De Zika Zwendel…

De Zika Zwendel…

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Met dank aan de journalisten en onderzoekers Jim Stone, Kathy Ford, the fullerton informer,Jim West, Martin Maloney en Claus Jensen, die deze mega zwendel onder de aandacht hebben gebracht.

Als je alles wat op deze planeet gaande is aan een lullig virusje wijt dan heb je vrij spel.

Dit is mijn tweede artikel over de Zika virus zwendel (archief ). Eerder waren HIV, West Nijl virus, varkensgriep, SARS, Ebola de oorzaak van hel en verdoemenis, en nu is het Zika virus aan de beurt.

Het Zika virus, dat de oorzaak zou zijn van baby’s met een te klein hoofd, was al ontdekt in de 40er en 50er jaren en was tamelijk onschuldig. Nu opeens volkomen uit het niets, poef, is het teratogeen (beschadigt het zenuwstelsel van de ongeboren vrucht)??? Dat is nogal onwetenschappelijk, temeer aangezien de moeders van deze baby’s, meestal niet geïnfecteerd zijn met dit Zika virus!!!!

Maar wat is dan wel de oorzaak van deze hersenschade? In mijn eerste boek (1987-8, AIDS INC.) stelde ik al vast van ziekte vaak veroorzaakt wordt door een combinatie van factoren.

Neem het “Zika” fenomeen:

-1- Het pesticide misbruik in Brazilie

Brazilië het centrum van de “Zika” crisis, gebruikt meer pesticiden dan in welk land van de wereld dan ook. Sommigen zijn verboden in wel 22 andere landen. En als er baby’s geboren worden met te kleine hoofdjes lees eerst even het onderzoek van Environmental Health Perspectives (July 1, 2011), “Urinary Biomarkers of Prenatal Atrazine Exposure…”

“The presence versus absence of quantifiable levels of [the pesticide] atrazine or a specific atrazine metabolite was associated with fetal growth restriction… and small head circumference… Head circumference was also inversely associated with the presence of the herbicide metolachlor.”

Laten nu net atrazine en metolachlor beiden in Brazilie toegepast worden.

-2- Het TdaP (tetanus, difterie, kinkhoest) vaccin

Lees in de US National Library of Medicine, “Pertussis in young infants: a severe vaccine-preventable disease”:

“…in late 2014, the [Brazilian] Ministry of Health announced the introduction of the Tdap vaccine for all pregnant women in Brazil.”

Oeps, net in die periode begon het virus toe te slaan.

Barbara Loe Fisher, van het National Vaccine Information Center schrijft:

“Drug companies did not test the safety and effectiveness of giving influenza or Tdap vaccine to pregnant women before the vaccines were licensed in the U.S and there is almost no data on inflammatory or other biological responses to these vaccines that could affect pregnancy and birth outcomes…The Food and Drug Administration (FDA) lists influenza and Tdap vaccines as either Pregnancy Category B or C biologicals which means that adequate testing has not been done in humans to demonstrate safety for pregnant women and it is not known whether the vaccines can cause fetal harm or affect reproduction capacity. The manufacturers of influenza and Tdap vaccines state that human toxicity and fertility studies are inadequate and warn that the influenza and Tdap vaccines should ‘be given to a pregnant woman only if clearly needed.'”

Met andere woorden: Noch van het griep vaccin, noch van het Tdap vaccin is onderzocht wat het effect is op de ongeboren vrucht!!!

-3- Genetisch verknutselde muggen

Deze muggen waren in Brazilie losgelaten om de dengue koorts te bestrijden. Dit project werd uitgevoerd door Oxitec en bekostigd met het geld van Bill Gates.
Helaas werkte de opzet niet op de lange termijn. Integendeel. Ook is niet gekeken naar lange termijn neveneffecten. Net zoals destijds bij de introductie van GMO gewassen.
Het is goed mogelijk dat deze GMO muggen geniepige schadelijk elementen met zich meedragen. Er zou in ieder geval een rood lampje moeten gaan branden.

Het loslaten van deze muggen is buiten het medeweten en later de consensus van de bevolking gedaan. De regering en de corporaties hebben de bevolking als proefkonijn gebruikt.

-4- Pesticide productie in Brazilie

Reuters, May 19, 2015, “Brazil prosecutors seek $16 million from pesticide makers“:

“Brazilian prosecutors said on Monday they would seek at least 50 million reais ($16.6 million) from multinational pesticide manufacturers for alleged safety violations at a collection facility for used pesticide containers… Those manufacturers, prosecutors said, include the Brazilian units of BASF, DuPont, Monsanto, Nufarm, Syngenta, Adama, FMC and Nortox… The charges come as scientists, regulators, public health officials and consumers increasingly complain that Brazil’s ascent as an agricultural powerhouse has led to unsafe and excessive use of pesticides. Reuters reported in April that at least four foreign manufacturers sell pesticides in Brazil that they are not allowed to sell in their home markets.”

Met andere woorden BASF, DuPont, Monsanto, Nufarm, Syngenta, Adama, FMC and Nortox hebben systematisch alle veiligheidsgrenzen overschreden.
Het komt deze giganten prima uit, als de gruwelijke geboorte misvormingen, geweten worden aan een nietszeggend virusje.

-5- Ernstige overal voorkomende ondervoeding, missende sanitaire voorzieningen en knagende armoede

Dit zijn de belangrijkste factoren die bijdragen aan ziekte en sterfte in de gebieden in Brazilië waar deze voorkomen (dat wil zeggen het grootste deel van Brazilië). Onderdrukking van het immuunsysteem is waar het allemaal om draait. Het immuunsysteem wordt onderdrukt doordat het verhongerd en vergiftigd wordt en eenmaal onderdrukt heeft het lichaam geen verweer tegen ziekteverwekkers en giftige stoffen
Alsof dit nog niet genoeg is, komen er nog bij de

-6- anti-muggen sprays

The Guardian, January 26, 2015, “Brazil is ‘badly losing’ the battle against Zika virus, says health minister“.

400,000 Braziliaanse zwangere vrouwen krijgen nu de beschikking over deze sprays en uiteraard zijn deze sprays giftig. In het bijzonder de organofosfaten daarin zijn schadelijk, vooral voor het zenuwstelsel van de ongeboren kinderen.

Alle bovenstaande punten en/of een combinatie daarvan vormen een aanval op de mensheid. Ik blijf benadrukken dat het virus een dekmantel is voor veel ergere dingen, .

Vergeet ook niet de Olympische Spelen die in augustus gaan komen. Wat gaat er gebeuren als alle ogen van de wereld op Rio de Janeiro gericht zijn. Wordt Zika gepromoot als een pandemie? Wordt het Zika vaccin op wonderbaarlijke wijze “ontdekt” en overhaast in productie genomen, net op tijd om mensen braaf rijendik te laten staan om hun shotjes te ontvangen?

Iedere fake epidemie is onder andere gecreëerd om angst en blinde gehoorzaamheid aan de regering en medische dictatuur te genereren. De ziekteverwekker speelt de rol van ‘tiny terrorist’ in dit toneelstuk.

In mijn boek, AIDS INC.(1988), gaf ik aan dat heimelijke medische operaties het verraderlijkste zijn, omdat ze in indruk wekken politiek neutraal te zijn, onafhankelijk, en alleen humanitaire doelen te dienen. Maar in feite is de moderne ‘Rockefeller Medicine’ onderdeel van de Globalisatie van de planeet. Het stoelt op de ‘ondersteuning’ van de mens van de wieg tot het graf. Bij iedere diagnose krijgt die meer gif en vaccinaties toegediend die het lichaam en de geest verzwakken, de blik vernauwen tot enkel en alleen het eigen lijden en politieke dictatuur voor lief neemt.

Medische vrijheid wil zeggen, de vrijheid om medische hulp te weigeren, als je er geen vertrouwen in hebt. Deze vrijheid moet kost wat het kost behouden blijven.

‘Officiële wetenschap’ is een contradictio in terminis, spreekt zichzelf tegen en is een grote illusie.

Bron

 

Previous ThyraxGate: De Tweede Kamer vindt dat ze wordt gechanteerd door farmaceut
Next DE CHOLESTEROLMYTHE (2)

About author

redactie
redactie 4453 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Studie: Door te mediteren hoef je veel minder vaak naar de dokter of het ziekenhuis

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Over 8 jaar is de helft van alle kinderen autistisch. De oorzaak is schokkender dan je denkt

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Menselijke obesitas komt voort uit plantenobesitas’

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat