Deze 8 dynamische kruiden doden natuurlijk interne parasieten (video)

Deze 8 dynamische kruiden doden natuurlijk interne parasieten (video)

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Helaas zijn er veel veel voorkomende parasieten waarvan we ons niet bewust zijn en toch kunnen de meesten van ons er last van hebben.

Parasieten zijn taai, maar bepaalde kruiden zijn taaier. Met behulp van topparasieten-dodende kruiden zoals Triphala en vidanga, kun je eindelijk af van de gezondheid berovende beestjes. Door kruiden te combineren, kunt u profiteren van hun verschillende werkingswijzen. De een kan bijvoorbeeld de energieproductie van parasieten verstoren, terwijl de ander het zenuwstelsel van de beestjes kan aanvallen. Veel natuurlijke planten en verbindingen kunnen het lichaam helpen parasieten op te ruimen.

Knoflook

Knoflook is anti-bad-stuff. Virussen, schimmels, bacteriën, parasieten, kanker en vampieren hebben allemaal een hekel aan knoflook. Het is een absoluut geweldig kruid en de beste in de branche om slechte dingen te doden. Het cheleert zelfs zware metalen (verwijdert ze uit het lichaam). Knoflook is ook een zeer krachtig afschrikmiddel voor bloedzuigende parasieten zoals muggen, teken en vlooien.

Zwarte Walnoot- Noten & Romp

De noten en groene rompen van zwarte walnoot (Juglans nigra) zijn geliefd bij kruidkundigen vanwege hun vermogen om het bloed en de darmen te reinigen. De zwarte walnootromp wordt gebruikt om schimmelinfecties te genezen. Het sap van de groene rompen wordt gebruikt om parasieten te doden. Alleen groene rompen mogen worden gebruikt.

Alsem

Alsem (Artemisia absinthium) is een overblijvend kruid met kleine geelgroene bloemen. Bladeren en bloemen worden gebruikt om maagproblemen te behandelen en alsem is een krachtige remedie voor darmwormen. Alsem moet worden vermeden door vrouwen die borstvoeding geven. Alsem heeft sterke antimicrobiële eigenschappen en wordt ook gebruikt voor andere infecties.

https://youtu.be/1Zlkzjp4wlA

Previous Reset uw hele immuunsysteem in 72 uur, het kost u niets
Next Ricinusolie en zuiveringszout kunnen meer dan 20 gezondheidsproblemen behandelen (video)

About author

redactie
redactie 4445 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Hier is het beste medicijn tegen hoge bloeddruk en cholesterol

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Ouder dan 100 door hennepzaad?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Dit natuurlijke recept zal uw Gezichtshaar voor altijd laten verdwijnen!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat