Goedgekeurd: Menselijke kankercellen toegevoegd aan vaccins!

Goedgekeurd: Menselijke kankercellen toegevoegd aan vaccins!

Luister naar dit artikel

De consument is al bezorgd over de gevaren van vaccinatie en zal waarschijnlijk weinig geruststelling vinden in de recente berichten dat de Food and Drug Administration (FDA) ambtenaren fabrikanten van vaccins groen licht geven voor het gebruik van menselijke kankercellen om toekomstige vaccins te produceren. Maar de grote vraag is ‘waarom?’ De FDA, toont met deze goedkeuring,geen enkel respect voor fundamentele veiligheid.Het  lijkt erop dat de winsten belangrijker zijn dan menselijke gezondheid.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De FDA goedkeuring is niet gerelateerd aan een poging om vaccins veiliger of werkzamer te maken. Niet verrassend, de laatste stand van zaken om olie op het vuur te gooien over gebruik van vaccins komt neer op kosten van de productie.

Om vaccins te produceren door het gebruik van menselijke tumorcellen, helaas, in overvloed beschikbaar, is minder duur dan de voorafgaande fokmethodes van  proefdieren om voedingsbodems te bieden. Daarom hebben vaccin fabrikanten meer kans miljoenen binnen te harken in het proces.

Terwijl men de bezorgdheid dat vaccins gemaakt van kankercellen kanker kan overdragen aan gevaccineerden wordt gebagatelliseerd, claimen voorstanders van het gebruik van menselijke kankercellen als extra substraat voor de vervaardiging van vaccins dat er verschillende ‘voordelen. aan kleven Het belangrijkste argument is dat kankercel substraat een grotere virusopbrengst heeft en productie mogelijkheden voor nieuwe vaccins zouden bieden, die anders niet beschikbaar zouden zijn door het gebruik van eerdere substraten.

Officiële transcripties onthullen een onzekere toekomst voor de mensheid

Een onlangs ontdekt transcript, uit een 19 september 2012 vergadering van de FDA’s Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee (VRBPAC) binnen het Center van het agentschap voor Biologics Evaluation and Research (CBER),, onthult twijfels zelfs onder de deskundigen met betrekking tot de veiligheid van vaccins vervaardigd van menselijke kankercellen.

Een lid van de commissie die in het transcript alleen als ‘Dr. H ‘, van de Universiteit van North Carolina wordt vermeld, wordt geciteerd: “Ik gok dat de bezorgdheid over de veiligheid die we hebben degenen zijn die je doorgaans niet zou waarnemen bij de mens op de tijdschaal die een Fase I studie met zich meebrengt. We maken ons  zorgen over deze vaccins, dat ze kanker veroorzaken bij mensen vele jaren op de weg, tot ver buiten het sluiten van de Fase I studie.”

Korte termijn ‘veiligheid’ studies help de grote bezorgdheid over de gezondheid te verdoezelen

Michael Hudgens, Ph.D., universitair hoofddocent bij de afdeling Biostatistiek, aan de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill is een van de leden van VRBPAC. Andere leden van de commissie uitten zorgen over de korte duur van de studie naar de veiligheid van menselijke tumoren als substraat, met ten minste één die wijst ophet feit dat de veiligheid moet worden bestudeerd voor ten minste tien jaren in plaats van slechts enkele maanden, zoals voorgesteld .

Anderen vroegen zich af of de knaagdieren gebruikt in de studie doeltreffend kunnen nabootsen wat er zou gebeuren bij mensen die de vaccins toegediend krijgen.

De potentiële gevaren van vaccinatie door de overdracht van kankerverwekkende stoffen werd verondersteld te zijn veroorzaakt door drie bronnen: de tumorcellen zelf, de theoretische oncogene risico’s die bestaan uit de cel DNA en middelen die kanker meer willekeurig veroorzaken. Leden van de commissie spraken ook over het verleden, over vaccin productie praktijken die ternauwernood de overdracht van dodelijke ziekten vermeden.

Door de belastingbetaler gefinancierde regeringsfunctionarissen willen de waarheid voor het grote publiek verbergen

Zo verontrustend als een goedkeuring is van de productie van vaccins uit kankergezwellen, ondanks het aantal bezwaren van de commissie, was de discussie die commissieleden hadden met betrekking tot bezorgdheid over de reactie van het publiek. Het lijkt erop dat deze wetteloze wetenschappers erg bezorgd zijn over hun publieke imago, vooral wanneer ze weten dat ze met iets onethisch bezig zijn.

Verschillende leden van de commissie uitten aanbevelingen over de beste manier om feiten te verbergen voor artsen en het grote publiek over de manier waarop de vaccins worden gemaakt.

“Het moment dat je iets in de bijsluiter beschrijft in termen waar het potentiële klinische veiligheid betreft, denk ik dat het gebruik van deze celsubstraten is uitgesloten”, aldus één. Een ander voegt toe: “Als er wordt gevraagd wat er in het flesje zit en wat de patiënt gaat me vragen erover, of het veilig is, ga ik niet zeggen, nou ja, je weet wel, HeLa-cellen doden naakte muizen.”

Bronnen:

http://sanevax.org/making-vaccines-cancer-cells-safe
http://vactruth.com/2014/11/30/vaccines-will-be-made-from-human-cancer-tumors
http://www.fda.gov/AdvisoryCommittees/CommitteesMeetingMaterials…

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Hoe geneest u het gezichtsvermogen op een natuurlijke wijze…
Next Knoflook Drank - Krachtige remedie die je bloed en bloedvaten kan zuiveren...

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Tienermeisje sterft in haar slaap na nutteloos HPV-vaccin. Explosieve docu laat zien hoe deze prik levens verwoest

Luister naar dit artikel Een tienermeisje is enkele weken nadat ze de controversiële HPV-prik had gekregen, overleden in haar slaap. Dat blijkt uit een nieuwe documentaire waar de Daily Mail over bericht.

Overig

De geplande sterilisaties van zwarte mensen worden goedgekeurd door ‘humanitaire’ organisaties

Luister naar dit artikel De meeste lezers van Health Bytes zijn zich waarschijnlijk al bewust van het feit dat niet alles is wat het lijkt als het gaat om “gezondheidsprogramma’s” van de

Vaccinaties

Senator vraagt dokter of er studies zijn die vaccins linken aan autisme. Dit is zijn verrassende antwoord

Luister naar dit artikel Onlangs getuigde professor Alvin H. Moss van de West Virginia University voor een Senaatscommissie over kindervaccinaties. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen