Deze 8 dynamische kruiden doden natuurlijk interne parasieten (video)

Deze 8 dynamische kruiden doden natuurlijk interne parasieten (video)

Luister naar dit artikel

Helaas zijn er veel veel voorkomende parasieten waarvan we ons niet bewust zijn en toch kunnen de meesten van ons er last van hebben.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Parasieten zijn taai, maar bepaalde kruiden zijn taaier. Met behulp van topparasieten-dodende kruiden zoals Triphala en vidanga, kun je eindelijk af van de gezondheid berovende beestjes. Door kruiden te combineren, kunt u profiteren van hun verschillende werkingswijzen. De een kan bijvoorbeeld de energieproductie van parasieten verstoren, terwijl de ander het zenuwstelsel van de beestjes kan aanvallen. Veel natuurlijke planten en verbindingen kunnen het lichaam helpen parasieten op te ruimen.

Knoflook

Knoflook is anti-bad-stuff. Virussen, schimmels, bacteriën, parasieten, kanker en vampieren hebben allemaal een hekel aan knoflook. Het is een absoluut geweldig kruid en de beste in de branche om slechte dingen te doden. Het cheleert zelfs zware metalen (verwijdert ze uit het lichaam). Knoflook is ook een zeer krachtig afschrikmiddel voor bloedzuigende parasieten zoals muggen, teken en vlooien.

Zwarte Walnoot- Noten & Romp

De noten en groene rompen van zwarte walnoot (Juglans nigra) zijn geliefd bij kruidkundigen vanwege hun vermogen om het bloed en de darmen te reinigen. De zwarte walnootromp wordt gebruikt om schimmelinfecties te genezen. Het sap van de groene rompen wordt gebruikt om parasieten te doden. Alleen groene rompen mogen worden gebruikt.

Alsem

Alsem (Artemisia absinthium) is een overblijvend kruid met kleine geelgroene bloemen. Bladeren en bloemen worden gebruikt om maagproblemen te behandelen en alsem is een krachtige remedie voor darmwormen. Alsem moet worden vermeden door vrouwen die borstvoeding geven. Alsem heeft sterke antimicrobiële eigenschappen en wordt ook gebruikt voor andere infecties.

https://youtu.be/1Zlkzjp4wlA

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Reset uw hele immuunsysteem in 72 uur, het kost u niets
Next Ricinusolie en zuiveringszout kunnen meer dan 20 gezondheidsproblemen behandelen (video)

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Hoe haal je het meeste uit Kurkuma?

Luister naar dit artikel Kurkuma, naast Cannabis is waarschijnlijk het meest veelzijdige kruid dat we kennen wanneer het aankomt op natuurlijk genezen. Het is bewezen effectief tegen Alzheimer, Kanker, algehele

middeltjes

Oefeningen verminderen kans op lage rugpijn

Luister naar dit artikel Heeft u regelmatig lage rugpijn? Doe dan geregeld rugoefeningen en leer uw houding te verbeteren. Dat halveert ongeveer de kans om opnieuw last te hebben van

middeltjes

Dit zijn de 7 middeltjes om je koortslip als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen!

Luister naar dit artikel Een koortslip is zeker niet iets waar je op zit te wachten. Ze zijn vervelend en pijnlijk en het kan soms best even duren voordat de