Waarschuwing voor Covid shots: zo ziet een bloedstolsel eruit wanneer VLOEIBAAR bloed verandert in een halfvaste gelatineuze massa in uw lichaam

Waarschuwing voor Covid shots: zo ziet een bloedstolsel eruit wanneer VLOEIBAAR bloed verandert in een halfvaste gelatineuze massa in uw lichaam

Luister naar dit artikel

De reden waarom professionele voetballers op het veld bezwijken en aan hartaanvallen lijden, is omdat hun bloed verandert in een halfvaste gelatineuze massa als gevolg van de spike-eiwit “vaccin”-injecties. Dit is ook de reden waarom covid-vaccins steeds vaker bekend staan als ‘stollingsshots’.
Het is duidelijk dat wanneer uw bloed niet langer als vloeistof functioneert en in een vaste stof begint te veranderen, het niet langer door uw bloedsomloop kan stromen. Binnen enkele seconden verliezen je hersenen zuurstof en verlies je het bewustzijn. Dit is de reden waarom zoveel mensen die de covid “clot shot” -injecties nemen, sterven of flauwvallen.
Het gebeurt ook met nieuwslezers (live op camera), zoals deze Braziliaanse verslaggever die, nadat hij publiekelijk had opgeschept over het nemen van covid-vaccininjecties, het bewustzijn verloor en flauwviel tijdens zijn eigen nieuwsuitzending:

Voordat hij flauwviel voor de camera, tweette hij zelfs: “Vaccins redden levens” en drong hij er bij iedereen op aan om de booster-shot te nemen. Naar verluidt kreeg hij op weg naar het ziekenhuis vijf hartaanvallen.
De volgende afbeelding, genomen van een pre-covid-patiënt in 2018, laat zien hoe een groot, intact bloedstolsel eruit kan zien (ja, de afbeelding is echt):
bcr
Dit specifieke beeld van een intact bloedstolsel werd pre-covid genomen van een patiënt die naar verluidt een volledig intact bloedstolsel “ophoestte”, dat lijkt op rood koraal of boomwortels. Van de NEJM:
Een 36-jarige man werd opgenomen op de IC met een acute exacerbatie van chronisch hartfalen. Nadat een ventriculair hulpmiddel was geplaatst en antistollingstherapie was gestart, ontwikkelde zich hemoptyse en hoestte hij een afdruk van de rechter bronchiale boom op .
Dat betekent dat hij letterlijk een volledig binnenste deel van de luchtroutes van een long heeft opgehoest, gevormd tot een enorm bloedstolsel.
Volgens een nieuwsbericht: “Artsen die in het ziekenhuis werkten, zeiden dat de man zich onmiddellijk beter voelde nadat hij het stolsel had opgehoest …”
We kunnen het ons alleen maar voorstellen.
Hoewel deze specifieke foto niet afkomstig is van een slachtoffer van een covid-vaccin, is het een goede weergave van wat er gebeurt in de lichamen van mensen die mRNA-covid-vaccins nemen. Het vaccin beïnvloedt het bloedstollingssysteem en veroorzaakt bij sommige mensen een snelle stolling van het bloed, zelfs als het door de slagaders stroomt.
Arteriële bloedstolsels zien er zelden uit als het grote “koraal” stolsel dat hierboven is weergegeven, omdat dat bloedstolsel werd genomen uit de bronchiale luchtwegen van de long, die om de een of andere reden met bloed was gevuld en vervolgens stolde.
In de bloedsomloop van gevaccineerde mensen zijn de daadwerkelijke bloedstolsels die zich vormen bijna altijd veel kleiner, en veel patiënten kunnen microbloedstolsels ervaren die niet zichtbaar zijn voor het blote oog. Deze bloedstolsels zullen, wanneer ze naar de longen worden gepompt, vaak worden gediagnosticeerd als een longembolie. Als de stolsels de hersenen bereiken, kunnen ze een beroerte veroorzaken. Als ze zich in het hart nestelen, kunnen ze een hartaanval veroorzaken. Als ze zich nestelen in de kleinere bloedvaten die de handen of voeten van zuurstof voorzien, kunnen ze ervoor zorgen dat die ledematen gevoelloos worden en amputatie nodig is. De diagnose van de stolling hangt grotendeels af van waar de stolsels terechtkomen, wat verklaart waarom mensen die spike-eiwit “vaccin” -shots nemen, zo’n breed scala aan verwondingen en sterfgevallen ervaren. (Meer dan een miljoen verwondingen nu gerapporteerd in VAERS, met schattingen van honderdduizenden doden tot nu toe alleen al in de VS…)
Er zijn nu meer dan 1.000 studies gepubliceerd in peer-reviewed mediale tijdschriften die hebben geconcludeerd dat de vaccins gevaarlijk zijn.
Covid-vaccins zijn echte “stollingsshots” die een verhoogd risico op bloedstolsels veroorzaken, wat leidt tot ernstig letsel en overlijden. De vaccinindustrie – samen met de leugenachtige bedrijfsmedia die wordt gefinancierd door Big Pharma – gebruikt deze bloedstolsels om te proberen de planeet te ontvolken door miljarden mensen uit te roeien via bewapende biowapens die worden afgeleverd onder het label van ‘vaccins’.
Wereldoorlog III is geen nucleaire oorlog; het is een stille oorlog die middels naalden wordt toegediend.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Dementiegevallen zullen wereldwijd verdrievoudigen
Next Officiële overheidsgegevens uit Duitsland suggereren dat volledig gevaccineerde mensen aids zullen krijgen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Mindfulness: hype of wetenschap?

Luister naar dit artikel Volgens sommigen is mindfulness een panacee, volgens anderen is het zweverig geneuzel. In de nieuwe editie van het magazine Durf Denken van UGent zet professor Rudi

Onderzoek

Coronavirus CONTROVERSIE: Britse regering zal opzettelijk vrijwilligers infecteren met SARS-CoV-2

Luister naar dit artikel Hoeveel zou men u moeten betalen om doelbewust te worden blootgesteld aan het slecht begrepen coronavirus en vervolgens in quarantaine te worden geplaatst terwijl wetenschappers u

Overig

Welke kleur heeft jouw ontlasting? DIT zegt de kleur van je ontlasting over je gezondheid!

Luister naar dit artikel Een gezonde ontlasting heeft een lichtbruine kleur, een beetje pindakaasachtig. Maar soms heeft de poep een afwijkende kleur. Dit kan door de voeding komen, of te