Oud recept voor gemberthee onthuld: lost nierstenen op, reinigt lever en doodt kankercellen

Oud recept voor gemberthee onthuld: lost nierstenen op, reinigt lever en doodt kankercellen

Luister naar dit artikel

Gember wordt beschouwd als een van de krachtigste voedingsmiddelen van de 21ste eeuw, vanwege zijn sterke ontstekingsremmende, antiparasitaire, antivirale en antibacteriële eigenschappen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dit geweldige item staat bekend om zijn lange geschiedenis van het verbeteren van de spijsvertering en immuniteit, het verlichten van pijn en het bestrijden van hart- en vaatziekten, astma en vele andere gezondheidsproblemen. Gember is rijk aan vitamine C, magnesium en andere mineralen en is dus buitengewoon gunstig voor je algehele gezondheid.

Bovendien bestrijdt een kop hete gemberthee de verkoudheid in de winter efficiënter dan elk ander drankje. Deze thee is uiterst eenvoudig te bereiden en kan je helpen veel gezondheidsproblemen en zelfs de meest ernstige ziekten te voorkomen en te bestrijden.

Gemberthee recept

ingrediënten:

¼ theelepel gemalen gember
¼ theelepel gemalen kurkuma
Een glas water
Kokosmelk
Biologische honing (voor smaak)

bereiden:

Kook wat water, voeg kurkuma en gember toe, laat het 7-10 minuten sudderen en voeg de melk toe. Zeef de thee in een kopje. Je kunt honing toevoegen om de smaak te verbeteren en te genieten van de smaak en tal van voordelen!

Enkele van de belangrijkste gezondheidsvoordelen van gemberthee zijn de volgende:

Gember kan pijn verlichten, pijnlijke spieren, verkoudheid, griep en hoofdpijn behandelen
Vanwege de verwarmende eigenschappen kan gember de bloedsomloop verbeteren, evenals de afgifte van zuurstof, vitamine en mineralen
Het is een efficiënte remedie tegen het virus dat griep, verkoudheid en koortslippen veroorzaakt
Gember is rijk aan antioxidanten, dus het kan infecties bestrijden en het immuunsysteem verbeteren
Gemberthee heeft het vermogen om het risico op een beroerte te verminderen

Bronnen:

familylifegoals.com
www.healthyviperson.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Ze at elke dag een avocado, dit is er gebeurd met haar hoge cholesterol
Next Baanbrekende studie: Combineren van kindervaccins is gevaarlijk

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Red uw voeten: Ze is 57 jaar oud, ze gebruikt deze medicatie en haar voeten zien eruit als die van jonge meisjes!

Luister naar dit artikel Gebroken hakken zijn een uitzonderlijk basic probleem en kan verschillen in ernst met het oog op een herstel. Echter, is het wel een probleem dat medicinale

middeltjes

Elf natuurlijke anti-depressiva

Luister naar dit artikel Het welvarende Nederland lijdt al enige jaren aan een depressieplaag. We worden pillenslikkers en therapeutenverslaafden. “Hoe gaat het?” “Mijn psycholoog zegt dat het veel beter gaat.”

middeltjes

Grootmoeders truc, het Geneest de gebarsten hielen!

Luister naar dit artikel Gebarsten hielen is niet alleen een ernstige gezondheidsaandoening, het is ook erg pijnlijk, persistent en kan de kwaliteit van leven nadelig beïnvloeden. Steun Health Bytes: alleen via