Knoflook Drank – Krachtige remedie die je bloed en bloedvaten kan zuiveren…

Knoflook Drank – Krachtige remedie die je bloed en bloedvaten kan zuiveren…

Luister naar dit artikel

Knoflook drankje klinkt niet als de meest krachtige helende drank, maar zodra je erachter komt hoe gemakkelijk je het kan maken en meer informatie leest over de voordelen ervan, zal je zeker in je keuken willen hebben.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het kan het zout en zout ophopingen elimineren in je lichaam, het is ook goed voor het versterken van het organisme, het bevechten van virussen, infecties en bacteriën, en om het bloed te zuiveren. Het versterkt ook het immuunsysteem, de bloedvaten en de hartfunctie.

Deze drank elimineert het overtollige vet en verhoogt je stofwisseling. Je kunt het gebruiken om ziekten en ontstekingen bij vrouwen te behandelen, en in aanvulling op al het bovenstaande reinigt het de schadelijke ophopingen in het lichaam.

ingrediënten:

12 teentjes knoflook
17 oz / 1/2 liter rode wijn

voorbereiding:

Snijd 12 teentjes knoflook in vieren en leg de stukken in een pot. Voeg 1/2 liter rode wijn toe. Sluit de pot goed af en houd het dicht bij het raam, blootgesteld aan direct zonlicht, voor twee weken.

Schud de inhoud van de pot meerdere keren per dag.

Filter de vloeistof na twee weken en bewaar het in een donkere glazen fles.

Gebruik een theelepel van de drank drie keer per dag voor een hele maand, en herhaal de behandeling na zes maanden.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Goedgekeurd: Menselijke kankercellen toegevoegd aan vaccins!
Next De farmaceutische industrie is er niet voor uw welzijn…

About author

redactie
redactie 4559 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Ze drinkt een maand lang elke dag baking Soda. Het resultaat is geweldig!

Luister naar dit artikel Baking soda is een zuiveringszout (bicarbonaat) dat je voor heel veel doeleinden kunt gebruiken. Het heeft een gezond effect op je huid, helpt je lichaam te

middeltjes

Verwijder eenvoudig mee-eters met DIT simpel middeltje! Iedereen heeft dit in huis!

Luister naar dit artikel Iedereen heeft op een bepaald punt in hun leven wel last van acne, puistjes en mee-eters. Vooral in de puberteit komt dit veel voor. Misschien heb

middeltjes

Na het lezen van dit artikel zul je ischias pijn voor eeuwig vergeten (VIDEO)

Luister naar dit artikel Ischias is een term die de pijn beschrijft die de rug, heupen en buitenzijde van het been aantast en wordt veroorzaakt wanneer de heupzenuw wordt gecomprimeerd