Ricinusolie en zuiveringszout kunnen meer dan 20 gezondheidsproblemen behandelen (video)

Ricinusolie en zuiveringszout kunnen meer dan 20 gezondheidsproblemen behandelen (video)

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Deze verbazingwekkende combinatie van ricinusolie en baking soda is er nog maar eens een bewijs van, omdat het talloze gezondheidsvoordelen biedt en minstens 24 veel voorkomende gezondheidsproblemen behandelt.

Ricinusolie wordt vaak aanbevolen door holistische geneeskunde in het geval van verschillende gezondheidsproblemen, zelfs als conventionele therapieën er niet in zijn geslaagd positieve effecten te leveren.

Ricinusolie heeft een krachtig effect op de bloedsomloop, waardoor het vaak als coating wordt gebruikt. U hebt alleen een plastic folie, koudgeperste ricinusolie, een handdoek, schoon gaas en een fles warm water nodig.

Zorg er vóór het aanbrengen voor dat u het gebied schoonmaakt met een oplossing van zuiveringszout. Verhit de olie, week het gaas erin en breng het aan op het getroffen gebied. Bedek vervolgens de plaats met folie en plaats de fles met heet water. Wikkel vervolgens met de handdoek en laat deze gedurende 1 uur inwerken. Ga liggen en probeer te ontspannen.

Herhaal deze procedure dagelijks gedurende 40 dagen. Verwarm de ricinusolie altijd voor gebruik en als deze van kleur verandert of een vreemde geur heeft, moet u een nieuwe coating voorbereiden.


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Deze 8 dynamische kruiden doden natuurlijk interne parasieten (video)
Next Studie onthult Curry's verbazingwekkende slagader-openingsmogelijkheden: kan slagaders verwijden in slechts één portie (video)

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

CAFEÏNE TEGEN BENAUWDHEID

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Ze drinkt een maand lang elke dag baking Soda. Het resultaat is geweldig!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Behandel en voorkom littekens met deze natuurlijke middelen. Dit is echt geweldig!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat