Cannabisolie geneest 8 maanden oude baby van kanker en lost in 8 maanden een grote, niet operabele tumor op

Cannabisolie geneest 8 maanden oude baby van kanker en lost in 8 maanden een grote, niet operabele tumor op

Luister naar dit artikel

Volgens Dr. William Courtney heeft de westerse medische geest een heel moeilijke, zo niet onmogelijke tijd om de verschillende acties van Cannabidiol te begrijpen. Hij legt uit hoe zijn jongste patiënt, die 8 maanden oud is, een zeer massieve centraal gelegen inoperabele hersentumor had. De vader van het kind drong aan op niet-traditionele behandeling met cannabis en plaatste tweemaal per dag cannabinoïde olie op de fopspeen van de baby, waardoor de dosis geleidelijk werd verhoogd. Binnen twee maanden was er een dramatische vermindering. Dr. Courtney wees erop dat het succes van de cannabisbenadering betekent dat “dit kind … niet de bijwerkingen op lange termijn zal krijgen die zouden voortvloeien uit een zeer hoge dosis chemotherapie of bestraling.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


https://youtu.be/a6iba3sEUIg

Terwijl 10.000 jaar oude culturele praktijken betrekking hebben op drogen en vervolgens verwarmen van cannabis om een bijna volledige decarboxylatie van THC-zuur tot THC te bewerkstelligen. De vorming van enorme hoeveelheden THC wordt verergerd door de introductie van een psychoactieve bijwerking met een dosisbeperking van 10 mg secundair aan CB1-receptorstimulatie. Onderzoek uitgevoerd in Bethesda Maryland heeft sinds 2003 geleid tot patent 6.630.507 van de Verenigde Staten van Amerika dat leert dat het gebrek aan psycho-activiteit in CBD doses mogelijk maakt die 100-200 keer groter zijn dan de aanvaardbare dosis THC.

tumorincenterbabytHet gearticuleerde “effectieve orale doseringsschema voor mensen is 20 mg / kg lichaamsgewicht” vereist een aanzienlijke hoeveelheid cannabis. De eenvoudigste aanpak is om de trichrome beladen volledig volwassen bloem samen met het 80-daagse blad te consumeren. Reacties van patiënten hebben alle verwachtingen overtroffen.

Historisch gezien brengt het gebruik van de hele rauwe cannabisplant ons terug in lijn met 34 miljoen jaar cannabisevolutie. Lipide messenger-moleculen gingen miljarden jaren vooraf aan cannabis. De 4 miljard jaar oude ontwikkeling van lipide messenger-moleculen regelde niet alleen het beheer van hulpbronnen in de meest primitieve levensvormen, maar stond centraal in de vroegste autocriene en paracriene modulatie van cellulaire functie. Ik geloof dat autocriene cross talk het noodzakelijke precedent was voor symbiotische, dan multi-cellulaire levensvormen. Weefselspecifieke of paracriene clusterregulatie is het domein van de lipide messenger-moleculen en is het pad naar het begrijpen van de ongelooflijke diversiteit aan functies die nu pas worden begrepen. Hoewel onze perceptie / publicatie van deze fysiologische eigenschappen nieuw is, waren de fenomenale gunstige effecten er gisteren, vorig jaar, zo niet honderden miljoenen tot miljarden jaren geleden.
Onderzoekers hebben nu ontdekt dat de stof, cannabidiol genaamd, het vermogen heeft om het gen dat verantwoordelijk is voor metastase bij een agressieve vorm van kanker, uit te schakelen. Belangrijk is dat deze stof niet de psychoactieve eigenschappen van de cannabisplant produceert.

Cannabinoïden kunnen kanker voorkomen, hartaanvallen verminderen met 66% en insulineafhankelijke diabetes met 58%. Dr. Courtney beveelt aan om 4-8 gram rauwe bloemen en bladsap te drinken van elke hennepplant, 5 mg Cannabidiol (CBD) per kg lichaamsgewicht, een salade van hennepzaadspruiten en 50 mg THC, genomen in 5 dagelijkse doses.
“Als je de plant verwarmt, zul je THC-zuur decarboxyleren en wordt je high, je krijgt je 10 mg. Als je het niet verwarmt, kun je tot vijf- of zeshonderd milligram gaan en het gebruiken als een dieet-cannabis. . . en duw het naar de niveaus van anti-oxidant en neuro-bescherming die een rol spelen bij honderden milligrammen, “verklaarde Dr. William Courtney.

“De hennepplant is eigenlijk een uitstekende plant omdat het THC-gehalte laag kan zijn, dat is als je een aandoening behandelt waarvoor CBD-voedingssupplement lijkt te kloppen. . . De planten die we in Luxemburg gebruiken, hebben slechts 1% CBD, een 1% CBD-plant levert u 19 keer meer CBD per pond dan sinaasappels die u vitamine C leveren. Een 1% is een uitstekende bron, u kunt geweldige concentraten maken je kunt de plant rauw eten – en de afwezigheid van de THC – je kunt hennep verwarmen, wat je niet kunt doen met andere soorten omdat het THC-zuur eruit komt en je eindigt met een psycho-toxische stof, ”zegt Dr. William Courtney.

Bronnen:

sciencedaily.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Drink dit, en slaap 90 minuten langer per nacht
Next 8 symptomen van schimmelvergiftiging die u nooit mag negeren

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Wetenschap: Flossen is zinloos. Tandarts: Iedere dag flossen

Luister naar dit artikel Flossen blijkt zinloos en daarom werd deze aanbeveling om dagelijks te flossen reeds ingetrokken in de Verenigde Staten. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige

Nieuws

Waarschuwing: vrij verkrijgbare medicijnen houden verband met de ziekte van Alzheimer, bevestigen veel onderzoeken

Luister naar dit artikel In een studie gepubliceerd in JAMA Neurology, ontdekten onderzoekers dat veelgebruikte medicijnen zoals antihistaminica, slaapmiddelen, antidepressiva, medicijnen voor zweren en spierverslappers (om er maar een paar

Overig

Sterke toename tumoren bij zeedieren in Stille Oceaan | VS en media negeren radioactiviteit van Fukushima

Luister naar dit artikel In de Stille Oceaan worden bij steeds meer zeedieren grote, bloederige tumoren gezien waardoor de zorg ontstaat dat de voedselketen in de oceaan op grote schaal