Denk twee keer na: 9 redenen om GEEN griepprik te nemen

Denk twee keer na: 9 redenen om GEEN griepprik te nemen

Luister naar dit artikel

Nu het griepseizoen nadert en de druk voor iedereen om deze gevaarlijke prik te krijgen serieus begint, is het tijd om eraan te herinneren waarom je het zo mogelijk zou moeten vermijden. Hier zijn negen goede redenen die door NaturalHealth365 zijn geïdentificeerd dat deze opname veel meer kwaad dan goed kan doen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het verhoogt uw risico op Alzheimer.

Als u ooit getuige bent geweest van een geliefde die door de ziekte van Alzheimer ging, weet u hoe verwoestend het kan zijn en wilt u waarschijnlijk alles doen wat in uw vermogen ligt om dit te voorkomen. Het vermijden van griepprikken is een manier om uw kansen te verkleinen, volgens een recente studie waaruit bleek dat degenen die drie tot vijf jaar op rij griepprikken krijgen een 10 keer groter risico hebben om Alzheimer te ontwikkelen dan degenen die de prik niet krijgen.

Het bevat een bekend neurotoxine.

Misschien wel een van de beste redenen om de griepprik niet te krijgen, is het feit dat het een bekend neurotoxine bevat in de vorm van het op kwik gebaseerde conserveermiddel Thimerosal. Er is nooit een bewezen veilige hoeveelheid van dit gif geweest voor gebruik bij mensen, en waarom de medische autoriteiten in de VS zelfs toestaan dat het bij de griepprik wordt gebruikt, is een van de grootste mysteries van het leven – hoewel we vermoeden dat het om geld gaat.

Griepprikken kunnen toekomstige griepversies sterker maken.

Het voortdurende gebruik van de griepprik kan er zelfs voor zorgen dat het influenzavirus muteert en sterker en resistenter wordt tegen behandeling, niet anders dan wat we zien dankzij het overmatig gebruik van antibiotica.

Griepprikken zijn bedoeld om geld te verdienen in plaats van mensen te helpen.

Het 15-koppige panel dat moet beslissen wie elk jaar de griepprik moet krijgen, de Adviescommissie Vaccinatiepraktijken, zit vol met leden met financiële investeringen in de farmaceutische industrie. Het zou dan ook geen verrassing moeten zijn dat ze iedereen aanraden om elk jaar de griepprik te krijgen, gezien al het geld dat op het spel staat.

Het kan narcolepsie veroorzaken.

Een paar onderzoeken uit Finland brachten een verband aan het licht tussen de griepprik en de ontwikkeling van narcolepsie bij 800 kinderen; ook andere Europese landen ontdekten een dergelijke associatie. Deze aandoening van het centrale zenuwstelsel zorgt ervoor dat mensen overdag overmatige slaperigheid krijgen en plotselinge slaapaanvallen.

Je zou het griepvirus kunnen afwerpen en het doorgeven aan andere mensen.

Studies hebben aangetoond dat het griepvaccin tegen sproeinevel ervoor zorgt dat mensen het griepvirus kwijtraken. Volgens onderzoek zal 80 procent van degenen die de injectie krijgen, het virus ongeveer 7,5 dagen na vaccinatie uitwerpen. Zelfs als ze zich niet ziek voelen, zijn ze gedurende deze tijd besmettelijk voor degenen om hen heen.

Het bevat antibiotica.

In een tijd waarin antibioticaresistentie een zeer ernstige bedreiging vormt voor de volksgezondheid, heeft het geen zin om de bevolking aan te moedigen een vaccin te krijgen dat antibiotica bevat (zogenaamd om de groei van bacteriën tijdens de productie en opslag van vaccins te stoppen) en de heilzame bacteriën in uw lichaam aantasten, waardoor u vatbaar bent voor ziekten.

Het verhoogt de neonatale sterfte.

In het jaar dat richtlijnen werden gepubliceerd waarin werd aanbevolen dat zwangere vrouwen twee griepprikken zouden krijgen, 2012, was er een stijging van 4.250 procent in het aantal neonatale sterfgevallen dat jaar. Dat is een enorme toename die alle zwangere vrouwen zou moeten doen nadenken over het krijgen van de injectie.

Het biedt misschien niet eens bescherming tegen griep.

Als alle bovenstaande redenen niet genoeg waren om u weg te houden van de griepprik, overweeg dan het volgende: het vaccin doet misschien niet echt iets om te voorkomen dat u dit jaar griep krijgt. De bedrijven die de griepprik maken, moeten raden welke soorten elk jaar dominant zullen zijn, en ze hebben het vaak niet goed. Dat betekent dat u al het risico zou kunnen nemen zonder dat u er iets aan heeft.

Griep krijgen is niet leuk, maar het krijgen van de griepprik kan nog erger zijn. Werk eraan om uw immuniteit op peil te houden door middel van een uitgebalanceerd dieet en was uw handen tijdens het griepseizoen regelmatig om te voorkomen dat u ziek wordt in plaats van alle risico’s van de griepprik op u te nemen – die u misschien toch niet eens beschermt!

Bronnen: NaturalHealth365.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Kanker bij kinderen wordt grotendeels veroorzaakt door omgevingsfactoren
Next GEZONDHEIDSEXPERTS DOEN MEE AAN WERELDWIJDE BEWEGING TEGEN EEN TWEEDE LOCKDOWN

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Spike-eiwitten in COVID-prikken veroorzaken orgaanschade, beweert patholoog

Luister naar dit artikel Van COVID-19, de ziekte die verband houdt met het pandemische virus genaamd SARS-CoV-2, is aangetoond dat het bij sommige personen orgaanschade veroorzaakt. Gelukkig zal de meerderheid

Vaccinaties

Trump waarschuwt tegen griepprik: “Ik injecteer geen troep in mijn lichaam”

Luister naar dit artikel De griepprik wordt ook wel gezien als de grootste zwendel in de medische geschiedenis. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de

Vaccinaties

Jim Carrey legt haarfijn uit waarom vaccins niet verplicht zouden moeten zijn

Luister naar dit artikel Acteur Jim Carrey maakt veel los met zijn uitspraken over vaccinaties. Hij zegt dat hij voorstander is van het gebruik van vaccins, maar dat niet ieder