je hele welzijn, waardoor je sneller moe en uitgeput raakt. Zonder beha zal je je op termijn frisser en lekkerder voelen!

Er zijn natuurlijk gevallen en situaties waarin een beha onontbeerlijk is, bijvoorbeeld als je gaat sporten.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Het griep-seizoen is weer aan de gang! Met dit Wondermiddel voorkom jij een griep!
Next De werking van een beetje knoflook onder je kussen zal je doen verrassen!

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Papyrusrollen geven inzicht in Egyptische kruidengeneeskunde

Luister naar dit artikel Kruiden speelden een zeer grote rol in de Egyptische geneeskunde, zo blijkt uit opgravingen bij oude begraafplaatsen, tombes en ondergrondse tempels. Op onder meer het Papyrus

Natuurlijk

Baking soda, de nachtmerrie van de farmaceutische industrie

Luister naar dit artikel Er zijn een aantal goede redenen om baking soda (natriumbicarbonaat) toe te voegen aan je medicijnkastje. Baking soda wordt al sinds de 18e eeuw gebruikt bij

Natuurlijk

Alles over olijven: vijf redenen om ze te eten

Luister naar dit artikel Olijven zijn niet alleen rijk aan gezonde vetten, maar ook aan antioxiderende en ontstekingsremmende fytonutriënten, waardoor ze een krachtig superfood zijn ter ondersteuning van hart- en