CNN onthult dat het vaccineren van ouderen tegen COVID-19 hen zou kunnen doden, maar als je dit ergens durft te zeggen, krijg je een BAN!

CNN onthult dat het vaccineren van ouderen tegen COVID-19 hen zou kunnen doden, maar als je dit ergens durft te zeggen, krijg je een BAN!

Luister naar dit artikel

Is het veilig voor ouderen om een Wuhan-coronavirus (COVID-19) -vaccin te krijgen? Niet volgens Dr. Helen “Keipp” Talbot van de Vanderbilt University, die de enige “nee” -stem was in een adviespanel van de CDC dat uiteindelijk besloot om de experimentele prik voor bejaarden aan te bevelen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Geloof het of niet, maar onlangs gaf CNN Dr. Talbot een platform om haar zorgen te uiten over de risico’s die gepaard gaan met het geven van COVID-19-vaccins aan mensen die kwetsbaar en op leeftijd zijn. Aangezien zulke mensen het grootste risico op letsel of overlijden hebben, is het dan echt veilig om ze te injecteren met iets dat hen zou kunnen doden?

Dr. Talbot is daar niet zo zeker van en raadt daarom niet aan dat vooral patiënten die in instellingen voor langdurige zorg wonen, worden gevaccineerd, althans niet voordat er meer bekend is over de bijwerkingen van vaccins.

“Een vreemde in de kamer, denk ik,” zegt Dr. Talbot tegen haar collega’s. “Ik worstel hier nog steeds mee. Dit was geen gemakkelijke stemming.”

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Als grote aantallen langdurig ingezetenen plotseling door de prik zouden sterven, zou de publieke perceptie van de veiligheid en effectiviteit ervan worden aangetast, maakt ze zich zorgen. Het is dus niet zo dat Dr. Talbot per se tegen het vaccin is, maar eerder dat ze niet wil dat mensen er bang voor worden als er massale sterfgevallen plaatsvinden.

Om deze reden roepen sommigen gezondere mensen op om als eerste de injectie te krijgen. Als het lijkt alsof de vaccins veilig en effectief zijn bij mensen die jong en levendig zijn, dan is de kans groter dat degenen die oud en kwetsbaar zijn samen met hen de handen uit de mouwen steken.

COVID-19-vaccins zijn nooit getest bij de meest risicovolle ouderen

Voor alle duidelijkheid: noch CNN, noch Dr. Talbot lijken bezorgd te zijn over de werkelijke veiligheid van oude mensen. Waar ze om geven, is de perceptie van COVID-19-vaccinatie in termen van veiligheid en effectiviteit.

Als niet-ouderen ouderen massaal zien omkomen door de prik, zullen niet-ouderen veel minder snel gevaccineerd willen worden.

“Omdat ze niet zijn onderzocht bij mensen in die populaties, weten we niet hoe goed het vaccin voor hen zal werken”, zegt Dr. Kelly Moore, associate director van de Immunization Action Coalition, een groep die eerstelijnswerkers ondersteunt die de taak krijgt om COVID-19-vaccins toe te dienen.

“We weten dat de meeste vaccins niet zo goed werken bij een zwakke bejaarde als bij iemand die fit en krachtig is, zelfs als ze toevallig dezelfde leeftijd hebben.”

Dr. Moore ging verder met toe te geven dat er geen manier is om echt te weten of COVID-19-vaccins de ouderen op enigerlei wijze ten goede zullen komen, omdat degenen met het hoogste risico niet in de testgroepen waren opgenomen.

“Er is een vraag over het directe voordeel van het vaccin, als het wordt gegeven aan mensen die in die faciliteiten wonen, omdat we nog niet hebben onderzocht hoe goed het werkt in die groep.”

Tot zover de wetenschap. Tegelijkertijd is volgens dr. Moore iedereen die sterft na vaccinatie voor COVID-19 waarschijnlijk aan iets anders overleden, vooral als ze het einde van hun leven al naderden.

“Een van de dingen waar we voor willen zorgen dat mensen het begrijpen, is dat ze niet onnodig gealarmeerd moeten zijn als er meldingen zijn, zodra we beginnen met vaccineren, dat iemand of meerdere mensen sterven binnen een dag of twee na hun vaccinatie die ingezetenen zijn van een -termijnzorg, ”betoogt Dr. Moore.

“Dat zou iets zijn wat we normaal gesproken zouden verwachten, omdat mensen vaak overlijden in verpleeghuizen.”

Bronnen:  CNN.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous GEZONDHEIDSWAARSCHUWING: Langdurig gebruik van een gezichtsmasker heeft 4 NEGATIEVE gevolgen voor de gezondheid
Next Wonderbaarlijke vroege COVID-behandelingen stoppen mogelijk COVID19-sterfgevallen en maken een einde aan de behoefte aan risicovolle vaccins

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Waarschuwing voor Covid shots: zo ziet een bloedstolsel eruit wanneer VLOEIBAAR bloed verandert in een halfvaste gelatineuze massa in uw lichaam

Luister naar dit artikel De reden waarom professionele voetballers op het veld bezwijken en aan hartaanvallen lijden, is omdat hun bloed verandert in een halfvaste gelatineuze massa als gevolg van

Overig

Verpleeghuizen geven valse diagnoses van schizofrenie om ouderen te verdoven tot onderwerping

Luister naar dit artikel Een nieuw onderzoek van de New York Times ontdekte een verontrustende landelijke trend in verpleeghuizen, een trend die Amerikanen waarschijnlijk nog meer op hun hoede zal

Nieuws

Oncologie verpleegster stopt na 17 jaar om natuurlijke geneeswijzen voor kanker te bevorderen

Luister naar dit artikel Valerie Warwick bracht 17 jaar door,, werkzaam als een oncologie verpleegkundige en heeft onlangs een belangrijke verandering in haar leven gemaakt, stoppen met haar baan, en