De werkelijke kosten van de Covid Lockdown

De werkelijke kosten van de Covid Lockdown

Luister naar dit artikel

De Covid-lockdown was ogenschijnlijk ingesteld om zowel “de curve af te vlakken” als om levens te redden, alle bewijzen tonen aan dat dit geen van beide is gelukt. Wat het in plaats daarvan heeft gedaan, is het aantal doden verhogen en een enorm verwoestend effect hebben op meerdere niveaus van de samenleving. De economie, de volksgezondheid, het onderwijs, de zeer sociale structuur van gemeenschappen – ze zijn allemaal negatief beïnvloed door de misplaatste (of slinkse) lockdown.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In deze aflevering van Objective: Health hebben we het over de werkelijke kosten van de Covid-lockdown, waaronder zelfmoorden, huiselijk geweld, geestelijke gezondheid, vertraagde medische procedures en meer. Kijk met ons mee voor een sprankelend gesprek over hoe de “grote reset” ons allemaal veel slechter af laat.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Selderij is een knapperig superfood dat het metabool syndroom omkeert
Next Koffie geassocieerd met verbeterde overleving bij patiënten met colorectale kanker

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Passagiers op 3 grote Amerikaanse luchthavens worden gescreend op dodelijk Chinees virus

Luister naar dit artikel Autoriteiten op grote luchthavens in New York en Californië zullen passagiers screenen die reizen vanuit de Chinese stad Wuhan, gegrepen door het uitbreken van een nieuw

Overig

Ongelooflijk: dit is wat klimop voor je was en het milieu kan doen!

Luister naar dit artikel Iedereen is wel bekend met klimop, de groene plant die muren van kastelen en andere oude gebouwen bedekt. De plant is zowat overal te vinden. Hoewel

Nieuws

Kinderen worden gewaarschuwd om rijstwafels niet te eten!

Luister naar dit artikel Kinderen zouden geen rijstwafels moeten eten volgens de Zweedse autoriteiten.Er is aangetoond dat er in rijstwafels hoge niveaus van de stof arsenicum is gevonden. Steun Health