Dit zijn de 7 middeltjes om je koortslip als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen!

Luister naar dit artikel

Een koortslip is zeker niet iets waar je op zit te wachten. Ze zijn vervelend en pijnlijk en het kan soms best even duren voordat de blaasjes helemaal genezen zijn en het virus weer in remissie is getreden. Gelukkig zijn er een aantal handige tips om het herpes virus onder de duim te krijgen en te houden!


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Van besmetting tot een uitbraak
Een koortslip wordt veroorzaakt door het Herpes Simplex Virus Type 1 (HSV1). Een uitbraak komt voornamelijk voor rond de mond, maar het kan ook doorbreken op de vingers, tenen en zelfs genitale herpes komt voor.

Herpes is nog steeds een taboe, en dat terwijl 80% van alle mensen het herpes virus dragen. Wel is het zo dat bij slechts 10 tot 20% van de mensen het virus regelmatig tot een herpes uitbraak komt. Dit kan ERG storend zijn, vooral omdat het er niet bepaald charmant uit ziet.

Melk
Het klinkt verrassend, maar probeer het maar eens. Doop een watje in de melk en dep het op je lip en laat het opdrogen. Herhaal dit 3 keer. Spoel het na ongeveer 15 minuten af.

Knoflook
Pers een teentje knoflook uit en breng het aan op de wond. Het antibacteriële in knoflook pakt de wond aan en helpt het direct. Het ruikt wel wat sterk, maar werkt als een trein!

Pepermunt olie
Breng 3 maal per dag een beetje pepermuntolie op je lip. Koortslippen zullen geen kans geven en je zult genieten van de geur van de olie!

Zoethout
Zoethout heeft, naar gezegd wordt door onderzoek bewezen, een anti virale werking. De stof kan worden aangewend door er mee over de koortslip te gaan. Ook kan er thee van worden gezet. Teveel zoethout binnen krijgen kan echter op lange termijn hoge bloeddruk opleveren. Neem dus met mate.

Appelcider azijn
Appelcider azijn heeft evenals zoethout een gunstige werking tegen een koortslip. Aanbrengen van de azijn gebeurt het best met een wattenstokje dat telkens wordt weggegooid omdat de vloeistof die in aanraking is geweest met de koortslip zeer besmettelijk is.

Alcohol
In plaats van appelcider azijn of tea tree olie kan alcohol (geschikt voor wondjes) doormiddel van een wattenstaafje op de plek worden gedept. Door de alcohol zullen de blaasjes uitdrogen waardoor het virus op de huid dood gaat.

IJsblokjes
Meteen nadat de eerste symptomen zich voordoen kan een ijsblokje tegen de plek aangedrukt worden. Door de lage temperatuur kan het herpesvirus vertragen en kan soms zelfs de verdere uitbraak worden tegengegaan.

Handig he? Deel dit artikel met iedereen die hier regelmatig last van heeft! Scheelt weer centen!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Vaak last van migraine of hoofdpijn? Na het drinken van DIT drankje is dat over!
Next Behandel en voorkom littekens met deze natuurlijke middelen. Dit is echt geweldig!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Hoe reinigt u uw dikke darm in 21 dagen met 2 goedkope maar krachtige ingrediënten?

Luister naar dit artikel Het reinigen van de darmen van fecale afzettingen, slijm, parasieten en giftige ophopingen is een belangrijk onderdeel van de preventie van vele ziektes. Tijdens uw leven passeren

middeltjes

Dit gebeurt er met uw lichaam, als u 7 dagen lang Knoflook en honing eet op een lege maag.

Luister naar dit artikel Een van de meest gebruikte ingrediënten wereldwijd in bijna elke keuken is knoflook. Het is zo populair omdat het een uitstekende smaak heeft, het geeft smaak

middeltjes

Hij genas zichzelf van de meest gevaarlijke vorm van kanker en liet de dokter geschokt achter…

Luister naar dit artikel De conventionele behandelingen van kanker omvatten onder meer chemotherapie als enige manier om deze ziekte te bestrijden, maar helaas, het is schadelijk voor het lichaam, zelfs