SCAM Blootgesteld: Uit gegevens blijkt dat “het aantal sterfgevallen door COVID-19 niet alarmerend is”, aldus analist Johns Hopkins

SCAM Blootgesteld: Uit gegevens blijkt dat “het aantal sterfgevallen door COVID-19 niet alarmerend is”, aldus analist Johns Hopkins

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Als je onlangs een vermelding van deze COVID-19-bom op sociale media hebt gezien, heb je hem daar waarschijnlijk niet lang gezien. Dit virale nieuws wordt snel gecensureerd op alle grote platformen en nieuwsuitzendingen – en het maakt Johns Hopkins University senior professor Genevieve Briand een beetje een begrip.

Het laatste nieuws van Dr. Briand dient als een massale onthulling over COVID-sterfgevallen in de VS en roept ernstige vraagtekens op bij de heropkomst van lockdown-maatregelen en de normalisatie van overheidsoverschrijding.

EXPLOSIEVE coronavirus-zwendel: Johns Hopkins-professor gebruikt CDC’s eigen gegevens om aan te tonen dat COVID-sterfgevallen worden overdreven door de reguliere media

Genevieve Briand is de adjunct-directeur van de masteropleiding Applied Economics aan JHU. Ze analyseerde onlangs gegevens van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) over de percentages totale sterfgevallen per leeftijdsgroep van dit jaar.

Op basis van de CDC-gegevens werd 12 procent van de totale Amerikaanse sterfgevallen van half maart tot half september (200.000 van 1,7 miljoen) vermeld als COVID-19-gerelateerd. Gezien wat ons is verteld over COVID-19 en het effect ervan op kwetsbare bevolkingsgroepen (bijv. Ouderen en zieken), zou je in deze periode een verhoogd aantal totale sterfgevallen onder oudere leeftijdsgroepen verwachten.

Dat wil zeggen, COVID-19 vermoordt zogenaamd ouderen in een “alarmerend tempo” … dus we zouden meer ouderen moeten zien sterven dan normaal … toch?

Maar volgens gegevens van de CDC, ontdekte Briand, is het sterftecijfer onder oudere Amerikanen voor en na het uitbreken van de pandemie gelijk gebleven. In feite bleef het percentage sterfgevallen in ALLE leeftijdsgroepen ongeveer hetzelfde!

Bovendien is het aantal sterfgevallen als gevolg van andere gezondheidsproblemen – waaronder hartaandoeningen, kanker en luchtwegaandoeningen zoals longontsteking en griep – in dezelfde tijd afgenomen. Deze neerwaartse trend is enorm atypisch in vergelijking met andere jaren.

Nog veelzeggender, merkt Dr. Briand op, is dat de totale afname van sterfgevallen door andere oorzaken bijna PRECIES gelijk is aan de toename van sterfgevallen als gevolg van COVID-19.

Met andere woorden, als COVID-19 zo dodelijk zou zijn als de reguliere media ons willen doen geloven, zouden we een netto STIJGING van het aantal sterfgevallen verwachten – aangezien er naast deze nieuwe virale ziekte nog steeds mensen zouden sterven aan andere chronische gezondheidsproblemen. Maar volgens de eigen gegevens van de CDC is dit gewoon niet wat er gebeurt.

Dus wat gebeurt er?

Onmiddellijk GECENSUREERD: de reguliere media besluiten dat het publiek niets hoeft te weten over deze grove misclassificatie van COVID-sterfgevallen

Dr. Briand’s conclusie is dat de CDC eenvoudig alle sterfgevallen van mensen die positief testen op COVID-19 classificeert als ‘COVID-19-sterfgevallen’, zelfs als hun werkelijke doodsoorzaak een andere onderliggende chronische aandoening was (om nog maar te zwijgen van de twijfelachtige geldigheid van COVID-19-testen).

Met andere woorden, mensen die feitelijk overlijden aan aandoeningen van de luchtwegen, hartaandoeningen en andere veelvoorkomende chronische aandoeningen, maar die toevallig ook positief testen op SARS-CoV-2, worden over de hele linie gewoon als COVID-19-sterfgevallen vermeld.

Kan een infectie met COVID-19 de onderliggende gezondheidstoestand van een persoon verergeren en bijdragen aan hun ondergang? Ja, Dr. Briand staat het toe. Maar zelfs dan nog is er “geen bewijs dat COVID-19 tot meer doden heeft geleid”, stelt ze. “Het totale aantal sterfgevallen [jaarlijkse in de VS] ligt niet boven het normale sterftecijfer.” Deze afname van “alle andere doodsoorzaken geeft ons geen andere keus dan te wijzen op een verkeerde classificatie”.

Dr. Briand zegt verder dat er meer onderzoek nodig is om de impact van COVID-19 op de sterftecijfers in de VS te verduidelijken. Zij en andere supporters voegen er ook aan toe dat deze analyse niet mag worden gebruikt als een poging om de COVID-19-pandemie als geheel licht te maken.

Maar het lijdt geen twijfel dat deze grove verkeerde classificatie van COVID-19-sterfgevallen de opnieuw opkomende lockdown-maatregelen in twijfel trekt; het wishful thinking van big pharma voor verplichte vaccinaties; en overheidsbereik. Vernietigen we echt onze economie en geven we onze vrijheden op over iets dat niet zo dodelijk is als ze ons laten geloven?

Deze grove misclassificatie is ook iets waarvan de reguliere media hebben besloten dat het publiek het niet verdient om hiervan op de hoogte te zijn. Het werk van dr. Briand wordt gecensureerd en bestempeld als ‘samenzweerderig’. Wat denk je?

Blijf op de hoogte, want Health Bytes blijft u voorzien van updates zodra ze binnenkomen.

Bronnen: PJmedia.comArchive.orgJHU.edu

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous NIEUWE STUDIE toont aan dat dit extract de schadelijke effecten van EMF-straling vermindert
Next Vier tips voor de eerste keer cannabis roken

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Arts diagnosticeerde gezonde mensen met kanker om te kunnen verdienen aan chemo

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Zo krijg je een vlekkeloos schone was

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Wonderbaarlijke vroege COVID-behandelingen stoppen mogelijk COVID19-sterfgevallen en maken een einde aan de behoefte aan risicovolle vaccins

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat