Drugs die de puberteit blokkeren die aan transgender kinderen zijn gegeven, hebben minstens 6.370 van hen gedood

Drugs die de puberteit blokkeren die aan transgender kinderen zijn gegeven, hebben minstens 6.370 van hen gedood

Luister naar dit artikel

Nieuwe gegevens vrijgegeven door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) onthullen dat sinds het jaar 2012 meer dan 40.000 mensen last hebben gehad van het nemen van de hormoonblokkerende farmaceutische Lupron (leuprolide-acetaat), terwijl sinds 2014 minstens 6.370 mensen zijn overleden van het innemen van het medicijn.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Gewoonlijk voorgeschreven aan kinderen die zijn gemanipuleerd om te geloven dat ze “transgenders” zijn die behoefte hebben aan een chemische “geslachtsverandering”, heeft Lupron naar verluidt meer dan 25.500 “ernstige” reacties bij patiënten veroorzaakt alleen in de afgelopen vijf jaar, volgens de FDA. Veel van deze bijwerkingen lijken te zijn opgetreden bij patiënten aan wie het medicijn was voorgeschreven voor off-label gebruik, zoals bij transgender-therapie.

Hoewel Lupron klinisch is goedgekeurd voor gebruik bij de behandeling van ‘vroegtijdige puberteit’ of abnormale vroege puberteit die andere gezondheidsproblemen kan veroorzaken, is het niet goedgekeurd voor gebruik bij kinderen met genderdysforie. Maar dit is hoe Lupron nu op grote schaal wordt voorgeschreven, waardoor de gezondheid van kinderen met genderdysforie een ernstig risico loopt.

De pediatrische versie van het medicijn wordt ook grotendeels verkeerd gelabeld, omdat het minimale waarschuwingen over bijwerkingen op lange termijn bevat, waarvan sommige onomkeerbaar kunnen zijn. Dergelijke onomkeerbare bijwerkingen omvatten permanente schade aan het endocriene systeem, dat verantwoordelijk is voor het produceren van de geslachtshormonen die het leven ondersteunen.

“Het is een ernstige aandoening die endocrinologen normaal gesproken diagnosticeren en behandelen omdat het de ontwikkeling verstoort, maar in gevallen van geslachtsdysforie veroorzaken ze deze ziektetoestand,” zegt Michael Laidlaw, een in Rocklin, Californië gevestigde endocrinoloog, zoals geciteerd door de Nationaal Katholiek Register.

Als de FDA in 2017 echt een evaluatie van Luprons veiligheid heeft gelanceerd, waarom is er dan twee jaar later nog niets gebeurd?
De FDA weet al minstens twee jaar dat Lupron niet noodzakelijkerwijs veilig is, vooral voor jonge kinderen. Het bureau kondigde in 2017 aan dat het “een specifieke beoordeling van zenuwstelsel en psychiatrische evenementen uitvoerde in samenhang met het gebruik van GnRH-agonisten, [een klasse van geneesmiddelen] waaronder Lupron, bij pediatrische patiënten.”

Tot nu toe is er echter niets uit dit vermeende onderzoek voortgekomen, dat voor het eerst tot stand kwam als gevolg van vragen die werden gesteld door Kaiser Health News en Reveal van het Center for Investigative Reporting, inclusief waarom zoveel kinderen die Lupron krijgen nu lijden van aanhoudende aanvallen.

Terwijl transgender-activisten beweren dat Lupron en soortgelijke geneesmiddelen alleen als een ‘pauzeknop’ op het leven functioneren en dus volledig veilig zijn, suggereren de gegevens anders. Door de stroom van testosteron over de prostaat te remmen, tot een laag of niet-detecteerbaar niveau, is Lupron een gevaarlijke hormoonontregelaar, vooral bij kinderen.

Aangezien Lupron is ontworpen met prostaatkanker in gedachten, is dit wat het moet worden voorgeschreven in exclusiviteit – en niet voor het behandelen van psychische aandoeningen zoals genderdysforie door kinderen de hormonen te ontnemen die ze nodig hebben om te leven.

“Genderdysforie is geen endocriene aandoening, maar is een psychologische aandoening en moet daarom met de juiste psychologische zorg worden behandeld,” zegt Laidlaw verder. “Maar het wordt een endocriene aandoening als je eenmaal begint met het gebruik van puberteitsblokkers en het geven van sekshormonen aan kinderen.”

Alleen al in 2017 in de Verenigde Staten halen de recepten voor Lupron, die wordt geproduceerd door medicijngigant AbbVie, jaarlijks ongeveer $ 669 miljoen op voor het bedrijf. En met genderdysforie als gevolg van ongebreidelde transgender indoctrinatie, zal dat aantal waarschijnlijk nog meer omhoogschieten.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Het is bewezen dat deze vitamine angst vermindert
Next "Nooit is er een veilig vaccin geweest - Nooit zal er een veilig vaccin zijn" - Dr. Suzanne Humphries

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Deze olie stopt de groei van kanker, volgens onderzoek

Luister naar dit artikel Jaarlijks ontwikkelen meer dan 14 miljoen mensen over de hele wereld kanker en meer dan 8,2 miljoen mensen sterven als gevolg van deze rampzalige ziekte. Steun

Overig

Hoe de maffia tomaten vergiftigd

Luister naar dit artikel De meeste Italiaanse tomaten en broccoli die worden gekweekt voor de Nederlandse markt (ook tomaten in blik) komen uit Campanië, de streek rond Napels. Maar de groenten

Nieuws

Medicijngigant Roche verzwijgt 15.000 sterfgevallen

Luister naar dit artikel Er is een grootschalig onderzoek ingesteld naar één van de grootste medicijnproducenten ter wereld nadat het farmaconcern verzuimde te melden dat 15.000 patiënten waren bezweken terwijl