Oncologie verpleegster stopt na 17 jaar om natuurlijke geneeswijzen voor kanker te bevorderen

Oncologie verpleegster stopt na 17 jaar om natuurlijke geneeswijzen voor kanker te bevorderen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Valerie Warwick bracht 17 jaar door,, werkzaam als een oncologie verpleegkundige en heeft onlangs een belangrijke verandering in haar leven gemaakt, stoppen met haar baan, en het begin van haar nieuwe missie om mensen te helpen om het verband tussen voeding en kanker overleven te begrijpen.
Wat zou een oncologie verpleegkundige bezielen, om een lucratieve carrière als kanker verpleegkundige op te geven om zich in het openbaar uit te spreken ten behoeve van voeding en natuurlijke geneesmiddelen om deze moderne plaag te genezen?

Haar verhaal

Tijdens haar jeugd, had haar vader keelkanker en leed haar moeder verschrikkelijk aan multiple sclerose, en bij 20 jaar oud had ze de zorg voor haar beide ouders. In die dagen waren kankerbehandelingen zeer ingrijpend en nadat bij haar vader een groot deel van zijn nek en keel was weggesneden om hem te ‘genezen’, stierf hij, een blijvende indruk op Valerie achterlatend. Met een lange familiegeschiedenis in de verpleging, besloot ze dat, omdat ze nog steeds de zorg voor haar moeder had, ze zelf ook maar moest uitgroeien tot een verpleegkundige, en begon haar medische studies.
Na het vinden van een vaste positie bij een oncologie afdeling, begon ze al snel te twijfelen aan de methoden die worden gebruikt, maar rechtvaardigde waar ze getuige van was door zichzelf te vertellen dat dit het voorfront was, het nieuwste aan zorg voor kankerpatiënten en dat na verloop van tijd de ontdekte methoden zouden worden verbeterd en geïmplementeerd.
In 2008 werd haar beste vriendin gediagnosticeerd met fase 4 darmkanker, die verwoestend was, en Valerie wist dat een behandeling aangeboden door haar artsen haar niet zou genezen, maar dat ze in plaats daarvan vreselijk zou lijden. Net zoals vele betrokken mensen doen als een dierbare hiermee wordt geconfronteerd ging ze  op zoek naar een antwoord, ze begon alles wat ze kon vinden over alternatieve therapieën, behandelingen, voeding en natuurlijke geneeswijzen te onderzoeken.
Ze ontdekte dat dieet veel belangrijker is voor de gezondheid dan de kanker industrie had erkend, en begon met een persoonlijke transformatie om haar eigen gezondheid te verbeteren. Ze realiseerde zich al snel het effect van voeding in haar eigen leven, maar was helaas niet in staat om begeleiding te bieden voor haar vriend die anderhalf jaar later stierf na het lijden door de gruwelijke conventionele behandelingen van de dikke darm operatie, het uitsnijden van de helft van haar lever, bestraling en chemotherapie.
Zo begon een serieuze paradigmaverschuiving in haar begrip van hoe kanker te overleven. Terwijl ze meer verhalen van mensen die met succes met alternatieve therapieën kanker te lijf gingen te horen kreeg, begon ze anders te kijken naar patiënten, en ontdekte ze dat wat de meeste patiënten echt nodig hebben, in de eerste plaats, is een betere voeding. Ze zegt dat veel kankerpatiënten dus qua voedingswaarde waren uitgeput dat ze letterlijk werden uitgehongerd tot de dood, en dat hun lichaam niets meer heeft om mee te werken, om te genezen. Bovendien, realiseerde ze zich dat hun immuunsysteem werd vernietigd door conventionele behandelingen, en dat een dergelijke aanval op het lichaam garandeert dat de meeste kankerpatiënten het niet zullen overleven.

Het Interview

Ze vertelt haar verhaal in dit tijdige en belangrijke interview met Chris Wark, een overlevende van kanker die op een kruistocht is om zijn verhaal van overleven met de wereld te delen. Chris’s ‘reis is ook uniek. Na te zijn gediagnosticeerd met fase 3 darmkanker op de leeftijd van 26, legde hij zich toe op het vinden van een natuurlijke remedie zonder chemo, bestraling of een operatie om zichzelf te genezen, en is levend en gezond ook vandaag de dag. Hij begon de website, ChrisBeatCancer.com om zijn verhaal te delen en mensen te helpen de enorme hoeveelheden informatie over alternatieve kankertherapieën te begrijpen.
In het interview, deelt Valerie de rijkdom van haar ervaringen met de behandeling van kanker, en praat over waarom kanker artsen niet toegestaan om alternatieve behandelingen te bespreken met hun patiënten. Ze bespreekt ook de invloed van stress op kankerpatiënten, hoe artsen profiteren van chemotherapie, en werpt zelfs een blik op het potentieel van cannabis olie in de behandeling van veel verschillende soorten kanker.


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Overlevende van Kanker deelde het recept dat haar leven redde!
Next Man die fase III COPD Met Cannabis behandelde van alle medicijnen af en weer full time aan het werk!

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Kinderen worden gewaarschuwd om rijstwafels niet te eten!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Geen Bot, geen Beest: wetenschappers creëren het allereerste levende, programmeerbare organisme

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

”Veel hartaanvallen en beroertes zijn te voorkomen”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat