De wetenschap legt eindelijk uit hoe cannabis kankercellen doodt en het is behoorlijk verbazingwekkend

De wetenschap legt eindelijk uit hoe cannabis kankercellen doodt en het is behoorlijk verbazingwekkend

Luister naar dit artikel

Hieronder is een video van Dr. Christina Sanchez, een moleculair bioloog aan de Compultense Universiteit in Madrid, Spanje, waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe THC, de belangrijkste psychoactieve stof van de cannabisplant, kankercellen volledig doodt.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Onlangs publiceerden we een artikel waarin een recent gepubliceerde case study werd onderzocht waarin artsen cannabis gebruikten om leukemie te behandelen.

Cannabinoïden verwijzen naar elke groep gerelateerde verbindingen die cannabinol en de actieve bestanddelen van cannabis bevatten. Ze activeren cannabinoïde receptoren in het lichaam.

Het lichaam zelf produceert verbindingen die endocannabinoïden worden genoemd en ze spelen een rol in veel processen in het lichaam die helpen bij het creëren van een gezonde omgeving. Ik denk dat het ook belangrijk is om op te merken dat van cannabis is aangetoond dat het kanker behandelt zonder psychoactieve effecten.

Van cannabinoïden is bewezen dat ze kankercellen verminderen, omdat ze een grote invloed hebben op de wederopbouw van het immuunsysteem. Hoewel niet elke cannabissoort hetzelfde effect heeft, zien steeds meer patiënten succes in het verminderen van kanker in korte tijd door het gebruik van cannabis.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, helpt het roken van cannabis niet veel bij de behandeling van ziekten in het lichaam, omdat therapeutische niveaus niet kunnen worden bereikt door te roken. Olie van de plant maken of de plant eten is de beste manier om de benodigde ingrediënten, de cannabinoïden, te krijgen.

De wereld heeft een lange weg afgelegd wat betreft het accepteren van deze plant als medicijn in plaats van als schadelijke stof. Het is een plant die de planeet op meerdere manieren ten goede kan komen.

Cannabis wordt niet in dezelfde mate aangeboden als chemotherapie, maar meer mensen worden zich ervan bewust, daarom is het zo belangrijk om dit soort informatie te blijven verspreiden. Niemand kan de enorme genezende kracht van deze plant echt ontkennen.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous De geplande sterilisaties van zwarte mensen worden goedgekeurd door 'humanitaire' organisaties
Next Oost ontmoet West: kunnen TCM en westerse geneeskunde 'samenwerken' om longkanker te verslaan?

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Pfizer schendt zijn eigen COVID testprotocol om de FDA “autorisatie voor gebruik in noodgevallen” voor kinderen te verkrijgen, aldus onderzoeker

Luister naar dit artikel De snelheid van het COVID-vaccinatie programma is ongekend. Nooit eerder heeft de wereld zo’n snelle uitrol en zware promotie van een niet-goedgekeurd medicijn gezien. Tot op

Natuurlijk

‘Wonder’: Australische vrouw verslaat kanker met cannabisolie

Luister naar dit artikel Bij de Australische Jessica Olson werd onlangs voor de derde keer kanker geconstateerd. Ze negeerde het advies van haar dokters en besloot cannabisolie te proberen. Steun

Overig

Hoe meer topchirurgen afwezig zijn, hoe minder mensen er sterven

Luister naar dit artikel Als je last krijgt van zware hartproblemen terwijl de topchirurgen een medisch congres bijwonen, kun je opgelucht ademhalen. Door hun afwezigheid heb je namelijk meer kans