Waarom zijn deze krachtige natuurlijke antibiotica beter dan een giftige pil slikken?

Waarom zijn deze krachtige natuurlijke antibiotica beter dan een giftige pil slikken?

Luister naar dit artikel

In november 2019 hebben de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) toegegeven dat meer mensen aan antibiotica resistente medicijnen  sterven dan eerder gedacht. We kunnen niet zeggen dat we geschokt zijn – omdat we nu weten dat antibiotica een teveel en te vaak voorgeschreven medicijnklasse is. Gelukkig hebben we zoiets eenvoudigs als tea tree olie die kan helpen een einde te maken aan dit onnodige menselijke lijden.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Veel onderzoek suggereert dat natuurlijke antibiotica zoals tea tree olie, oregano-olie en knoflook net zo effectief kunnen zijn als synthetische antibiotica om schadelijke ziekteverwekkers te doden. En met wat al bekend is over knoflookvoordelen, is het duidelijk dat dit veelbelovend is in de strijd tegen “superbugs”.

Studies tonen aan dat deze natuurlijke antibiotica de dreiging van infecties effectief elimineren

Gemiddeld sterft iemand in Amerika elke 15 minuten aan een antibioticaresistente infectie! En dit omvat zelfs niet de miljoenen andere mensen die gewoon last hebben van allerlei soorten “bugs” die (nog) niet resistent zijn tegen conventionele medicijnen.

Gelukkig lijkt het erop dat natuurlijke remedies echt een verschil kunnen maken. Hier is een kort overzicht van recent onderzoek dat laat zien hoe natuurlijke verbindingen zoals knoflook iemand ten goede komen die vecht tegen een ziekte of infectie:

Uit het thesisonderzoek van Aydın Adnan Menderes University in Turkije bleek dat tea tree olie bijna net zo effectief was als farmaceutische antibiotica om bacteriën te doden. De auteur van het artikel wijst erop dat omdat natuurlijke remedies zoals tea tree olie langer kunnen duren om een gunstig resultaat te produceren, de echte effectiviteit van de tea tree olie mogelijk niet volledig is vastgelegd in de studie en dat meer onderzoek nodig is. Tea tree olie en andere organische verbindingen zoals oregano olie hebben de neiging om veel minder bijwerkingen te hebben in vergelijking met synthetische medicijnen, dus het kan veiliger zijn om een krachtigere concentratie van deze natuurlijke antibiotica te gebruiken.

In 2014 publiceerden onderzoekers een paper in Global Advances in Health and Medicine waarin werd onderzocht of kruidenremedies effectief zouden zijn bij de behandeling van bacteriële overgroei in de dunne darm (SIBO). In een studie met meer dan 100 patiënten met SIBO ontdekten de onderzoekers dat kruiden- en nutraceutische therapieën net zo effectief waren in het behandelen van de bacteriële overgroei als een krachtig antibioticum dat bekend staat als rifaximin.

Een studie uit 2012, gepubliceerd in Journal of Antimicrobial Chemotherapy, toonde aan dat een verbinding in knoflook genaamd diallylsulfide 100 keer effectiever is dan populaire antibiotica erytromycine en ciprofloxacine bij het bestrijden van de Campylobacter-bacterie – een belangrijke oorzaak van gastro-intestinale aandoeningen en een belangrijke oorzaak voor een beangstigende verlammende aandoening. bekend als het Guillain-Barré-syndroom.

Wil je een verkoudheid en griepvrij seizoen? Oefen deze vijf tips regelmatig

De tinteling in je keel. De druk in je oren. Het pijnlijke gevoel in je spieren. De mentale mistigheid die je laat draaien op het werk. Je weet hoe de vroege waarschuwingssignalen en symptomen van een verkoudheid eruit zien.

Dus, naast het toevoegen van oregano-olie, knoflook, tea tree en andere natuurlijke antibiotica aan je zelfzorgroutine, moet je deze andere natuurlijke tips bekijken om je immuunsysteem te stimuleren en te voorkomen dat je ziek wordt deze winter:

Vul uw dieet aan met antioxidanten, probiotica en andere voedingsstoffen die u gezond kunnen houden en / of uw symptomen kunnen verlichten als u onder het weer valt – we hebben er al eerder een paar benadrukt, waaronder rauwe honing, olijfbladextract, gember en kruiden thee.

Drink veel water – goed gehydrateerd blijven helpt je lichaam om zich te ontdoen van ziektekiemen en gifstoffen.

Was uw handen regelmatig met zeep en warm water – maar blijf uit de buurt van handdesinfectiemiddelen, omdat ze het gemakkelijker maken voor schadelijke chemicaliën zoals BPA om door uw huid te worden opgenomen.

Bescherm uw slaap koste wat het kost. Als u minder dan de aanbevolen 7 tot 9 uur slaap per nacht krijgt, kan uw immuunsysteem aanzienlijk worden aangetast.

Blijf de baas over je stress met technieken zoals lichaamsbeweging, mindfulness meditatie en journaling. Als je gestrest bent, hoef je niet echt ziek te worden, maar het maakt je eerder ziek als je in contact komt met ziektekiemen of iemand die al ziek is.

En natuurlijk onze belangrijkste tip: houd voldoende (hoogwaardige) vitamine C in de buurt om een sterk immuunsysteem te behouden – vooral tijdens de wintermaanden.

Kortom: veel van deze natuurlijke remedies zijn een veel betere manier om uw lichaam gezond en sterk te houden – zonder de gezondheid van uw lever en andere vitale organen te bedreigen, vanwege de toxiciteit van synthetisch geproduceerde geneesmiddelen.

Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Vitamine C beschermt tegen coronavirus
Next Veroorzaken bh's kanker? Verontrustende wetenschappelijke resultaten onthuld

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

17 procent van de tieners had hartklachten na hun tweede mRNA-prik van Pfizer, zo blijkt uit een nieuw collegiaal getoetst artikel

Luister naar dit artikel Onderzoekers in Taiwan dragen bij aan het steeds negatiever wordende beeld van de impact die de mRNA Covid-vaccins hebben op de harten van jonge mannen. Steun

Onderzoek

Opgepast: blaasinstrumenten kunnen longen beschadigen

Luister naar dit artikel In een artikel van het medisch vakblad Thorax van maandag waarschuwen de auteurs voor het gevaar van niet onderhouden blaasinstrumenten. Een 61-jarige man is in Groot-Brittannië

Onderzoek

Nieuw onderzoek: Lager cholesterol heeft geen enkel effect op risico op hartziekte of sterfte

Luister naar dit artikel Lange tijd is ons wijsgemaakt dat boter vol ‘slechte’ vetten zit en dat we moeten overschakelen op zonnebloemolie en andere plantaardige oliën. Veel wetenschappers blijven achter