Ze at elke dag een avocado, dit is er gebeurd met haar hoge cholesterol

Ze at elke dag een avocado, dit is er gebeurd met haar hoge cholesterol

Luister naar dit artikel

Avocado’s worden vaak het gezondste voedsel genoemd vanwege de indrukwekkende voedingswaarde en worden botanisch ingedeeld in dezelfde familie als kamfer en kaneel. Aangenomen wordt dat deze wonderbaarlijke vruchten zijn ontstaan in Puebla, Mexico en het oudste bewijs ervan werd gevonden in een grot in Puebla, Mexico en dateert uit ongeveer 10.000 voor Christus.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Inheems in Mexico en Midden-Amerika, is deze vrucht een grote bes die groeit aan een boom die 6 voet lang kan worden. De avocado rijpt 1-2 weken na het plukken, net als de banaan.

Avocado’s zijn overvloedig aanwezig in nuttige componenten die verantwoordelijk zijn voor zijn sterke gezonde eigenschappen.

Ze bevatten de volgende vitamines en mineralen:

Vitamine C
Vitamine E
Vitamine B1
Vitamine B2
Vitamine B3
Vitamine B5
Vitamine B6
Vitamine B9
Vitamine K
Calcium
Zink
Magnesium
Ijzer
Fosfor
Mangaan
Natrium

Dit zijn enkele interessante feiten over deze wonderbaarlijke vrucht, waarvan vele u misschien zullen verrassen:

– Avocado’s kunnen helpen bij het afslankproces, omdat ze veel vezels bevatten en je helpen je langer vol te voelen. Vezelrijk helpt ook de stofwisseling en bloedsuikerspiegel.

-Een avocado bevat meer kalium dan een banaan. Avocado’s hebben 14% en een banaan bevat 10% kalium.

– Het eten van avocado’s helpt ons lichaam 5 keer de hoeveelheid carotenoïden (lycopeen en bètacaroteen) op te nemen.

– Avocado’s bevatten meer carotenoïde luteïne dan enig ander fruit, wat helpt bij het handhaven van de gezondheid van het oog, omdat het beschermt tegen maculaire degeneratie en staar.

– Avocado’s zijn overvloedig in beta-sitosterol. Een recente studie omvatte 50 vrouwen die gedurende 2 maanden elke dag avocado’s consumeerden. Ze verlaagden allemaal de slechte cholesterol met 22%, verhoogden de goede cholesterol met 11% en verminderden ook de triglyceriden in het bloed met 20%.

– Avocado’s bevatten 23% folaat, wat buitengewoon gunstig is voor de gezondheid van uw hart, omdat het de kans op hartaandoeningen verlaagt en het risico op een beroerte kan verlagen. Bovendien bevatten ze vitamine E, enkelvoudig onverzadigde vetten en glutathion die ook goed zijn voor het hart.

– Foliumzuur is ook essentieel bij het voorkomen van aangeboren afwijkingen zoals spina bifida en neurale buisdefecten.

-Volgens vele onderzoeken bevatten avocado’s veel oliezuur, wat borstkanker voorkomt, de tumorgroei bij prostaatkanker remt en precancereuze en orale kankercellen opzoekt en vernietigt.

Bronnen:

www.realfarmacy.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Vermijd deze 4 schadelijke chemicaliën thuis
Next Oud recept voor gemberthee onthuld: lost nierstenen op, reinigt lever en doodt kankercellen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Hoe je lichaam ontgiften van GGO voedsel en pesticiden?

Luister naar dit artikel Ontgiften is misschien moeilijk voor je lichaam en het kan een groot aantal alarmerende bijwerkingen veroorzaken. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen

Natuurlijk

Een eenvoudig, maar krachtig recept: Behandeld maagzweren, astma, slapeloosheid, gezichtsproblemen en versterkt het geheugen-VIDEO

Luister naar dit artikel Amandelmelk is buitengewoon gezond en heilzaam. Het bevat geen cholesterol en het is rijk aan vitaminen en micro-elementen die gemakkelijk worden geabsorbeerd door ons lichaam. Amandelmelk

Overig

Elke vinger is verbonden met 2 organen

Luister naar dit artikel De Japanners hebben een geweldige, op vingers gebaseerde uithardingsbehandeling die slechts vijf minuten van uw tijd in beslag neemt. Eigenlijk is het gebaseerd op de gedachte