Complot theorieën over gezondheid die echt bleken te zijn: Deel 1 – Niet-gevaccineerde kinderen zijn veel gezonder dan gevaccineerde kinderen

Complot theorieën over gezondheid die echt bleken te zijn: Deel 1 – Niet-gevaccineerde kinderen zijn veel gezonder dan gevaccineerde kinderen

Luister naar dit artikel

Er is steeds meer bewijs dat vaccins zeer schadelijke bijwerkingen kunnen hebben – vooral voor kinderen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een onderzoek dat werd uitgevoerd in Nieuw-Zeeland ontdekte bijvoorbeeld dat niet-gevaccineerde kinderen over het algemeen veel gezonder zijn dan gevaccineerde kinderen …

Een studie uit de jaren 1990 is aan het licht gekomen, waaruit blijkt dat gevaccineerde kinderen in vergelijking met niet-gevaccineerde kinderen vaker last hadden van astma, eczeem, oorinfecties, hyperactiviteit en vele andere chronische aandoeningen. Bovendien werd in de studie vastgesteld dat er een tienvoudige toename was van de incidentie van tonsillitis bij de kinderen die waren gevaccineerd, en een totaal gebrek aan tonsillectomie-operaties bij de niet-gevaccineerde kinderen.

En een soortgelijk onderzoek dat in Duitsland werd uitgevoerd, leverde vergelijkbare resultaten op …

Astma, hooikoorts en neurodermatitis worden tegenwoordig heel vaak gezien. Een recente Duitse studie met 17461 kinderen tussen 0-17 jaar oud (KIGGS) toonde aan dat 4,7% van deze kinderen aan astma lijdt, 10,7% van deze kinderen aan hooikoorts en 13,2% aan neurodermatitis. Deze cijfers verschillen in westerse landen, d.w.z. de prevalentie van astma bij kinderen in de VS is 6%, terwijl dit 14-16% is in Australië (Australia’s Health 2004, AIHW).

De prevalentie van astma bij niet-gevaccineerde kinderen in onze studie is ongeveer 2,5%, hooikoorts, 3% en neurodermatitis, 7%. Volgens het KIGGS-onderzoek was meer dan 40% van de kinderen tussen 3 en 17 jaar gesensibiliseerd tegen ten minste één getest allergeen (20 veel voorkomende allergenen werden getest) en 22,9% had een allergische ziekte. Hoewel we geen bloedtest hebben uitgevoerd, verklaarde ongeveer 10% dat hun kinderen een allergie hadden.

De meeste ouders realiseren zich dit niet, maar als je toestaat dat vaccins bij je kinderen worden geïnjecteerd, krijgen ze allerlei nare dingen rechtstreeks in hun bloedbanen geïnjecteerd waar er geen filter is.

Dat is de reden waarom zoveel mensen blijven schreeuwen over “het kwik in de vaccins”. De waarheid is dat het hersenschade kan veroorzaken …

“In 1977 ontdekte een Russische studie dat volwassenen die later werden blootgesteld aan ethylkwik, de vorm van kwik in thimerosal, hersenschade opliepen. Studies naar thimerosale vergiftiging beschrijven ook tubulaire necrose en schade aan het zenuwstelsel, inclusief obtundation, coma en overlijden. Als gevolg van deze bevindingen verbood Rusland in 1980 thimerosal uit kindervaccins. Denemarken, Oostenrijk, Japan, Groot-Brittannië en alle Scandinavische landen hebben ook het conserveermiddel verboden ”

Dus waarom wordt thimerosal nog steeds in zoveel vaccins gevonden?

Tegenwoordig worden in sommige delen van de wereld meer dan 30 vaccins gegeven aan jonge kinderen vóór de leeftijd van 3.

30 vaccins.

Dat is volslagen krankzinnigheid.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Dr. Crespo, kankeronderzoeker, werd dood aangetroffen in de Upper East Side Hospital Badkamer in New York
Next De handen van deze 46-jarige zagen eruit alsof ze 70 was, maar toen vertelde haar vriend haar dit geheime recept...

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Zeven redenen waarom u beter geen antibacteriële zeep gebruikt

Luister naar dit artikel De Nederlandse Gezondheidsraad raadt in een advies van december 2016 het gebruik van desinfecterende middelen thuis, op school of op kantoor af. Het is niet bewezen

Overig

Heb jij net als veel anderen een magnesiumtekort? Zo kom je erachter

Luister naar dit artikel Je bent moe en chagrijnig. Misschien heb je problemen met je hartritme of kun je niet goed in slaap komen. Dat kan allemaal komen door een

Overig

Hij versloeg kanker twee keer en Steve wil zijn geheimen delen met jou!

Luister naar dit artikel Vandaag ben ik verheugd om Steve Fillmore aan je voor te stellen. Steve is een 42-jarige steward uit Minneapolis, Minnesota. Hij heeft kanker niet alleen één