Als het poliovaccin echt een “wonderdoorbraak” was voor de volksgezondheid, waarom zorgt het er dan nog steeds voor dat mensen polio krijgen?

Als het poliovaccin echt een “wonderdoorbraak” was voor de volksgezondheid, waarom zorgt het er dan nog steeds voor dat mensen polio krijgen?

Luister naar dit artikel

Vaccinapologeten zijn berucht omdat ze beweren dat vaccins de grootste interventie voor de volksgezondheid ooit zijn, verwijzend naar vroege vaccins voor infectieziekten zoals polio als ‘bewijs’. Maar een ongemakkelijke kleine waarheid over het poliovaccin in het bijzonder van dat vaccin nooit zal bekennen is het feit dat het niet echt werkt en nog steeds, na al die jaren, ervoor zorgt dat sommige ontvangers polio ontwikkelen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Orale poliovaccins zijn “voortplantende virulente stammen” van poliovirussen die nog niet eerder bestonden, in feite, hoewel het onwaarschijnlijk is dat u dit binnenkort op het avondieuws zult horen. Dat komt omdat alle waarheden die vaccins in een negatief daglicht werpen worden onderdrukt om de lucratieve vaccinoplichting in stand te houden en sterk te houden.

Het is niet alleen zo dat sommige mensen, vooral kinderen, polio krijgen van orale poliovaccins. Er zijn eigenlijk veel mensen die het van deze vaccins oplopen – zo veel, zo blijkt, dat sommige rapporten de situatie beschrijven als een “alarmerende piek”. De interventie die wordt verondersteld om deze slopende ziekte te voorkomen, verspreidt het feitelijk met andere woorden.

Het orale poliovaccin bevat levende virussen waarvan wetenschappers al lang weten dat ze polio veroorzaken

Wat het orale poliovaccin (OPV) bijzonder gevaarlijk maakt, is het feit dat het levende poliovirussen bevat die zogenaamd overeenkomen met wilde variëteiten. Hierdoor is er altijd een risico dat dit verzwakte vaccinvirus infecties veroorzaakt, vooral onder slechte sanitaire en hygiënische omstandigheden.

Vaccinwetenschappers weten heel goed dat dit een mogelijkheid is en hebben dat al geruime tijd geweten. Maar er wordt zelden over gesproken, want als het publiek wist dat er een potentieel ernstig risico aan verbonden was, zouden ze misschien twee keer nadenken over het laten vaccineren van hun kinderen – en dat kunnen we nu niet hebben?

“Onderzoekers geven toe dat een OPV-virus‘ zeer snel zijn kracht kan herwinnen als het zich vanzelf begint te verspreiden, “mutaties verkrijgt die het in wezen niet te onderscheiden maken van het wildtype virus”, meldt Children’s Health Defense (CHD).

“Met andere woorden, er is geen betekenisvol verschil tussen een wild en OPV-afgeleid poliovirus” in termen van virulentie en in termen van hoe het virus zich verspreidt. ”

CDC-expert geeft toe dat de nieuwste OPV ‘meer nieuwe noodgevallen van het virus heeft gecreëerd dan er zijn gestopt’

Voor de langste tijd bevatte het officiële OPV dat wereldwijd werd gebruikt drie soorten wilde poliovirussen: types 1, 2 en 3. In 2015 besloten echter mondiale volksgezondheidsinstanties dat type 2 wereldwijd was ‘uitgeroeid’ en dus werd het verwijderd van de officiële OPV, waarbij het wordt omgezet van een trivalent naar een bivalent vaccin.

Dit bleek een ramp te zijn, zo bleek, omdat het verwijderen van type 2 uit de vergelijking een “spectaculaire terugslag” veroorzaakte, volgens CHD, wat leidde tot een toename van polio-uitbraken van vaccins in een aantal landen over de hele wereld.

De gevolgen waren zo dramatisch dat een ambtenaar van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) eindelijk toegaf dat overschakelen naar dit nieuwe vaccin een vergissing was en verklaarde: “we hebben nu meer nieuwe noodsituaties van het virus gecreëerd dan we hebben gestopt. ”

Health Bytes waarschuwde jaren geleden al voor dit soort scenario, en wees op een studie die destijds werd gepubliceerd over hoe een OPV-campagne in India een twaalfvoudige toename van de percentages van “vaccin-geassocieerde polio-verlamming” veroorzaakte, zoals ze het noemden, wat eigenlijk gewoon een slim vermomde manier is om wild-type polio-infectie te zeggen, veroorzaakt door het vaccin zelf.

“Of het nu in Pakistan, Afrika of de VS is, het is tijd om te stoppen met het gelijkstellen van de volksgezondheid aan vaccinatie en het is tijd om toe te geven dat vaccinatieprogramma’s vaak nieuwe en ergere problemen met zich meebrengen dan ze bedoeld waren op te lossen,” betoogt CHD.

Bronnen:

ChildrensHealthDefense.org

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Gedaanteverandering: oorzaak van antibioticaresistentie geïdentificeerd
Next Reishi-paddenstoelen bewezen voor fibromyalgie Pijnbestrijding in onderzoek bij mensen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Medische Shocker: Sqaulene, een op olie gebaseerd ‘adjuvans’ dat vaak in vaccins wordt gebruikt, waarschijnlijk een belangrijke oorzaak van catastrofale ziekten, waaronder auto-immuunziekten

Luister naar dit artikel Een ding waarvan de CDC hoopt dat niemand ooit leert dat is dat op olie gebaseerde adjuvantia die vaak in vaccins worden gebruikt, onomkeerbare auto-immuunziekten en

Vaccinaties

Darmkrampjes en vaccinatie

Luister naar dit artikel De mainstream media hebben de relatie tussen autisme en vaccinaties stelselmatig onder het tapijt geschoven maar steeds meer ouders laten van zich horen. Afgelopen maand (27

Vaccinaties

“CDC” VERZWIJGT AL MEER DAN 10 JAAR RISICO’S VAN BMR VACCINS

Luister naar dit artikel De Amerikaanse kritische website “Natural News.com”  is in het bezit gekomen van een alarmerende brief van wetenschapper William Thompson welke in 2004 gericht was aan het